Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 11
Raspunsuri - Pagina 10
ronina spune:
Buna fetele!
Monna: multumim, cum nu uiti tu niciodata sa urezi de toate
Dorinutza: ma bucur ca Stef e mai bine, ai mare grija de tine, sper sa treaca starile cat de repede cu vitamine.
Dara: nu cred ca e grasuta Miruna, eu cred ca e numai bine, mai ales ca-s corelate valorile, cum zici tu. Noi si acum avem capul mai mic decat restu', cum era si la toate ecografiile intrauterine Bine de stiut cu borcanelele ca nici eu nu eram in tema daca sunt ok au ba.
Dia_tm: fac si eu o gluma, sa inteleg ca tu ne-ai adus ploicica? Ne si vedem candva saptamana/ile urmatoare? Prin ce zona stai?
Nici nu stiam ca se poate intra in coma de la meningita, e trist.
Azi am avut o zi grea, sunt franta... asa ca a iesit doar tati cu Bianca afara si eu am ramas sa ma relaxez
dorinutza82 spune:
Am inceput de azi sa iau Ca+Mg+D3, sper sa se vada imbunatatirea starii generale cat mai rpd.
Stie cineva ce antiimflamatoare si calmante sunt permise in alaptare? Ori pe gura, ori unguent, ori supozitor , numai sa fie vreunul. Ca am tot google-it si nu am gasit vreunul...Ma doare noada rau si nu vreau sa anchilozez ca nu am voie.
magddalena spune:
buna seara mamici
intru cam tarziu,sunt iar la tara la socri,fata doarme in sfarsit si am un pic de timp pt mine,am apucat sa fac si dus lucru care e minune
noi suntem ok,nu a mai avut crize de plans,decat una mica intr/o noapte dar era somnoroasa si nu a durat mult.
Dara daca vrei cand ajung inapoi in It iti trimit cu placere borcanele Hipp,de alea sunt sigura ca sunt,cele de la organix nu stiu dar cand aflu iti spun.
nu am retinut prea multe sunt cu capul in toate directiile,maine merg sa scot certificatul fetei,sper sa fie gata,apoi cand vine tati facem si pasaportul si plecam acs la noi.
Dia cum a fost cu actele la tine?ai reusit?
va pup o seara buna sau noapte buna
aa Dara de ce ti.a zis pediatru sa incepi diversificarea dupa 4 luni?e vreo regula?Maya are 4 luni jumatate aproape si nu i.am dat nimic pana acum,mananca lapte praf si san,e destul de maricica si ea si pediatra mi.a zis ca dupa 6 luni sa incep,hai 5 luni si 3 saptamani,ca nu e slaba sa aiba nevoie de in plus.(nu sunt prea coerenta scuze,e tarziu)
moaca mea a inceput sa se tarasca,cate un pic dar e un inceput,impinge cu calcaiele in saltea si ajunge in capatul opus al patului,imi e frica sa o las singuraa mai ales ca aici nu am patut si trebbuie sa stau cu ochii in 8.
gata ma duc la somn,mandra mea la 6 e treaza si.a schimbat complet programul acs doarmea pana la 10 aici la 6,7 maxim e cu ochii pe pereti.
happylica spune:
Incerc sa citesc din urma. Noi duminica am fost la Slanic. Alexia s-a purtat exemplar, numai ca nu a vrut sa faca baie. A bagat-o taica-su cu piciorusele putin in apa si se miortaia. Apa avea 26 grade, dar probabil I s-a parut rece. A fost f aglomerat, asta nu mi-a placut. Era acolo un cuplu cu un copil de 3 ani. Venisera cu perna la ei si leganau copilul sa adoarma. Si s-au tot chinuit.. dar ce sa zic.. un leganat isteric.
Ronina, nu cred ca e meritul meu ca Alexia adoarme singura. Dar na, am contribuit si eu. A inceput sa ceara si ea in brate. Lucru care ma bucura, ca sta si ea la pupacit si iubit.
Noi mancam deja piure de mar. ii place. Nu prea deschide ea gurita mereu, dar ne descurcam. Uneori suge din lingurita. E haioasa
Dara, noi avem 2 buc conforter tot de la kiabi, parca am mai zis. Ala de la Disney care spui tu de 0+ e dintr-un puf ffff mic. Alexia oricum le iubeste pe amandoua. Acum i-am luat arcada pt carut/scoica. Inca nu a vazut-o. sunt curioasa daca ii place.
Prevenar 13 e si pt meningita! Alexia il va face!
Tala, kiabi chiar se inchide. Nu au doar reduceri si atat. Au strans rafturile.. e totul pus in mijloc.
Amy, Alexicul meu face foarte bine. Mananca mar cu lingurita… si da.. intreaba de Victor!!!!!
Danaang, Pentaxim e in jur de 200 ron. Noi l-am facut la pediatru. Ciudata situatia la voi.
Dana, scrie mai des. Imi lipsesti (eu vorbesc,, cu scrisul des)
Buburuza, noi avem poze pe fb cu conforterul roz (un iepuras). Mai are Alexia unul alb, e un urs cu capul mare. Il pozez sip e el si iti arat. Pun imediat pe fb. Alexia doar cu cel roz doarme pe fata si nu pateste nimic. Ia-I cu incredere.
