BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 5
aschiutza spune:
Tehehe, multzam de sfat Laura!
Cit Mg ai primit tu de luat? Eu alte vitamine nu mai iau.
Bubblegum, vreme faina in concediu!
Are cineva Angelsound sau aparate asemanatoare? Ma cam bate gindul sa dau banii pe asa ceva . Tot asa in panica am cumparat la nasterea lui Florian Babyfon cu senzori de masurat respiratia pt patut. Pe care insa nu l-am folosit niciodata , tot sculatul in panica la fieacre juma de ora a fost solutia de a ma linistii (aici iti vorbesc toti f mult despre sindromul mortii la sugari).
tweetisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crismac Tweetisor Mie mi-a luat tensiunea la ambele maini ca sa-mi dea riscul ala de preeclamsie. Nu stiu cat de corecte sunt toate aceste rezultate dar ... Ieri am fost la dr. si mi-a spus ca DT a iesit bine dar ca poate facem si TT . A ramas pe joia viitoare . O sa recoltez si sange sa repet analizele uzuale si sa dozez anticorpii . Bine ca la mine dupa o sarcina cu probleme se pare ca dr. mea vrea sa sufle si in iaurt ! Inca nu am schimbat semnatura dar se pare ca este cu cosulet albastru !Mi-a spus ca este baietel . Sincer nu prea ma vad mama de fetita ! Cat despre nastere voi naste la Spitalul Universitar , acolo unde lucreaza si dr. mea. Este o dr. tinerica( asistent universitar ) dar in care am mai multa incredere decat in orice somitate . Am avut multe experiente triste cu somitatile ! Fetele din Bucuresti stiti cumva cat costa analiza de sange la TT la Medlife ? burticile si bulgarasii www.gradinacris.blogspot.com 15 + |
felicitari pt carucior :) ...
da ce sa zic ..la mine fiid cred ca mai marisoare mereu : gen 14.8 -16.9 ..mi-a dat shi minunata aia analiza care ce e drept m-a linistit ... in general riscul se calculeaza doar cu tensiunea ..doar pt mai multa siguranta ..iti da shi analiza aia noua ..acum mai ales ca este posibilitatea sa fie facuta shi la noi ... in articole zic ca ensiunea preexistenta sarcinii e un factor ...dar preeclampsia poate aparea shi la o tensiune normala ..asha ca stau linishtia ..incerc sa mananc nesarat ..la cafea am renuntzat de la inceputul sarcinii..cam o data la 2 luni pacatuiesc cu 250 ml de cola ...:) ca nu m-am putut abtzine ..acum vara sper sa nu poftesc prea des ..chiar daca iau 2 guri ..tot ma simt vinovata
tweetisor spune:
citat din mesajul lui Bubblegum Neata si de la noi de peste mari si tari. Vad ca ati scris nu gluma. Noi suntem bine am ajuns cu bine din placate cu niste turbulente de mi-a sarit stomacul in gat de cateva ori. In rest ne simtim bine manac de toate vreme frumoasa si americani nebuni:). Cand am ajuns am facut o echo asa sa ne relaxam ca nu am patit nimic pe drum, bebe e bine si se pare ca la noi va veni o micuta Michelle (ta'su Vrea numele asta si vad ca e de neclintit). Nu mai pun carucior acum asteptam confirmarea cand ajungem acasa. Va pup si va trimit gaduri bune voua si bebeilor 14+ cu little bubble Fiv +Icsi 8, Bingo;) |
Bubble felicitari mt Michelle ... in sfarsit un potential carutz roz
conediu placut !
