Clubul "babelor" FIV-oase 51
Raspunsuri - Pagina 9
samira33 spune:
adriana,daca i-as fi scris probabil ca mi-ar fi raspun...dar nu i-am scris.
io nu va spun ce fac da fac ceva misto si sunt tare entuziasmata ca e mai bine ca in visul meu ...si am un ranjet pe fata de zici ca cine stie ce descoperire am facut
adriana,cand aflam ca avem baiat si fetita in burtica???
olimp spune:
soroc are o fetita bucalata !
felicitari !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
samira33 spune:
sa-i traiasca si sa se bucure de ea.
smaick...deci am ramas numai cu un bebel???
Doamne-ajuta sa fie bine pana la capat.
alina_alba spune:
Ady, la mine totul e in regula, masuratorile bune, totul in grafic. Dar surpriza surprizelor este ca nu avem baietel, avem o fetita smechera, care s-a lasat rugata pana acum sa ne arata ce e ... Oricum, sanatate sa fie, ca e cea mai importanta.
adrianaady spune:
Smaick felicitari pt inimioara luptatoare Cu curaj inainte. Daca imi permiti un sfat, la nevoie adica durere sa iei musai nospa sau supozitoare uscosin, sunt excelent de bune. Sa nu stai musai cu vreo durere, da?
Samira lasa ca ii scrii tu, si va raspunde el. M-ai facut curioasa cu ce faci tu acolo...
Eu sper sa aflam la eco de pe 2 aug la morfofetala, poate avem noroc si ni se arata.
samira33 spune:
nu zic
hai sa-mi aduci o veste buna pe 2 August...sa plec si eu hepilica la mare pe 5 August.
QiaoBing spune:
hello
nu ama apucat sa zic si eu nimic pana acum, am tot dat click si cand sa scriu aparea ceva si ... se ducea de mutl ideea pana ma intorceam la click-ul meu.
eu pot sa spun ca sunt mai linistita, am luat creditul. a fost in ron ca gradul de indatorare la eur era mai mic si nu prea ma incadram (am avut surpriza sa descopar ca sotul sistematic nu ajungea ca banii la banca cand trebuia pt cardul lui, asa ca am fost depunctata). in sfarsit, bine ca ii aveam, acum vanez un mom cu un curc rezonabil (daca se poate zice asa ceva in perioada asta). de azi dim de cand am semnat contractul pana am avut banii in ct a sarit de nu s-a vazut si la suma asta se simte iar eu nu am chef sa dau nici un sfant in plus daca se poate.
ma bucur ca o vad pe adriana scriind, nu am apucat sa citesc, dar banuiesc ca e de bine. sper ca si daniela/b] a venit cu vesti depre embrionasii muschetari.
mai stie cineva ceva de [b]balanta ?
pup si poate apuc diseara sa intru