Dia, bun venit acasa!
Aaaa.. am vazut la cora www.magicare.ro/hrana-copii/hrana-solida/primii-pasi-saculet-hranire-bebe-2401" target="_blank"> asta . nu mai retin pretul, dar parca era mai putin de 10 ron.
Nu mai stiu ce vroiam sa va spun.. dar oricum m-am intins mult.
amy25 spune:
[b]Dara/b] doar ce-am primit comforterul. Este foarte dragut si nu mai zic, Victoras e deja cu mainile pe ea si dadea sa o suga. As vrea totusi sa o spal, nu cred ca se strica. Eu spal cam tot ce cumpar sau primesc.
Anyway, este incantat vad. Multumim mult.
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Scuze pentru disparitia de pe forum dar dupa ce va povestesc ultima saptamana o sa ma intelegeti cred.
Totul a inceput miercurea trecuta (cand avea programare la ginecolog pentru controlul de 6 sapt de la nastere...au trecut 14). Stiti ca v-am mai spus ca mi se pare ca nu prea mai uda calumea Edu pampersii...miercurea trecuta nu prea ii mai uda deloc...puti... parea cam imflamata..asa ca l-am facut pachet si hai la Grigore Alexandrescu cu el unde am dat peste un chirurg care una doua l-a decalotat nici nu m-a intrebat nici nimic si m-a trimis acasa cica nu e dezhidratat sa ii dau sabea mai mult.
Eu clar nu sunt iresponsabila plec cu el la Medlife unde stam o zi pe perfuzii si isi revine cat de cat...dar pipi tot asa putin.
Luni mergem din nou la Gr.Alexandrescu unde chirurga care l-a operat imi spune sa stau calma ca e ok asa...ca nu e neregula nimic
Rezultat: o saptamana de stres si pipi 400 ml/24h .... aparent sunt eu exagerata. Sper sa fie cum zic ei si sa nu fie nimic in neregula.
V-am spus pe scurt ca se mataie Edu sper sa revin cand e mai calm.
Va pup pe toate
Lady_X spune:
Nu mai stiu cine a spus de girafa Sophie, dar multumesc mult de idee, ieri am primit-o si am descoperit ca puiul meu stie sa apuce jucarii si sa le bage in gura . Uneori casca doar gura si tipa ca sa intre , alteori da cu manuta pe langa, dar se vede clar ca vrea sa o apuce. Am vrut sa pun poza pe picasa cum tine el girafa in manuta, dar in timp ce uploadam mi s-a luat curentul de doua ori, apoi n-a mers, nu stiu de ce inca, dar o sa pun eu pana la urma. E vreo limita la dimensiune cumva?
Mai am o jucarie, un ursulet, care are niste bile la picioruse, si dc invart de alea, incepe sa cante si se aprind beculete. Pana acum aveam impresia ca da din greseala in bilute, dar se pare ca uneori da constient ca sa il faca sa cante.
Eu vaccinuri ii fac doar cele minime, Infanrix-urile. Parca nu le-as fi facut nici pe alea, nu stiu de ce..
Azi mergem din nou la control, sa vedem ce parere are medicul de faptul ca isi tine capusorul intr-o parte.
Fac si eu parte din categoria celor care naparlesc la greu. Am reusit luni in sfarsit sa ajung la coafor, facea haz frizerul, il mai piaptana de doua ori si e gata tunsul. Aveti idee cam cat timp tine perioada asta de cazut par? Abia astept sa se termine odata, e oribil sa scoti par cu pumnul..
Chiar sunt curioasa, de ce recomanda unii pediatrii diverisificare de la 4 luni. Nu critic deloc, eu ma gandeam sa incep la 6, dar vad ca multi recomanda mai devreme si eram curioasa ce motive pro/contra ar fi.
Va pup si sper sa reusesc si eu mai incolo sa pun niste poze pe picasa.
Mami de Adrian, 31.03.2012
dara76 spune:
Amy, pup, pai si eu le-am spalat, ca-s din magazin. Ai gasit si periuta in pachet?
Happy, e altfel de meningita aia data de meningococ, e mai rea. De-aia se face alt vaccin (Menactra sau Menveo).
Lady, se recomanda de la 4 luni diversificare numai la copiii care papa lapte praf, nu si la cei care papa san.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
happylica spune:
Dara, da. apoi am citit. multumesc de informatie.
Amy, spala cu incredere ca se comporta foarte bine! asteptam poze cu ei 2
J.D. spune:
La noi diversificarea se incepe la 6 luni chiar daca sunt pe lapte praf. Inceperea diversificarii se face cand
- bebe sta in fund fara a fi sprijinit
- cand manifesta interes pentru mancarea parintilor
- cand nu impinge lingurita afara din gura
Bebelusul nu se forteaza. Daca respinge lingurita inseamna ca nu e pregatit. copilasul stie cel mai bine de ce are nevoie. Nu pediatrul si de multe ori nici mama.