tweetisor spune:
citat din mesajul lui aschiutza Tehehe, multzam de sfat Laura! Cit Mg ai primit tu de luat? Eu alte vitamine nu mai iau. Bubblegum, vreme faina in concediu! Are cineva Angelsound sau aparate asemanatoare? Ma cam bate gindul sa dau banii pe asa ceva . Tot asa in panica am cumparat la nasterea lui Florian Babyfon cu senzori de masurat respiratia pt patut. Pe care insa nu l-am folosit niciodata , tot sculatul in panica la fieacre juma de ora a fost solutia de a ma linistii (aici iti vorbesc toti f mult despre sindromul mortii la sugari). ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
eu mi-am luat angelsound ..e ok .. dar nu intotdeauna nimeresc sa aud inimioara ..cred ca e vb shi de pozitia lui ... i-am zis si doctorului ca mi-am luat ...a ras ..a zis ca na ..dak nu am avut ce face ..e oposibil sa nu aud mare lucru ..dupa 5 luni e mai ok ... shi i-am zis ca am auzit inimioara sau cel putzin asa cred ..si a zis ca pot auzi si cum pulseaza sangele in artere ..ceva de genul..dar eu sunt ferm convinsa ca e inimioara :)
per total ..sunt multzumita ... e linishtitor sa-l pui din cand in cand shi sa auzi ca bate ceva acolo..shi ca e ok
crismac spune:
citat din mesajul lui ioana_55 Dankutza, multam frumos de link, cred ca ma si potrivesc cu subiectul, eu am sarcina obtinuta prin fiv. Crismac, daca nu sunt indiscreta, esti cumva la dr. Albu R.? 7+ |
Da la dr. Albu Ruxandra . O cunosti ?
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
crismac spune:
Va servcesc cu un ceai sau cu o cafeluta ! , fiecare ce pofteste !
Tweetisor eu mai iau cate o gura de cafea dimineata dar exact cat inghit de 3-4 ori . Cat despre Cola sau Pepsi nu suport . Nici un fel de sucuri ! imi verific o data pe saptamana tensiunea .
Daca la prima sarcina sotul isi dorea mult un baiat acum spune ca nu crede ca este baiat pana nu se naste ca el inca mai spera . Sunt si eu constienta ca este cam devreme si ca poate sa nu se fi vazut bine dar am un sentiment care imi spune ca este baiat .
Bubble felicitari pt. fetita !
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
ioana_55 spune:
Pt. mamicile interesate, am vazut ca a fost o discutie despre ceaiuri si naturiste, pun si eu, orientativ, pasaje din nite articole pe care le am de la homeopata mea (scuze ca nu stiu sa fac link la articol):
In cazul fitoterapicelor se impune o mai mare atentie in administrare, din motiv ca unele plante contin substante teratogene - cauzatoare de malformatii (ginseng, tataneasa, pelin, vasc, ienupar) sau abortive, care stimuleaza contractiile uterine sau hemoragia (dintre cele mai cunoscute: angelica, salvie, ephedra, obligeana, pelin, cimicifuga, rostopasca, cretisoara, traista ciobanului, dioscorea, ruta, lemnul domnului, portocala amara, trifoi rosu, doze mari de scortisoara, anason, ardei iute, dafin, fenicul, iasomie, schinduf, levantica, maghiran, nucsoara, sofran, cimbru, coada soricelului, musetel, rozmarin, roinita, centella). Nu se indica ingestia de uleiuri din plante, de cantitati mari de vitamina A sau de ceai (negru, rosu, alb, verde). Plantele cu efect laxativ genereaza contractii uterine (aloe, sena, lemn dulce, crusin, rubarba). Prevenirea constipatiei necesita in primul rand masuri dietetice - includerea in dieta a fibrelor (fructe – mere, caise, piersici, prune, struguri, legume – rosii, dovleac, dovlecel, fasole verde, sfecla rosie, salata, ovaz, psyllium), lichide - min 2 l/zi si 15-20 de minute de mers pe jos zilnic.
