Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 12
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Am sunat sa ma programez la morfofetala Dupa ce dau 1000 de date, conversatia se incheie: "va rugam sa aveti pregatiti 250 de lei pt ecografie, daca cumva se descopera malformatii grave sau restrictie de crestere intrauterina, ecografia va costa 400 de lei, pt ca vom urmari mai multe detalii" |
Tre sa ma programez si eu pt DT, si-ti zic pt comparatie, dar la Adela parca a fost 350... Noi numai pe-astea le-am platit, ca necesitau aparatura mai performanta, restul le-am facut... "pe la cunostinte".
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Mada, tu o sa ai baiat! Asa zic eu! Dar baga o cura de telenovele! Vezi ca ti-am pus si film pe mailul comun. Stai in varful patului! |
Mi s-a mai zis! Tot neoficial. Imagistul de serviciu nu a identificat elemente definitorii.
novus spune:
Mada, ma bucur pt vestile bune, io zic tot fetita
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
denisamada spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Am remarcat ca toti copiii erau inconjurati de animale, desi la noi unii medici ne sfatuiesc sa scapam de ele, odata ce nastem...bine depinde si de conditii... Cel mai bine mi se pare ca a evoluat cel mongolez, m-a distrat faza cu cazanul si el in puta goala |
Unii nu!
Adela deja a inceput sa intrebe cand ii luam si ei un catzelush! I-am zis si lu'ta'su, asa ca a intrebat-o. Nu vrea orice catzelush, ci unul "ca Toto". Acum sa vad de unde mai gasesc eu un welsh pembroke corgi... ma rog, nu kiar acum, ca nu suntem pregatiti inca...
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Mada, ma bucur pt vestile bune, io zic tot fetita |
Cum asa!? Ca zisesei ca-i baietzel!?
pisigri spune:
Mada, ma bucur ca e bine. Stai SI MAI CUMINTE daca asa trebuie. Si eu zic ca e fetita, nu stiu de ce.
Deschidem o agentie de pariuri, care ce face?
Daca-mi dau un sut in kur o sa pun si eu poze cu potaia "mea". Daca tot vrea Adela desi stiu cam ce chef ai tu de asa ceva. Poti sa nu-i arati pozele . Ce pot spune de bine despre ea e ca 1.plinge cind e lasata singura, dar numai 1-2 minute; 2.nu face pipi si caca decit afara, se cere, nu am avut nici un accident 3.ii plac si copiii, si pisicile, si cateii, ii place orice :))))
O astept sa se trezeasca s-o pozez.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Cum asa!? Ca zisesei ca-i baietzel!? Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Asa zice filingu' meu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
bebe_shtrumf spune:
asta cu prezicerile...ce sex are copilul, n-ati citit despre cum dormi, pe care parte, dc te umfli la fata, dc te patezi pe fata, dc ti-e rau, exista si un calculator de la data conceptiei sau luna cu varsta mamei si afli sexul...lesini de ras citind.
e nu cred ...sincer.
la pronostic nu ma bag, ca nu ma pricep, plus ca mai e chestia aia "dc iti doresti mult ceva -o sa ti se indeplineasca", cum nu stiu ce-si doreste fiecare....
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
Gianina34 spune:
buna dragelor,
am intrat pe fuga sa las praji si sampanie (astazi sarbatoresc 18 ani de la casatorie - nu stiu de ce, ma pufneste rasul de fiecare data cand spun asta)
va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana usoara, cu miros de concediu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu glumi, ca iar am crezut ca e dl Chisti si era sa nu-ti raspund Noroc ca mi-am adus aminte ca am mai facut o data kestia asta... M-am catat. Cica e bine, dar tre sa stau SI MAI CUMINTE si sa iau SI MAI MULT nospa... Bebe tzopaia, la fel tzopaia si ieri cd l-a vazut ta'su. Adela mai si dormea din cd in cd, asta vaz ca tzopaie in continuu, nu-i a buna... Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Haaaaaa, faci un pui de Piton tzopaitor!!!
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009