LMA Juniori de iulie-august 2004 - 8 ani!
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
La multi ani sarbatoritilor ale caror zile de nastere le-am ratat - multa sanatate le doresc!
La multi ani Ricu, Ema sa-ti traiasca baietii!!
Noi am avut un weekend foarte nasol - sotul a primit o veste rea la servici, tot weekendul am avut parte numai de scenarii de cosmar...apoi mi s-a stricat frigiderul, iar azi Stefan s-a sculat vomitand... so, la mine stelele s-au aliniat gresit ca sa zic asa...dar asta e, sanatosi sa fim ca sa le putem duce pe toate.
Azi de dimineata auzeam o reclama la radio cu oferte de ghizdane si altele trebuincioase la scoala si mi-am dat seama ca mai este doar o luna de vara/vacanta si gata, incepe din nou scoala... tare repede trece perioada de vacanta...
cristalina spune:
La multi ani Ricardo!
Ema, sa va traiasca voinicii!
Gabriela Sper sa nu fie o veste foarte urata si cu consecinte pe termen lung. Sanatate lui Stefan!
Eu cand aud de menstruatii de la 9 ani ma ia cu frisoane . Din punctul asta de vedere am fost o fericita si sper ca si fetele mele sa ma mosteneasca. 14 ani, fara dureri, fara traume...Apoi mai rarut ca-i mai dragut...:)
Oricum, m-ati speriat!
Noi suntem in vacanta. Pana si aici a fost super cald (e drept ca in oraselul asta, curtea de arges, lumea nu isi pune in case aer conditionat). Nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost la magurele. Motiv de balaceala maxima pentru fete...:)))
Dar acum s-a mai racorit...sper sa nu se strice vremea ...:)
O zi frumoasa sa avem!
roberta04 spune:
Gabi , sper sa nu fie ceva grav! Cum e Stefan?
Eu parca stau pe ace, Petro e pe cale sa reinceapa afacerea, imi tremura efectiv mainile... Situatia la noi nu e chiar roz, dar vreau sa raman paranoic de optimista
Ieri a fost ziua tatalui meu, a implinit 75 de ani, e greu sa va inchipuiti cat de fericit a fost ca am stat mai mult cu el, si noi, si sora mea cu fetele, si matusile mele. Chiar m-am bucurat ca nu am plecat in concediu :)
szivarvany spune:
Sanatati la toata lumea
Lia, Leeloo, ce va fac puii ?
Rob, sa ti traiasca tatal
Si al meu sta mai mult pe acasa, lucru care ma incanta la maxim, insa in fiecare zi avem aceeasi discutie: dice dom`le face el infectii urinare si dice dom`le zice urologul ca e ok :-) El pana acu` 1 an nu a luat medicamente si acum e panicat asa o data la 2 zile. Degeaba ii spun ca la varsta lui el e bine, nu ma crede :-)
Azi eu ma simt groaznic, ma tot uit la ceas si mi doresc sa fie odata ora 6 ca nu mai pot, ma dor toate; azi noapte m am luptat cu muceala lunii august, apoi am dat on diaree si cu smecta cu tot ma mai tine :-) Vreau acasaaa ... desi va trebui sa ies cu Giulik pt ca s-a pus pe lucru :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex
Andries spune:
La Multi Ani!! Ilinca si Andrei!!
Sa va fie viata lina!!
(cu un mic avans, ca in week end nu stiu ce mai apuc sa fac si cat!!)
g_ioana spune:
Neatza...cine vine la un pepene dulce si rece
Meii azi n-avem de arbatorit piticlonti ci o mamica tanara si voioasa
La multi ani Cristalina,cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragipupacim familionul
Leelooinsanatosire grabnica lui Stefan si ganduri bune pentru sotul tau
Robi
revin sa va povestesc cu ce ne distram noi in vacanta asta
szivarvany spune:
Cristalina
Si vacanta faina celor care sunteti plecate
La restu`, spor la munci...
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Monica70 Alex
cristalina spune:
Multumesc frumos pentru urari!
Sarbatorim tineretea mea de 40 batuti pe muchie printr-o adanca leneveala
Weekend linistit sa avem!
polux spune:
La multi ani Monica!
Sa-ti aduca viata numai bucurii, fericire, sanatate si noroc.
La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat.
Va pup pe toate. Nu am acces la net, sunt doar in trecere pe la sora mea. Va pup.
g_ioana spune:
Uauu ce tinerica esti Cristalina...spor la leneveala...sa nu zici ca nu te chefuiesti mai tarziu
Deci pe scurt cu ce ne distram noi...cu niste alpinisti utilitari care ne izoleaza balconul, cu aerul conditionat care s-a stricat fix in ziua cea mai calda a anului,cu o culegere cu teste de care mandra nu s-a apucat pana in august ca asa zis doamna...si cand s-a apucat a inceput sa boceasca ca nu le termina pana in septembrie...cu iesitul in parc zilnic si jucat cu prietenii.....saptamana viitoare ne bate un gand sa mai mergem vreo cateva zile la buzau la bunici si cam gata plimbarile din vacanta asta....deci eu una nu m-am saturat de caldura si de vacanta,mai vreau!
Ieri am aflat de la mandra ce inseamna sa faci sex(era o pustoaica de vreo 5 ani care-si ridica rochita si fugarea un baiat de 9 ani sa-i arate chilotzeii....el fugea strigand in gura mare ca "nu-i voie sa faci sex in parc"...eu urmaream scena ca sa vaz fatza mandrei...care nu era impresionata de nimic...).....ajungand acasa,o intreb ce striga baiatul ala ca io nu am auzit bine,ea imi reda exact...io continui"pai cum adik sa faci sex in parc?...ce inseamna?"....raspuns "pai cum nu stii? ca eu stiu....sex inseamna sa te dezbraci si sa umblii dezbracat....m-am uitat cu Gigi la niste calendare cu fete de la playboy si zicea ce sexi sunt...deci erau frumoase si dezbracate!"