Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
bioana spune:
neata,azi mergem si noi la shoping...sa vedem ce mai gasim, casunt reduceri mari.
MENICS spor la treaba.
A.C. felicitari pentru schimbarea saptamanii.
asa e.azi e sarbatoare.La multi ani celor care poarta numele de ilie, lia....
embarazada de 20+
o fetita...
laurika1982 spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf. Ilie !
O sa merg sieu mercuri la8dimi la morfofetala...ooof,incep sa nu mai am rabdare ...sa-i vad si eu mutrita...fiindca am visat ca am nascut o fetita cu moaca lui C si cu parul negru..C a fost cheliuta multa vreme:)
Va pup si va urez o zi racoroasa :*
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
dana0000 spune:
Neata burtici!
Am plecat bou si m-am intors vaca,dr nu mi-a zis ce e.Am facut eco scurt de control,a vazut mainile/picioarele si alte diferite parti ale corpului...chiar mi-a dat o poza draguta cu talpa
Doar ca mi-a zis sa ma duc la morfologie,ca ea nu se pronunta ce e...ar inclina spre fetita dar nu e sigura si nu poate sa imi zica.Am luat si sotul care nu a priceput nimic,nici eu de altfel,era f pe fuga si nu a explicat nimic.Nu detalii despre col/placenta,nici masuratori la bebe,nimic.
M-am programat joi la morfologie la dr Andrei Cristian pt ca marti nu am cum sub nici o forma,desi dr mi-a zis sa ma duc la Dr Ghinda si doar atunci era eu nu am cum sa ajung.Sper ca dr sa fie comunicativ si sa imi explice ce si cum ca mi s-a cam luat de povesti.As fi vrut luni dar daca nu e nici un liber...
Cam atat despre mine,va pup
onutz83 spune:
Hello gagici!
Va scriu intr-o maaare graba
Va scrisesem si asearara dar nu stiu pe ce am apasat si s-a dus si ala in raiul mesajelor
Well...
Bubulici nici vorba de plictiseala
Aseara am facut bagajul pana la 12.00, eram lesinata de somn, ca si acum de altfel. Daca inchid ochisorii adorm
Macar marti si miercuri sunt acasa, abia astept!
e taaare cumintel, doarme de rupe Vreo 2 zile n-a fost nici o miscare, aseara cateva inghionteli mititele... Azi dimineata in schimb, cand m-am trezit eu s-a trezit si el si a inceput sa se joace frumos cateva inghionteli mici, o rasuceala... Doamne, ce sentiment... I-am spus ca e o dulceata de copil, ca il iubesc cel mai mult din lume si abia astept sa ne vedem
Deny
Valicutza, ce bine ca ai zis de legea cu tatii, o sa ne interesam si noi, ar fi super tare.
Mena, ma bucur tare mult ca il simti pe atat de devreme, esti o norocoasa
La serviciu ne calmam, suntem ZEN, da? Ca sa fie si linistit
Bioana, din pacate nu prea am avut noroc aseara, l-am rezolvat pe domnu' de camasa si cravata, in schimb eu la sedinta cred ca o sa ma duc asa cum dorm, adica dezbracata complet
Daaa, chiar e vineri
Alina, da, inseamna luna a sasea
Mada ... ciocanitoarea Woody...
Laurika, tinem pumnii miercuri
Menics, asta e... cand s-au inventat sarbatorile astea lumea nu muncea in ture, femeile nici atat si nu mai continuu, sa nu-mi sara cineva in cap nu speli tu, spala masina si cand vom avea copilasii nu vom mai avea incotro si va trebui sa incalcam regulile astea (pe care eu in timpul liber le numesc stupide)
Am fugit, ca azi plec de la serviciu la 14.30 ca sa ajungem la eco la 16.00, dupa care direct la tara si nu stiu cand apuc sa va mai scriu...
