Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Tala: vin invitatii, sa inteleg ca purcedeti cu botezul?
Dara: of mamica ce m-ai speriat cu patania ta, chiar ca nu e de gluma, si eu vesnic cand ma simt prea obosita ma gandesc numai sa nu cad cu Bianca in brate. Cum te mai simti, te mai doare ceva?
Haydee: si eu sper sa scapam de reflux la diversificare, om trai si-om vedea
JD: pup razaciosul, dupa cum se vede va fi tare sociabil
Amy: ooo, ce aniversare frumoasa sarbatoresti tu azi. Si mie imi pare cam scump Chicco polly dar dupa cum zice Meg a rezistat la Matei si il va folosi si la Ana, deci eu banui ca e destul de rezistent. Chiar am primit ieri mail de la chicco ca au niste promotii pana luni, cred ca dau maine dimineata o fuga pana la reprezentanta lor. Mi-a mai fost recomandat si chicco happy snack, care e si in promotie acum la 230 ron, insa vreau sa vad diferentele intre cele 2 sa compar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Tala, si a mea face la fel de cateva zile, a invatat sa tipe si numai asta face

Dara, nasol cu cazatura, ingrijeste-te!

Amy, au zis fetele pe-aici de scaune, multe au zis chicco polly. Si eu am mai zis, dar inainte sa intrebi, ca am primii pasi de la andrei, nu sunt f multumita de el, dar il voi folosi totusi si la maria. Te sfatuiesc sa verifici ca nu se desface usor centura. Andrei pe la un an o desfacea fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Multumim de gandurile bune si cuvintele frumoase
Dara, ai grija mami.Poate nu te odihnesti destul, las-o mai moale cu traducerile Cum te mai simti?
Amy, foarte impresionanta povestea voastra...imi inchipui ca e o zi speciala pentru tine! Iti urez sa fiti mereu fericiti si sanatosi sa va puteti bucura de Victor...si sa va ajute Dumnezeu sa-i mai faceti un partener de joaca...poate pe cale naturala, de data asta


Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Multumesc fetelor, asa e, o sa-mi amintesc mereu ziua asta

Ronina diferenta intre cele 2 este ca Happy snack este fix, nu se regleaza pe inaltime. Gasisem eu in Carrefour focsani si ametita de mine n-am luat. Era 599 pretul vechi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:


noi azi am profitat ca e sarbatoare si am fost la biserica cu Alexuta mea. am impatasit-o. nu a fost prea incantata. in schimb.. admira cu niste ochi mari oamenii din biserica si asculta incantata ce se auzea.
marci, f frumoase pozele!
ronina, noi azi din cauza de mar mai malaiet asa.. am ajuns sa bem sucul cu lingurita. cam 50ml, ca restul il bause la bibe. ce a fost mai gros.. am dat cu lingurita si a fost ok.
alexia are pt apa un bibe tommee tippee.
dara, cum procedati cu Miruna cand mergeti la nunta? avem si noi 3 in septembrie, din care la 2 tb sa mearga si soacra-mea. om vedea..
eu nu o invelesc pe Alexia. doarme in body fara maneca sau cu maneca scurta.
amy, noi avem primit un scaun de masa de la primii pasi. nu-l folosim pt masa inca, dar o pun zilnic pe alexia in el. mi se pare ok. e reglabil pe inaltime, se lasa pe spate spatarul.. husa e din musama sau ce o fi. de fapt.. ti-am aratat modelul.



Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, eu vazusem ca ti-au raspuns fetele legat de scaun, raspunsurile au fost chicco polly, bertoni, primii pasi etc. Eu n-am zis nimic pentru ca am doua scaune de masa (la fel) de la prietena cu gemeni si vreau sa vad intai cum ma descurc cu alea. Daca ceva nu e in regula cu ele, abia atunci ma orientez spre altul, dar nu stiu spre ce scaun sa ma orientez. Nu stiu ce fel de scaune sunt pentru ca-s inca depozitate pe la soacra-mea, dar stiu ca-s din plastic total si mi-a zis fata ca e bine asa, ca nu se murdaresc, adica ma rog, se curata usor fiind numai din plastic. Stiu ca unul are centura si unul nu, buna treaba Irina ca ai zis sa vaz cu centura ca nu ma gandisem.

