Clubul "babelor" FIV-oase 51

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

m-am trezit si eu de pe la 6 si astept telefonul....
si mie mi-au facut icsi,chiar daca sperma este super buna,probabil ca este un risc sa se piarda din ovule,dar fiind putine riscul este mult mai mare sa nu se fecundeze nici unul,asa ca cu mila Domnului inainte
Ana cred ca tie iti trebuie cam 15oo de gonal f,nu-i asa? Iti trimit eu,ti-am promis da?(doar sa se linisteasca putin treburile aici si vorbim)
va las fetelor,astept sa sune

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, moah ce a zburat timpul..pai, tu saptamana viitoare, in WE, intri in trim II deja?? fantastic..f. bune news-urile despre pisoiasi..te astept cu vesti bune si de la morfofetala si sa-mi spui exact atunci, in ce consta dry testul si ce pp el, da? daca am retinut bine, atunci e in loc la dublu test si e mai ok? (uite, imi fac si io temele pt la toamna, cand, ma rog sa depasesc si io odata pragul beta..)

ana, inca putin si auzim de daniela..
le: daniela, gand la gand

to be continued..

Mergi la inceput

ana, 1500 gonal f iti ajung pt 10 zile de stim (la 150/zi), deci maxim inca un pen de 300 tre' sa mai iei..si cu o parte de merional de la ari, gata-i stimularea..hai, acum chiar nu mai ai de ce sa te superi pe ICSI

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara asa am fost sfatuita sa fac acest dry test, cica ar fi mai exact si testeaza ceva in plus fata de dublu test. Dupa morfofetala , te duci cu o foaia in care scrie medicul diverse date si dai o proba de sange. iti spun exact dupa ce fac eu, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daniela, multumesc frumos. Oh, abia astept sa ne spui ce vesti ai despre muschetari! Doamne ajuta!

Ady, eu abia astept sa vii sa ne spui ca ai un pisoias si o pisicuta. Si, da, ai dreptate. O sa imi regasesc eu optimismul, trebuie sa treaca un pic timpul. Sincer, am sperat tare mult ca macar AMH-ul meu sa mi-l fi gresit in TM. Dar era speranta prostului cumva , stiu asta, deoarece toate semnele indicau faptul ca rezultatul era bun.

Lara

Mergi la inceput

oki voi fi buretzel..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

hello, fete!
Lara, dry testul asta e o varianta mai eloaborata a celebrului dublu-test si se face pentru a depista 4 afectiuni genetice: S. Down, S. edwards, Fibroza chistica si surditate congenitala. Se fac niste masuratori foarte precise bebeului, trebuie sa fie atenti la pliul nucal si la existenta si dimensiunile osului nazal, se recfolteaza o proba de sange si se ia in considerare varsta sarcinii, varsta mamei si greutatea mamei + daca este sau nu fumatoare. Din sange se dozeaza niste hormoni specifici si, in functie de valoarea acestora, coroborat cu celelalte masuratori si valori, se deduce (mai mult statistic) riscul pentru bolile de mai sus. Cam asta stiu eu despre Dry test. Sper sa ma intelegi, sa nu fi facut o mare varza din tentativa mea de explicatie.
Ady, ma bucur ca buburuzele sunt ook. Am fost si eu azi la eco si chiar povesteam cu Smaick despre tine. Ne intrebam ce mai faci, daca te-ai ecografiat, etc. So, e bine daca totul e bine

Mergi la inceput

Anaasta crezi ca e vreuna dintre noi care sa nu fi trecut prin asa stari? toate trecem, dar vezi tu stie sufletelul asta al nostru sa se mobilizeze cand e cazul si sa spere la infinit
Daniela te astept cu vesti bune, ce rezultat frumos ai avut zanica
Lara
Aristicule distractie placuta la mare, o baie si pt mine da?
Samira a raspuns Tayfun? e f buna decizia ta de a amina sa stii, septembrie e oricum o luna norocoasa
Elenusa recuperam la vorba saptamina care vine, asa cum am promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
m-am intors si ca de obicei la mine este cu peripetii, introduce dna dr maciuca, da 2 ture si exclama: sunt doi! eu isterica doi? ea: da dar unul nu arata prea bine. incepe masuratorile, primul ok, 6 sapt si 2 zile, activitate cardiaca 122b/min. al doilea din pacate oprit din evolutie la 5 sapt si 4 zile adica exact in perioada in care eu tot sangeram si nu stiam de ce si FOSTA DR imi spunea "stai linistita se intampla". se pare ca traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!!!!! la noi incompetenta este la ea acasa!
rezultatul totusi este bun: nu hematom, nu alte belele, nu stat in pat si ok de mers la munca. cel mic se resoarbe singurel.
cam asta in ceea ce ma priveste
sami in cehia au niste rochii bestiale si sandale de asemenea. mi se lipisera de suflet dar imi tot repetam :"eu raman gravida nu am nevoie de sandale cu toc si rochii mulate!" asa si tu nu o sa ai nevoie de abonament la sali si piscine
ady ma bucur ca bebeii sunt ok, aproape ai intrat in trim II
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Alina nu am avut ieri timp draga mea sa iti dau de veste, dar a fost totul bine la eco. Tu cu ce vesti vii?
O astept si pe Smaick cu vesti. I-a placut doctorita? super femeie

Mergi la inceput