Va doresc un weekend superb, linistit si racoros, o sa fac tot posibilul sa mai intru
Va puuuuuup pe toooooateeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Onutz 21+
onutz83 spune:
Sa nu credeti ca nu va dau de stire ce am aflat la eco
Pentru asta imi fac timp oricum
Onutz 21+
Looana spune:
Pentru toti cei care sarbatoresc azi acest nume sfintei sarbatoare La multi ani ,sanatate ,bucurii,distractie placuta alaturi de cei dragi
Menics chiar daca ai bagat la spalat nu ai facut-o ca ai stiut,nu e nimic rau ai uitat.
Dana stiu ce rau e cind astepti sa ajungi la ecografie si iesi dezamagita pt ca nu ti-a zis mare lucru.Nu stiu cum e la voi la mine totul face Dr Gineo. toate tipurile de masuratori nu trebuie sa merg in alta parte inclusiv analize,masuratorile mele.Cred ca e destul de naspa cind nu ai un Dr.cu care poti cumunica totul deschis.Mie dr.i-mi salveaza de la inceputul sarcini toate ecografile si toate ce a prins el frumos in timp ce facem ecografi si la finalul sarcini inainte de nastere voi primi un DVD cu evolutia lui bebe filmata.Cred ca va fi fumos pt bebe cind va fi mare sa se vada in D4 ce facea el in timpul ecografilor la mine in burta
Onutz servici usor si drum bun daca pleci la tara ,sa te odihnesti find aer curat si sa te intorci cu bine.
Fetelor intreb si eu mai ales pe cele care deja au folosit la primul copil,produse pt ingrijirea lui bebe ma rerefer la sampoane,creme ,ulei,pudre etc ...nu stiu ce firma e mai buna.( eu stau in Germania)
Bebele meu deja are aproape totul de imbracat ,deja am bagat 300€ numai in hainite,are 20 de salopete ,plus alte si bluzite,i-am luat o gecuta alba care merge pina pe la 3 luni.Nu stiu cum va fi de rece afara si am vrut sa ma asigur din timp pentru ca eu deja am probleme cu un picior deja ma supara tare in partea dreapta in sold am o durere constanta si vad ca nu mai trece, cred ca e vorba de vreu nerv pe care apasa sarcina.Asa ca in timpul zilei stau de citeva ori pe canepea cind simt ca nu mai pot.Bebele meu azi a inceput de ora sa tot miste ,nu stiu ce face gogoselul meu acolo,cred ca deja e cu capul in sus pt ca simt miscarile cu picioarele jos sub burta ,sus spre ombilic misca mai finut .
Fetelor va doresc un weekend placut,linistit alaturi de cei dragi
Looana +24Flor
irina_es spune:
buna dimineata burtici acum am reusit sa ma trezesc dar cu un ochi.dar inainte de toate va urez la multi ani celor cu numele ilievad ca ati scris mult de ieri si pina azi .eu ma simt mai bine am vazut ca voi vorbiti de mers la eco eu nu am de mers pina in septebrie ca atunci mau programat .dar ce bine ca alaltaieri cind am avut dureri de buric am fost la urgenta si mia facut eco si am vazut bebele .luni am de mers la medic sa imi ia tensiunea ,sa ma citareasca ca am pus ceva in plus la vreo 7,8 kg voi cum stati cu kg .aa..am uitat sa va zic ca miine implinesc 24 saptamininumai ca imi este un picrusine ca nu mai stiu sa imi schib saptaminileva las ma duc si eu un pic la piata ca asa mai fac un pic de miscare pupici la toate
mami de Raluca (1.10.2002) si 20+
angelique_19 spune:
Cum dispar eu cum umpleti cateva pagina.Dar e bine ca va citesc cu placere acum cand imi odihnesc si eu salele.Am fost sa imi iau analiza pentru toxoplasmoza si ma tot amana cei de la laborator din zi in zi.Mai bine imi spuneau ca sunt in 2 saptamani gata si asteptam,dar ei ma duc cu vorba.Si am plecat si prin soare si de-abia am mers de mijloc.Macar daca ma duceam cu folos.Si am facut analiza saptamana trecuta sa fie gata luni cand merg la dr.