In ce priveste ceaiurile, in aceasta perioada sunt binevenite infuziile de galbenele, cretisoara, urzica alba, coada racului, muguri de plop, cantitati mici de ceai verde sau alb, care tonifica musculatura uterina, regleaza activitatea ovarelor, exercita efect cicatrizant, antiinflamator si antimicotic pelvin si mineralizeaza organismul. Daca exista istoric de infectii urinare, va pot fi de folos extractele sau infuzia de afine, merisor, iarba neagra, pir sau hibiscus, in asociere cu propolis (atentie persoanele alergice la propolis!). Trebuie sa cunoasteti faptul ca infectia urinara in sarcina constituie un pericol de avort si de aceea devin necesare aceste masuri profilactice, mai ales in cazul femeilor cu infectii urinare recurente.
lauraf89 spune:
citat din mesajul lui ioana_55 Pt. mamicile interesate, am vazut ca a fost o discutie despre ceaiuri si naturiste, pun si eu, orientativ, pasaje din nite articole pe care le am de la homeopata mea (scuze ca nu stiu sa fac link la articol): In cazul fitoterapicelor se impune o mai mare atentie in administrare, din motiv ca unele plante contin substante teratogene - cauzatoare de malformatii (ginseng, tataneasa, pelin, vasc, ienupar) sau abortive, care stimuleaza contractiile uterine sau hemoragia (dintre cele mai cunoscute: angelica, salvie, ephedra, obligeana, pelin, cimicifuga, rostopasca, cretisoara, traista ciobanului, dioscorea, ruta, lemnul domnului, portocala amara, trifoi rosu, doze mari de scortisoara, anason, ardei iute, dafin, fenicul, iasomie, schinduf, levantica, maghiran, nucsoara, sofran, cimbru, coada soricelului, musetel, rozmarin, roinita, centella). Nu se indica ingestia de uleiuri din plante, de cantitati mari de vitamina A sau de ceai (negru, rosu, alb, verde). Plantele cu efect laxativ genereaza contractii uterine (aloe, sena, lemn dulce, crusin, rubarba). Prevenirea constipatiei necesita in primul rand masuri dietetice - includerea in dieta a fibrelor (fructe – mere, caise, piersici, prune, struguri, legume – rosii, dovleac, dovlecel, fasole verde, sfecla rosie, salata, ovaz, psyllium), lichide - min 2 l/zi si 15-20 de minute de mers pe jos zilnic. In ce priveste ceaiurile, in aceasta perioada sunt binevenite infuziile de galbenele, cretisoara, urzica alba, coada racului, muguri de plop, cantitati mici de ceai verde sau alb, care tonifica musculatura uterina, regleaza activitatea ovarelor, exercita efect cicatrizant, antiinflamator si antimicotic pelvin si mineralizeaza organismul. Daca exista istoric de infectii urinare, va pot fi de folos extractele sau infuzia de afine, merisor, iarba neagra, pir sau hibiscus, in asociere cu propolis (atentie persoanele alergice la propolis!). Trebuie sa cunoasteti faptul ca infectia urinara in sarcina constituie un pericol de avort si de aceea devin necesare aceste masuri profilactice, mai ales in cazul femeilor cu infectii urinare recurente. |
Neata fetelor! Crismac ms de cafeluta merge ca unsa tinand cont ca sunt treaza de la 6...fina mea de la Bucuresti a intrat in travaliu Doamne ajuta sa fie totul bine!
F bun articolul, multumim, este cam ceea ce stiam eu...sunt f multe plante interzise in sarcina iar celelalte eu stiu ca sunt "permise dar cu mare atentie si moderatie". Oricum decat antibiotic as lu si eu ceai de merisor pt o infectie urinara!
la fete si la bulgarasi
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lauraf89 spune:
Aschiutza dar tu trb sa il simti pe bebe de acu, crezi ca are rost sa dai banutii? Relax mami
Mie dr mi-a zis sa nu ma mai stresez, sa ma apuc de facut poze la burtica si apoi sa le pun in slideuri ca sa ma tina ocupata!
Eu iau Magnerot (orotat de magneziu, 500mg * 2/zi).
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!