IULIA va invinge CANCERUL! (2)
Raspunsuri - Pagina 4
cris_tinaus spune:
Da, contul de pe prima pagina. In cazul in care nu intra fac maine plata din nou.
Mersi
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Ai pus in contul BRD de pe prima pagina? Cand iti dau eu confirmarea, da un quote in care sa pui linkul - eventual.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
aneline spune:
Am si eu o veste buna Incepand de astazi, numerele de teledon sunt active.
Cei care doresc sa faca donatii pentru Iulia prin intermediul telefonului, pot apela in perioada 25 iulie - 31 august 2012, doar in reteaua Romtelecom, urmatoarele numere:
0900 900 420 - pentru donatii de 2 euro/apel
si 0900 900 424- pentru donatii de 5 euro/apel.
Mami de Anelin-George
Monnvas spune:
Aneline (Kate?), multumim! Este stirea zilei si toate suntem f entuziasmate de reusita asta!
Am postat si pe blog numerele:
http://iulia-elena.blogspot.ro/2012/07/linii-romtelecom-pentru-donatii.html
Pe FB fetele au facut deja sa circule un afis, il gasiti pe wall la fetele din clubul meu - pe mine ma gasiti cu numele real, Monica Vasileanu.
Stiu ca nu e imaginea pe care deja am conventionalizat-o pentru Iulia, am dat „indicatii” sa se imbogateasca si aceea cu numerele de telefon. Cand e gata o distribui si pe aceea. Voi aveti libertatea sa alegeti ce distribuiti.
Monnvas spune:
Vom avea - nu stiu sa va zic exact perioada, dar in curand - timp de o saptamana si un numar de sms. Obtinut prin fundatia Mereu Aproape, fiindca altfel nu se poate.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aneline Am si eu o veste buna Incepand de astazi, numerele de teledon sunt active. Cei care doresc sa faca donatii pentru Iulia prin intermediul telefonului, pot apela in perioada 25 iulie - 31 august 2012, doar in reteaua Romtelecom, urmatoarele numere: 0900 900 420 - pentru donatii de 2 euro/apel si 0900 900 424- pentru donatii de 5 euro/apel. Mami de Anelin-George |
Sunteti grozave!
IULIA va invinge CANCERUL
Monnvas spune:
Nush ce s-a intamplat cu numerele de Romtelecom... Am cerut asistenta in reparare.
Am mai primit azi:
100 lei - Floric
Monnvas spune:
CRISTINA, nu au intrat banii, i-ai trimis cumva de pe alt nume? Sa te uiti daca nu cumva s-au intors la tine in cont.
cris_tinaus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas CRISTINA, nu au intrat banii, i-ai trimis cumva de pe alt nume? Sa te uiti daca nu cumva s-au intors la tine in cont. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Da, am verificat si eu si am vazut ca n-au iesit. Am repetat tranzactia si vad ca mi-au plecat din cont. Sper ca e ok de data asta.
Mersi
anca_nicolae spune:
Am mai pus niste hainute la bazar, de la alexandra [o sa revin cu id-ul de forum].
Gata, am gasit, produsele sunt de la anangel_lexi, multumim foarte mult!
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=anca_nicolae&catid=&search=Cauta&searchtype=2
monn
cu Rizzoli, din Bologna, cum facem? Site-ul este asta:
http://www.ior.it/
Sa vorbesc eu cu verisoara mea sa trimita scrisorile medicale, sau cum ati procedat cu cele 2 clinici gasite pana acum?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 3 anisori