Happy, eu am rezervat-o pe mama pentru nunta. Adica ea stie toate tabieturile Mirunei, ca e aproape seara de seara la noi. Si stie de nunta si o sa ramana cu Miruna la noi in casa in week-endul ala. Acum, in plus, o trainuiesc si pe soacra in tabieturile de seara (ca ziua stie si se descurca deja singura cu Miruna)...adica mai mult sotul o invata (ca stie si el tot, cu baita, etc.), ca daca nu poate mama sa ramana, sa ramana soacra in vreo sambata cand o fi nevoie. Daca nu le-as avea pe ele as vorbi cu o prietena sa ramana in week-endul ala - dupa ce in prealabil as invata-o tot ce trebuie legat de ce are nevoie Miruna.

Multumesc pentru grija Ronina, Haydee, Miha, Irina, sper ca n-am uitat pe cineva - nu prea am cum s-o las mai moale, ca a avut unul dintre clienti un pogon de lucru in ultima luna si n-am avut ce face. Si inca mai e asa, desi mai dau la inca vreo 4 oameni in paralel. Insa alti traducatori la care mai subcontractam sunt in concedii, etc. Unul mi-a facut o varza ultima oara si nu i-am mai dat. E greu sa gasesc specializati fix pe ce am eu nevoie, sa stie si programul de traduceri (e un program care asigura uniformitatea, adica daca eu zic "apple", altul sa nu traduca "fruit"), sa emita si factura.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Dara, si eu m-am gandit la prietena mea pt nunti. sa vina sa stea la noi cu Alexia. copilul o cunoaste, o vede des. plus ca ea o iubeste pe Alexuta mea, ii stie de principiu tabieturile. stiu, de principiu nu e sufucient, dar cum spui tu.. o trainuiesc
dar oricum, am emotii.
sapt asta am fost plecati 1h30min seara. facusem eu baie Alexiei, mancase.. soacra-mea doar sa stea cu ea. eu uitasem sa ii spun un mic amanunt. cand am sunat-o.. era speriata ca nu adoarme. o pusese in patut, caruselul canta, ea se freca la ochi, dar nu adormea.
eu: ai stins lumina?
ea: nu
eu: are jucaria?
ea: nu
i-a dat jucaria. era uimita cum i-a tras-o din mana
si-a pus jucaria pe ochi si in 2min a adormit

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

corina scuze ca raspund asa tarziu, greu reusesc sa intru
Mie un medic mi-a atras atentia ca tine capusorul intr-o parte, dar nu cred ca il tine cum ziceai tu. Adica, dc il tin sus, se uita in fata la mine, dar are capul inclinat in stanga lui, si barba cum ar veni in dreapta lui. Eu merg la vreo 3 pediatrii . Una e pediatra lui de care nu sunt prea multumita si nu o pot schimba decat dupa 6 luni. Dar macar am facut Infanrix-ul de 2 luni gratis la ea. A doua e specialist neonatologie, si la ea am fost internati, deci o mai vizitez si pe ea. si inca unul, unde vreau sa ramanem dupa 6 luni, cand o pot schimba pe cea oficiala, si in parerea cui am incredere. Pediatra lui nici n-a observat ca tine capusorul asa. A observat specialista in neonatologie, si n-a spus nimic de torticolis, a zis doar ca trebuie stimulat in partea opusa, ca vedem evolutia peste o luna si dc problema ramane, la kineto cateva sedinte vor rezolva problema. Parerea cui o mai vreau a pediatrului la care nu am ajuns.
Plus am mai observat ca dc il puneam pe burtica sa-si ridice capusorul, si acolo il tinea stramb, cu barba spre un umar si asa ridica. In o saptamana de stimulat in partea opusa, cu jucarii si altele, deja tine mai bine in partea in care nu tinea decat in cealalta. Asa ca banuiesc ca n-am fost noi atenti si am stimulat mai mult una din parti. Acum trebuie sa am grija sa il directionez egal in ambele parti.

