Opritor usa
Buna.
Avem si noi o mica problema cu usile prin casa... baiatul nostru da cu toate usile din casa de una a trebuit schimbata ca a scoso cu totul din perete.
I-am explicat frumos cum se inchide usa, am tipat, m-am vaietat... degeaba. In special daca ii spun ca ceva nu se poate pleaca si fie iti da cu usa in nas fie o impinge de se clatina geamurile.
De cumparat am tot cumparat diverse sisteme de la mai multe firme tot fara nici un rezultat. fie le-a stricat si pe astea, fie a fortat usa de a gasito batzul.
Banuiesc ca nu sunt chiar singura in situatia asta asa ca va intreb voi ce solutii ati gasit ca eu fac cu nervii daca mai schimb o data usa....
Raspunsuri
bird70 spune:
Cred ca trebuie sa discuti cu baiatul, nu mi se pare ok felul cum se comporta. Poate ar trebui sa-i opresti din banii de buzunar pentru stricaciunile pe care ti le face in casa.
Nu am inteles totusi unde e problema, iti tranteste cu usa de perete sau tranteste usa pe rama de la usa. Daca o tranteste de perete poti pune un dop de cauciuc fixat pe podea. Daca o tranteste de rama, poate pune un sistem care tine usa deschisa si nu poate in momentul de furie sa o tranteasca, trebuie mai intai sa o desfaca.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
boticelina spune:
Problema e copilul, nu tipul de opritor. A avut si copilul meu perioade de trantit usa dar am insistat cu explicatii, time-out sau taiat TV si am rezolvat.
Oricum, daca preferi sa lucrezi la usa si nu la copil, poti lua opritoare cu brat hidraulic, din acelea care se instaleaza la intrarile din bloc/cladiri pentru a impiedica trantirea usii. Problema e ca sunt destul de scumpe si cred ca trebuie sa gauresti tocul si usa pentru a-l monta.
ela_04 spune:
Bird, copilul are 2 ani jumate...nu stie ce e aia bani de buzunar.
O tranteste si asa si asa. Acum in ultimul timp doar de rama. Cand a scoso din perete a dato peste cap efectiv pt ca nu mergea pana la perete.
Am pus ceva sa o tina deschisa... Am pus un bat, in toc, atat a fortato sa se inchida ca aveam impresia ca o sa se crape usa cu totul
Boticelina, stiu ca problema e copilul... noi ii spunem in permanenta ...te rog sa inchizi usa incet... de maner... si o face
pana cand e nervos si atunci parca se razbuna pe ea...
Nu pot sa gauresc usa pt ca la toamna mai vine un bb mic, noi stam la curte si nu stiu ce iarna mai vine. Am cam ramas cu sechele dupa iarna trecuta.
bird70 spune:
Eu am la usa de la garaj, care se tot inchide, un carlig micut fixat pe perete, iar usa are un cerculet fixat pe ea. Pui carligul si usa sta deschisa. Le-am cumparat de la magazin impreuna. Ai putea sa le montezi mai sus ca sa nu ajunga la ele.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper