Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
angelique_19 spune:
Multumim de capitol nou Andie, sa de-a Dumnezeu sa fie unul plin de vesti bune
A.C SI Nicoleta spor la finisaje si la mutat in casa noua!
Ary si Almy spor la invatat
Doura tu ce mai faci?
Fetelor vad ca voi mergeti la medicul de familie,eu de la 6 saptamani nu am mai fost deloc.
Legat de botez nici eu nu m-am gandit ce si cum,dar nasi avem pe cei de cununie asa ca am scapat de un stres
Voi ce cumparati bebeilor inainte de nastere,ca eu prin septembrie ma apuc sa cumpar paturici,plapuma,lenjerie pentru patut,de imbracat dar inca nu stiu ce,sterilizator,caciulite si tot ce mai trebuie.Nu vreau sa il las pe sot ca cine stie ce cumpara asa ca le achizitionez din timp.
Si inca o intrebare, voi mancati dulciuri?Ca eu as manca in fiecare zi ceva dulce dar ma mai abtin
19+ cu
angelique_19 spune:
Geani eu tot in martie as vrea,in ianuarie sau februarie este prea frig si nu as risca.Eu nasc la sf lui noiembrie, inceputul lui decembrie deci ar avea bebe cam 3 luni.
19+ cu
angelique_19 spune:
Geani Postul Pastelui incepe pe 18 martie si se termina pe 4 mai.Asa ca pana in 18 trebuie pus botezul.
19+ cu
Bubulina42 spune:
Neatza, mandrelor!
Trec doar sa va pup si o tai la serviciu!
Nici noi nu avem inca nasi, nasii nostri de casatorie nu mai dau nici un semn si cand dam noi, sunt ocupati si f grabiti, asa ca eu am hotarat ca bye bye pentru ei in ce priveste bebe, nici nu le-am spus ca sunt insarcinata, ei sunt in Toronto.
Cu botezul, m-am gandit numai ca va fi iarna si aici iernile sunt geroase rau..
Ideea e ca (Geani), cu cat il botezi mai repede, cu atat mai bine pt bebe -si si pt tine.O sa fie o gramada de lume curioasa sa il vada, sa se mire de bebe-daca nasti sf oct-inceput nov-nu il lasa pana in martie, la 2 luni e f bine sa fie botezat..
Angelique, nici noi nu am luat inca nimic-investigam, deocamdata.
Andie, i-ai luat-o inainte lui Deny
Multumim mult de casa noua!
Zi bunaaaa!
21 + cu Nicholas
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Neatza, mandrelor! Trec doar sa va pup si o tai la serviciu! Nici noi nu avem inca nasi, nasii nostri de casatorie nu mai dau nici un semn si cand dam noi, sunt ocupati si f grabiti, asa ca eu am hotarat ca bye bye pentru ei in ce priveste bebe, nici nu le-am spus ca sunt insarcinata, ei sunt in Toronto. Cu botezul, m-am gandit numai ca va fi iarna si aici iernile sunt geroase rau.. Ideea e ca (Geani), cu cat il botezi mai repede, cu atat mai bine pt bebe -si si pt tine.O sa fie o gramada de lume curioasa sa il vada, sa se mire de bebe-daca nasti sf oct-inceput nov-nu il lasa pana in martie, la 2 luni e f bine sa fie botezat.. Angelique, nici noi nu am luat inca nimic-investigam, deocamdata. Andie, i-ai luat-o inainte lui Deny Multumim mult de casa noua! Zi bunaaaa! 21 + cu Nicholas |
asa e Bubulina, copilul trebuie botezat cat mai repede, doar ca in decembrie (atunci are 2 luni) sigur va fi mult prea frig si ma tem sa nu raceasca. imi si imaginez o vifornita din alea cum au fost iarna trecuta si minus 20 de grade... nu stiu daca e ok la o luna... adica nu am mai fost eu la botezuri de copii asa mici.
Angelique, merci de pontul cu postul pastelui. nici nu ma gandisem la asta.
22+
mena1906 spune:
Incepe postul in martie, ma ggndesc ca ar fi mai bine sa facem botezul pana in post,ca sa si petrecem. Eu in octombrie ma apuc de cumparaturi ca intru in prenatal atunci si o sa am timp berechet de batut drumurile. Nasii nostri de cununie, prieteni de familie, s-au oferit sa ne boteze pruncutul desi in ultima vreme ne-am mai racit si sper sa nu dea inapoi ca nu prea avem pe cine sa rugam...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 14+ cu Eduard Florin
onutz83 spune:
Hello, dragelor!