Mica distractie placuta,ce frumos este ca esti nasica dar ai grija de tine si sa te mai odihnesti din cand in cand.Si sa stii ca asteptam poze cu burtica.
Mena felicitari pentru bebe miscacios,deci se poate sa miste si mai devreme de 16 saptamani.
Bioana si mie imi place numele de Irina Andreea,e bine ca te-ai pus de acord cu sotul tau.
Mami eu am pofta mereu de corn cu ciocolata si mai lipaiesc din cand in cand si cate o inghetata.Si legat de botez si pe mine m-au botezat iarna si nu am avut nimic.Insa cu bebele meu nu vreau sa risc si sa raceasca.
Sunshine felicitari pentru bebe maricel si rusinos.
Onutz distractie placut si asteptam vesti.
Popi da frumoasa poezie ai compus.Mai asteptam si altele
Nicoleta relaxare placuta la Cheia
Andie eu la bebe ii pun melodii de leagan si seara cand suntem singurei vorbim mereu.
Irina si pe mine ma doare din cand in cand langa buric o sa intreb dr. luni ce si cum.
Deni te asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare,sunt sigura ca Dumnezeu te va binecuvanta cu sufletelul dorit.
Bubulina,A.C felicitari pentru schimbarea saptamanii
Menics spor la trebaluit,si eu o sa ma apuc de strans un pic,muncile mai grele revin la sot maine.
Dana imi pare rau ca ai plecat nelamurita de la dr. ta,dar joi sigur o sa ti se dea explicatii.
Va pup fetelor!
19+ cu
IuliaCospy spune:
Bun gasit fete dragi!
Felicitari pentru coditele cu fundite si pentru vestile bune! Sper ca n-am pierdut niciun cavaler din calcul
Noi suntem binisor. Bb e din ce in ce mai activ si am inceput sa il simt si prin alte locuri. Mai nou loveste cuva in jos spre col, si nu prea imi place senzatia.
Noi suntem in renovare si tot timpul suntem pe coclauri si nu mai pot. Ajungem numai la 11 noaptea acasa, rupti de oboseala, si a doua zi tre sa fim fresh la munca. Abia astept sa terminam cu cumparaturile si sa ii lasam doar pe mesteri cu treaba lor.
Legat de arsuri, eu am o gastrita veche care se activeaza cand si cand, dar pana acum niciodata in sarcina Asa cum ziceau fetele, uneori functioneaza cu lapte rece-caldut, insa uneori laptele mai rau imi face pt ca e greu procesat de stomac, si atunci varianta e cu iaurt - adica lapte gata fermentat si digerat pe jumatate.
Am vazaut ca vorbeati si de botez. Nici n-am apucat sa ne gandim sincer, dar cred ca va fi pana la sfarsitul lui ianuarie pt ca dupa tata va fi plecat din tara. Pe Sara am botezat-o pe 24 ianuarie, la 1 luna si 3 sapt, si dupa botez realmente s-a linistit mult cu plansul. De la frig n-a patit absolut nimic.
Fetele care aveti de gand sa va pastrati concediul de odihna pt anu viitor, atentie ca teoretic nu prea se poate. Daca angajatorul e de acord e altceva, dar altfel s-ar putea sa-l pierdeti, asa ca cel mai bine vorbitit cu sefii vostri. Eu sper sa pot veni la birou pana pe 15 noiembrie ca sa pastrez toate cele 126 de zile pt dupa nastere. La Sara am lucrat ultima zi pe 7 sau 8 noiembrie si am nascut pe 30. E drept ca acum ma simt deja mult mai greoaie.
Fetelor, am si eu nevoie de ajutor. Al meu dr nu se sinchiseste cu morfologiile si analizele, dar as vrea sa fac totusi morfo de trim 2. Numai ca am gasit programare la cine voiam eu doar luni, cand voi avea 19 sapt implinite. Credeti ca e prea devreme? Voi cum ati face in locul meu?
Pup cu drag burticile! Aveti grija de voi si we frumos!
Iulia, mami de Sara Andreea si 18+