Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
Chiscuta insanatosita! (mi-a fost dor sa-i zic asa!)
Eu am facut o baie si-l astept pe Andrei sa se trezeasca, sa mergem in parc.
IULIA va invinge CANCERUL
simonapro spune:
Bu-hu-hu la miez de noapte!
Noi am fost la plaja cu varul meu care locuieste in Norvegia si apoi ne-am plimbat putin prin Mamaia, unde era o aglomeratie
Maine mergem iar la plaja, dar fara tati ca e la munca, cu mai multe rude de ale mele.
Anaan: multumesc Deci si picioarele lui Andrei arata la fel. Cel mai tare e cand il iau seara de afara si il bag in cada, ii frec unghiile cu periuta, ca nu se ia mizeria
Cami:ne gandim la voi si ne rugam sa treaca febra cat mai repede
Insanatosire grabnica injinerului
Somn usor
http://iulia-elena.blogspot.ro/
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Unde sunteti tufetelor ????? |
Acasa... zac si dau refresh... Se pare ca am prins cam mult curaj saptamana asta si nu am fost suficient de cumintica... ieri am fost cam rau, ziua de azi cum o fi!?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
Monnvas spune:
Tot io!
Am pus traducerile primei postari in eng, fr, germ; rog vorbitoarele acestor limbi sa-mi atraga atentia daca e ceva in neregula.
denisamada spune:
Ana, Mona, va iubesc! E groaznic sa nu ai nici unde sa plangi!
Am facut azi un echo la aparatul pe care il are Costin in garda, aparent e bine (dar io tot nu's grozav). Maine o sa incercam sa ajungem la un aparat mai performat..
Shed...
Atat cat ma lasa Adela si nervii mei....
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
Anaan spune:
Madi, si noi te iubim! ( Vorbesc si in numele lu' Monn, ca stiu sigur ca-i asa!) Relaxeaza-te, da-le incolo de treburi presante sau mai putin presante, bucura-te ca-i Costin bine si sa vezi ca si tu o sa fii la fel!
IULIA va invinge CANCERUL
Dodo-pui spune:
Mada ai grija de tine si de samburel
Noi...acum prin casa...azi i-am dus la "apaaaaaaaaaaa"(citat din Isabella-pe care si daca as duce-o zilnic tot asa ar alerga la mare ca disperata-"apaaaaaaaaa")Pe la 12 era in casa cu hunii in cada la trimis nisipul inapoi spre mare.Acum dorm.Anul acesta am fost deja de 3 ori...mai am o data si-mi bat recordul de 4 ori de anul trecut.Eu nu mergeam la apaaa decat o data cand se intalnea al meu cu fratii lui(care vin totu un wk /an la mare ca sa se regaseasca)Saptamana viitoare e wk din acest an.
Baietii mi-au adunat scoici...i-am intrebat pentru ce?! si mi-au spus ..sigur gasesti tu ceva de facut din ele.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Dodo-pui spune:
Monn sper ca imjineru' e si mai bine azi.
PS:de la mine nu functioneaza butoanele pentru traducere..in germana si franceza
Asta-mi spune:
<<Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.>>
Cel de engleza functioneaza
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!