Andie, ce bine ca mai are Deny o mana de ajutor
Neatza, Bubule
Mena, e mai simplu cu nasii de botez decat cu nasii de cununie, poate sa nu fie cuplu, ci mama si fiu etc
Noi nu ne-am gandit la botez si nici la nasi. Sa-l vedem noi pe scump ca e bine si dupa aia vedem.
Cat despre data botezului- nu cred ca e asa rau iarna, noi am fost la un botez toamna trecuta tarziu si a fost ok, era cald in biserica, apa din cristelnita era calda. Oricum nu trece imediat de la cald la frig, se mai intampla chestii pana se iese din biserica (nu stiu exact ce )
Onutz 21+
Bubulina42 spune:
Si eu am fost la un botez in februarie anul asta, la baietelul uneor buni prieteni de ai nostri,era frig de trozneau pietrele afara, - dar caldut in biserica si apa caldutza, pregatita special pentru bebe.
Stati voi linistite, ca nu lasa Doamne-Doamne bebelusii sa se imbolnaveasca la botez, dupa aceea sunt super aparati!
Si eu zic ca Mena, vreau sa cumpar toate nebuniile dupa ce intru in prenatal, nu sa fiu chiar terminata de oboseala, sa incep alta alergatura, pentru cumparaturi, cand ajung acasa de la serviciu, - ca nici asa nu e bine.
Si eu tot la 1 oct vreau sa intru in prenatal, dar atunci voi avea 7 luni juma,sper sa fie totul ok si sa pot ramane pana atunci la job fara probleme. Mena, tu la cate luni intri?
O alta chestie:daca relatiile voastre s-au mai racit cu nasii si nu mai simti bucuria si nerabdarea aia de a-i vedea, cautati pentru bebe niste prieteni buni care sa se bucure din toata inima ca fac asta, sa se bucure ca va vad si cand sunteti aproape..E tare bine pentru copil sa aiba oameni buni si calzi si apropiati..
Oricum, eu sunt sigura ca toate se vor aranja, insa si eu ma gandesc ca mai e timp si nu e cazul sa ne apucam sa ne facem griji, acum cel mai important e sa avem grija de noi, sa fim linistite si sa ii oferim lui bebe tot ce are nevoie sa creasca mare si sanatos si sa vina pe lume usor, sanatos si minunat!
Onutz
Fetele, metroul asta uricios de aici NU are aer conditionat, iar eu fac in jur de 40 min cu metroul cand vin incoace si cand plec spre casa,NU vreti sa stiti cum imi e pana ies, beau aproape 1 l de apa,curg apele pe mine, e groaznic, sunt deja obosita cand ies..
Plus ca a inceput sa imi fie greu sa ma aplec si obosesc mult mai usor ca inainte..
21 + cu Nicholas
bioana spune:
am ajuns acasa, dar mor de somn....
GEANI,NICOLETA multumesc....
multumim pentru capitol. sa fie unul plin de vesti bune!!
A.C.,NICOLETA spor la mutat!!ce fain ca o sa aveti casuta voastra...
ARY bafta si tie!!
DOURA mersi de pont. de la caldura ies, stiu.numai vara am probleme.pielea asta atopica e nasoala vara....
deja ne gandim la botez....cum a trecut timpul...nasii nostri de nunta sunt in tara.ar vrea sa ne boteze copilul, dar nu au bani sa vina aici...asa ca imi vine mai ieftin sa caut altii..avem niste prieteni buni( mai invarsta decat noi bine),si ne gandim sa vorbim cu ei mai incolo.sunt nasii pe care ni dorim pentru papusa noastra.eu am ramas insarcinata pe 13 martie(atunci mi-au transferat embrionii cu noroc)si atunci mi-ar place sa fac botezul....doar ca e o zi de miercuri...ne mai gandim la data....
stiti cu ce ma ocup acum?caut nume de fete.........
embarazada de 20+
o fetita...
valicutza spune:
eu am de gand sa raman in prenatal in ultimul moment..daca rezist eu as veni pana in ultima zi,daca ma simt bine..ca as fi mai aproape de spitalul din Bucuresti ..decat din Ploiesti, facem 1 ora jumate si cine stie pe unde o fi si sotul in ziua aia, cand ma vor lua pe mine durerile , dar ramane de vazut cum ma voi simti.
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
24+ fericita cu dragonel de 2012