Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dorinutza, poate fi si lipsa de magneziu, nu de calciu. Sau nu numai de calciu. Plus ca la alaptare se petrece si mai multa deshidratare, care scade si mai tare tensiunea. In afara de lichide, trebuie sa mananci si sarat ca sa retii apa. Si sa nu fii cumva sub nr. de calorii necesar pe zi.

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Tocmai am citit ceva de gnul ca acest vaccin sa nu se faca de rutina ci doar in caz de epidemii, calatorii in zone cu risc si contact cu persoane purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Miha, iau cate un Natalvit zilnic, asta am luat si in sarcina. Nu vreau sub nici o forma sa intrerup alaptatul.
Dara, la magneziu ma gandeam si eu, fiindca am si ceva carcei de la o vreme si parca stiu ca de la lipsa de Mg pot aparea. Ai idee ce pot lua cu Mg si Ca fara sa afecteze bebelina?
Mandruta mea e o minune de copil, toata ziua e cu zambetul pe buze, asta cand nu baga pumnisorii in gurita cat de mult intra. Nu mai vrea sa stea intinsa, se rasuceste pe burtica, dar nu poate scoate manuta si ne striga sa o ajutam. Si....vrea sa stea in fundulet. I-am explicat ca mai tre sa creasca putin dar ea nik. E o scumpa si o iubim din toata inima, iar Stef e un dulce, toata ziua ii vorbeste si ii povesteste toate desenele pe care le-a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Merci, Dara de info...eram cam pe dinafara
Dorinutza, ce dragutz cum ii povesteste surioarei deseneleTinem pumnii sa treaca starile nasoale si sa mearga brici alaptarea in continuare.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Rebeca!
La multi ani Dia_tm! multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi! 9scuze de intarziere )

Dorina imi pare rau ca tot nu te simti bine. Si da, lipsa de magneziu impreuna cu cea de calciu pot da ameteli. Eu luam Mg+Ca+D3 de la Taxofit si era bun, acu nu stiu daca e ok in alaptare. Ma bucur ca Stef e bine acum
Amy asa citisem si eu de vaccin. O sa o intreb pe pediatra la urmatoarea vizita sa vedem ce spune.

pup mamicile si strengareii

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Am ajuns si noi prin tara, am rezolvat (partial) unele aspecte administrative (din pacate la modul)...ne bucuram de vara ...

E tare interesant pe aici, bebelina mea ar studia non-stop ce e in jurul ei, si doarme foarte foarte putin (mai deloc in timpul zilei).

De cateva zile ii reuseste figura sa se intoarca de tot pe burtica uneori isi scoate singura si manuta de sub ea, si mai nou nici nu se mai enerveaza si nu mai plange dupa ce ajunge pe burtica

Va citesc cu drag...dar mai pe diagonala, ca ajung rar la net si nu pot sta mult. Asa ca si de scris...mai greu.
Poate de saptamana viitoare reusim sa ne organizam un pic mai bine si o sa mai apuc si eu sa citesc/scriu mai pe indelete.

Tinem pumnii la toti bebelusii cu probleme sa se rezolve totul cat mai repede si mai usor!
Mult succes cu diversificarea celor care un inceput aceasta etapa!
Dara, ce fetita mare ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara felicitari pt bilant! Dr are dreptate, cand scapa la picioare sigur mai slabeste si oricum de acum nu mai ia asa mult in greutate

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, foarte bun bilantul Mirunei. Pupam fetita voinica

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara asa stiam si eu ca borcanelele sunt bio atat de strict ca cica nici nu au curse aviatice peste culturile lor. Noi am apelat la ele destul de mult pt ca si eu eram stresata de ce legume stropite cumparam, plus ca totusi David le-a preferat mancarii gatite de mine (poate pe buna dreptate). Beleaua cu bio este ca nu prea ai recolta - noi n-am stropit si au cazut toate prunele, am mai ramas cu cateva pere (cu viermisori ), cateva mere, rosiile s-au cam ars si tot asa. Daca gasesti sursa sigura si mai ieftina de borcanele spune si aici ca sigur vom apela. Cat i-ai dat lui Giosanu pt vizita?
Felicitari pt Mirunica voinicuta.
Dorinutza eu la David pateam f des ca in timpul alaptarii sa mi se faca f rau si simteam o nevoie acuta de a manca ceva dulce - practic l-am crescut cu snikers. Din cate stiu ciocolata are magneziu deci probabil asta era carenta. Pupici multi lui Stefanut, sa se recupereze repede
Mi-au plecat musafirii si eu sunt mai grasa . Matusa care e f talentata la bucatarie a gatit continuu (daaa, stiu sa-mi intretin musafirii) si numai bunatati (norocul meu si al lor, altfel murea lumea de foame cum ma misc eu in bucatarie). Avem si o tona noua de rochite si hainute absolut superbe
A! Dara sa stii ca nu prea mai gasesti in piete producatori de fructe/legume, doar samsari si oricat de amarati sunt tot stropesc pt ca nu mai sunt o avere substantele astea si altfel risca sa ramana fara recolta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, pe langa Hipp eu recomand Organix. Sunt super bune si au niste combinatii foarte misto de legume si mirodenii. Noi boicotam Nestle de multi ani, deci nu stiu cum sunt. Ce imi place mult este mancarea in plicuri cu dop pentru ca nu mai e problema amestecarii cu saliva, etc.

uite aici exemple

http://www.robertsons.cz/Product_Detail.asp?Position=2&ProdID=3298&CZ=0

Mergi la inceput