Legat de suzeta, la noi a acceptat-o repede, si de cateva zile se trezeste, maraie cu ochii inchisi pana ii dau suzeta in gura si adoarme. Si mi-a facut odata din 10 in 10 minute. Sper sa nu faca asa si noaptea..

lakioana esti sigura de problema cu frenul? Oricum o sa vada medicul cand mergi. Eu am intrebat si la noi clar nu e frenul, dar n-a reusit sa apuce sanul prea bine, la fel il scapa si nu manca tot, si de la 2 luni mi-a facut urat si la bibe. O luna jumate s-a tot zbatut la fiecare masa, de aveam impresia ca il scap. Scapa biberonul, intorcea capul, urla pt ca nu manca.. Parca de vreo saptamana s-a mai calmat, dar o sa vedem. Iti tin pumnii sa nu renunte la san, ca e f greu cu mulsul. cum zici si tu, te cam tine acasa, sunt ocupata toata ziua, dupa ce termin cu el, eu iara trebuie sa mulg, si mulg 30 minute minim sa scot 170 cat papa el acum la o masa.
Eu cand ies in oras, iau apa calda si lapte praf, si ii dau asa. O masa ocazional de lapte praf nu are nimic..


buburuza bine ca ai spus ca se poate si strica pompa. Nu mi-a trecut prin cap, decat dc as fi vazut ca nu mai trage brusc. Sa stiu la ce sa fiu atenta. Urat sa ramai fara lapte pt niste garnituri.. Oricum ai reusit mult, pana la 8 luni. Eu sunt resemnata, macar pana la 6 luni de as avea laptic de muls, si tot as fi bucuroasa.

Pe caldura asta, al meu doarme in body si pantalonasi, dar pana sa vina caldurile, aveam un saculet si tinea doar mainile afara. La toamna va trebui sa ii cumpar altul mai mare.

dara ai grija de tine. Si mie tot asta imi e teama, sa nu fiu slabita sa cad odata cu el in brate.

supermami, nici eu nu stiu ce as face. Pe o parte, m-am cam speriat, si al meu are capul cam turtit pe laterale, dar am presupus ca e asa de la cum a dormit, mereu pe parti. Acum ca a inceput sa isi tina cand e treaz capul si pe spate, parca s-a mai rotunjit, deci banuiesc ca nu sunt probleme. O sa urmaresc si eu cum evolueaza, nici nu-mi imaginam ce probleme pot sa apara

Amy ce frumos sa stii exact cand a ajuns bebe in burtica. Si eu ma gandeam zilele astea ca e cam un an de cand a aparut in viata noastra, acolo in burtica. Ti-am citit povestea, ce ma bucur cand citesc povesti cu final fericit ca al tau


Mami de Adrian, 31.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Of Dara! stiu ca de asta iti era tie teama. Cu siguranta de la oboseala este, asa ca ia masuri. Si eu mai ametesc si l-am instruit pe David ca daca mi se face rau sa o cheme pe soacra-mea. Tu nu ai semne inainte? adica pici asa fara nici un preaviz? Sper ca esti mai bine.
Monna nu stiu daca te-am pupat pt urarile de ziulica Matildei. Azi se face un an de cand am vazut iar doua liniute.
Si nu, inca nu facem botezul , usor usor poate ajungem la varsta fetei cand isi va putea alege religia. Pe la jumatatea lui august cred ca se va intampla minunea totusi.
Amy eu iti spuneam ca am bertoni de la David si sunt f multumita de el.
Dorinutza cum mai sunteti?
Scriu la mesajul asta de dimineata asa ca mai mult ca sur am uitat cate ceva...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, inainte aveam semne, imi amorteau mainile din umeri, acum a fost brusc, cred ca-i altceva, nu stiu.

Happy, pai da, e mai bine sa stea cineva efectiv cum a stat soacra in locul tau si sa invete persoana din omisiuni. Si pe mine ma sunase speriata soacra ca plange rau pe la 19...eu am auzit plansul la telefon...si era din acela "de consumat calorii/energie"..fiind si la "ora de nervi"...i-am explicat ca asa face ea, desi am ajuns in 5-10 minute, cand am ajuns deja o linistise, dormea dusa. Adica si eu as chema vreo prietena sa stea mai mult timp, nu doar sa-i spun o data ce trebuie sa faca.


mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput