Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara am gasit o periuta, e cumva pentru biberoane? Ca nu vad legatura cu jucaria... Poate nu-s eu priceputa.
Am citit eticheta dupa ce-am postat, se spala la 30 grade. Acum minune de tigrut sta agatat in bataia vantului la uscat

Happy sigur punem poze ca azi tot prosopelul i l-am oferit. Oricum baloseste intr-una, uda ce apuca.

Se pare ca al meu flacau are cui semana, ca numai eu dorm pe burta cu asa pofta. Daca s-ar putea ar suge tot asa. Intr-o zi era sucit asa de mult ca se chinuia sa nu scape nici tata. Mereu il amenint ca n-o mai vede... dar nu ma-ndur inca.
Ma enerveaza faptul ca si-a stricat programul de noapte, se trezeste ca un bebe mic , suge la tata si adoarme. Am incercat seara si cu lapte praf sa-l satur dar s-a invatat asa.
Ai vostri se mai trezesc noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Laptele praf nu ajuta la dormit toata noaptea fara trezire. Cei mai multi bebei se vor trezi noaptea pana la 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

JD ce incurjator!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Alexica se trezeste intre 5.30 - 6.00 sa manance. se culca la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Amy, sorry daca am fost prea transanta. Din experienta spun. A mea si a prietenilor cu copii. Cunosc si cazuri de copii care dorm toata noaptea de la 6 luni sau pana intr.un an. Unii au folosit metoda crying it out pe la 8-9 luni si bebe a inceput sa adoarma singur si a dormit mai mult noaptea. Insa nu se recomanda la bebei mici. Programul unui bebe si chiar al unui copil mic se schimba foarte des, din diverse motive. Cand incep sa mearga de/a busilea sau in picioare se trezesc mai des, plang, etc. La fel cand apar dintii. Cand apar caninii si molarii se lasa cu multe nopti nedormite la unii. Nu sunt reguli general valabile, dar sunt lucruri reale pe care trebuie sa fim pregatiti sa le facem fata.

Si Euan are nopti in care se trezeste de 3 ori, altele in care se trezeste 1 data. Eu totdeauna am comparat copilul cu mine si am zis - daca eu ma trezesc noaptea ba ca mi/e sete, ba foame, ba vreau la wc, la fel si bebe. La fel cand vine vorba de mancare. Nu mananc in fiecare zi aceeasi cantitate de mancare deci ma relaxez cand vine vorba de copil si mese. si tot asa.
Bebe vine la pachet cu o personalitate deja prezenta, cu propria vointa, cu frici, cu probleme uneori. Meseria de mama este cea mai grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Mariuca, Irina si Tudor!
Amy si al meu se mai trezeste noaptea, uneori doarme toata noaptea, uneori se mai trezeste cate o data pe noapte. Cand ma bucur si eu ca doarme piticul 3 nopti la rand fara trezire din a patra noapte iar se trezeste si tot asa
Chito ufff, cata chinuiala la voi
Lady nu mai spune de cazut parul ca eu m-am saturat sa vad peste tot in casa numai par de-al meu
Amy abia astept sa vad pozici cu Victoras si tigrutul

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Si Adrian se trezeste pe la 4-5-6 in functie de cum a mancat ultima masa seara, si apoi doarme pana pe la 9-10

Mami de Adrian, 31.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Amy, Andrei al meu s-a trezit noaptea pana in jur de 3 ani...motivele fiind diverse: foame, sete, alint, pipi.. Cand nu s-a mai trezit, l-a luat tati in primire, acum realizez , ca era pe drum bebe 2. A fost greu ca tot asteptam momentul, dar acum nu-l mai astept, sunt impacata cu ideea de inca 3 ani de treziri nocturne

De ceva vreme maria eructeaza f usor, dupa ce papa, o rastorn pe burtica, ea ridica capul si gataaaa.... Si inca o kestie, ii place sa-si suga degetul mare si il foloseste ca sa adoarma. Adica o adorm eu, o pun in patut, si daca se trezeste baga degetelul si adoarme la loc... Il mai scapa, il cauta iar...si tot asa. Nu stiu daca am ce face in privinta asta, dar macar sa ma plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Dorinutza: intreaba fetele de pe grupul de alaptare ce ai voie sa iei ca acolo sigur primesti raspuns mai avizat. Eu parca de nurofen retin ca ar fi voie.
Magddalena: pune macar perne in jurul ei sa fii mai linistita. Se taraste stand pe spate sau pe burtica?
Happy: de aia is si eu stresata cu adormitul, nu vreau sa ma vad leganand isteric copilul sau scotand tzatza pe-afara pe la 3 ani Ma bucur ca Alexia se impaca bine cu lingurita
Chito: sper sa fie totul ok, cum zic doctorii.
Dara: sunt curioasa, cum ai trimis coletul? Vad ca a ajuns repede, a fost prin curierat? Daca da, vin ei acasa pt a ridica pachetul sau trebuie mers cu el pe te miri unde?
JD: sunt de acord, meseria de mama e cea mai grea eu si acum ma mai intreb uneori de ce plange Bianca, nu nimeresc intotdeauna ce vrea.
Lady_X: tare faina pozica de la profil

Bianca s-a trezit dimineata si a luat-o cantatul Se intorsese de-a latul patutului, cu piciorusele urcate pe marginea patului, se uita la winnie de pooh si ii canta aaaa, aaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

JD, am remarcat ca uneori esti mai directa , dar nu o faci intr-un mod urat si eu sunt asa. Apreciez ca esti o mamica foarte dedicata, se vede ca la tine copiii sunt pe primul plan, esti foarte echilibrata si inteleapta in cresterea lor. Nu te plangi ca nu ai timp sa faci nu stiu ce, orice ar fi ii iei peste tot si gata. Asa facem si noi. Daca chiar trebuie sa plec fara ea nu am unde sa plec asa departe incat sa nu ajung acasa la urmatorul alaptat. De obicei sunt non stop cu ea si nu ma deranjeaza deloc.
La inceput mi se parea ca mie imi cam lipseste spiritul de sacrificiu al unei mame dar acum incep sa imi revin si sa nu ma mai gandesc doar la mine, pana la urma Karinuta mea este doar un bebelus, nu este un robot programat sa doarma cand si cat vreau eu, ziua mai plange aparent fara motiv, dar nu o tine mult. Noaptea sau spre dimineata sigur incepe sa planga prin somn si ma trezesc, uneori nu mai pot sa adorm dar imi este asa mila de ea cand vad cum se zvarcoleste uneori in pat ca uit ca eu poate am dormit doar vreo 4 ore. Noaptea nu se trezeste, s-a mai intamplat sa planga prin somn si o luam in brate ii dadeam putin laptic si se linistea.
Felicitari pentru modul in care iti cresti copiii, de cele mai multe ori rezonez cu tine !!

Si daca tot am inceput...

Ioana este genul de persoana care nu uita pe nimeni si are mereu un cuvant bun de spus. Este foarte puternica, nu stiu ce faceam in locul ei cu atatea probleme pe care le-a avut cu Bianca. Rar am vz sa se planga.
Monnaeste o persoana empatica, ea este si cu urarile
Dara este pediatra noastra asa cum bine a spus cred ca Dana. Este o luptatoare si nu renunta usor.
Tala este de asemenea o mamica echilibrata si inteleapta si
pe deasupra si amuzanta
Dana, la ea imi place ca aduce cu o asiatica, imi plac fata si parul ei si nu mai zic cat este de glumeata.
Anca este o mamica frumoasa si tare grijulie.
Meg este de asemenea un exemplu in ce priveste cresterea copiilor si este foarte curajoasa, pe munte cu doi copii dintre care unul bebelus. Este si generoasa, a donat lapticul pt Miruna.
Sovi este mama eroina din grupul nostru si cu un simt al umorului foarte dezvoltat.
Amy un exemplu de perseverenta ce priveste dorinta de a avea un bebe, iar acum il strange la piept datorita acestei calitati.
happy o mamica sensibila dar in acelasi timp puternica.
Supermami o mamica optimista si vesela.
Irina este de asemenea un exemplu si are o familie tare frumoasa isi cresc cu drag copii.
Bubu chiar dc ii este uneori greu nu se lasa, gaseste puterea sa-si creasca frumos ambii copii
Magdalena este o mamica grijulie, mereu se gandeste ca fetita nu mananca destul

Trebuie sa ma opresc aici pt ca ma "cearta" Karina. Exista si o continuare...

Mergi la inceput