Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz felicitari pentru printisor

Bubu distractie placuta la botez

Doura mai da-ne ponturi de produse bio pentru pitici,nici eu nu stiu ce o sa folosesc i tu esti sursa noastra de inspiratie

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetelor, n-am mai trecut de mult pe la voi dar am vesti....saptamana trecuta am fost la eco si dr ne-a zis ca e baietel 100% . Acum suntem la faza cu listele de nume numai nu ne putem hotara
Vad ca vorbiti de uleiuri si produse naturale...ce parere aveti de uleiul de argan? Pot oare sa ma dau cu el acum pe burtica sau sa-l dau pe bebe? O prietena de-a mea lucreza la o firma care importa si distribuie in tara diferite uleiuri si mi-a zis ca sunt sigur naturale si presate la rece...eu fiind putin sceptica stiind ca uleiul de argan e f f scump ( bine...nici asta nu e f ieftin...)
O duminica frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu l-as da pe bb cu ulei de argan..eu am folosit pt mine dar mi se pare cam greu pt pielea bebelusului

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ONUTZ,felicitari pentru baietel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa va traiasca si sa fie sanatos!!!!!!

DOURA nu ma supar.eu am luat deoarece am o prietena care are 5 copii si la toti a folosit acasta gama.a zis ca nu a avut probleme. pe cel mic il stiu cel mai bine si e super ok.

embarazada de 20+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa va zic ca am facut eco morfo de tr ii si bebelina este super ok, 562 gr, e in grafic cu toate si referitor la toxo a mea din tr i nu apare nici un semn la eco.sper ca Domnul sa ma ajute ca bebelina noastra sa fie bine si toxo sa nu fi afectat-o deloc.
Amino am Hotarat sha nu fac pt nu imi poate spune daca copilul rste afectat de acest parazit deci orice mi-ar zice nimic nu e clar si sigur si asa ca metg inainte cu D-zeu.
Felicitari tuturor burticutelor care cresc asa frumos si imi amintesc cu drag inceputurile aceste odisei de nov dec 2012.

CAMITU 23+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Irilac, felicitari pentru cuculetz! acum chiar trebuie sa ii gasiti repede nume, ca sa stii cum sa il alinti si cum sa ii spui cand vorbesti cu el..Mie mi se pare mult mai usor de gasit un nume de baiat decat un nume de fetita..

Onuztule, sper ca esti cuminte, cu tocuri deloc generoase si ca te simti bine, fericita si mandra de cuculetzul care si-a facut culcus in burtica ta Voi ati gasit nume?

Camitu,imi pare foarte bine ca totul evolueaza ok si asa cum ti-am spus toate, suntem convinse ca bebelina e foarte bine, vesela si sanatoasa tun!Incearca sa intri mai des, ne e dor de tine!

Mena, ce mai face pestisorul azuriu?

Angelique,multumesc frumos, abia astept! Nu am de gand sa ma batzai, insa va fi o atmosfera frumoasa si bubulina care va fi botezata maine, Karla, imi e tare draga..!am daralit-o azi de am innebunit-o, a inceput si ea sa zambeasca, e o scumpa!

am fugit, ma duc si eu sa imi fac unghiile, ca toata ziua nu am avut timp..!

Va pup, o duminica frumoasa!

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput

ooops, acum am vazut ce am scris despre gagalice, am vrut sa spun ca am dragalit-o si pupacit-o maxim:):), are niste carnaciori de maini si de picioruse, wow, e suuper!

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bubulina, pestisorul meu azuriu ma lasa sa ii duc dorul , ieri a fost lenes si a miscat f putin. Am observat ca misca dupa ce mananc ceva (in general dulce). Probabil e modul lui de a multumi.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Micul Nicolas ce face, Bubu?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Nicholas e super tare cu programul, ii zic cesuletzul meu desteptator:)La 7.30 fix,every morning-chiar weekend- cred ca incepe sa se intinda si se rostogoleste jos din pat:).Doarme numai in partea stanga, ne amuzam seara cand se "retrage" la culcare
Da de 3-4 ori desteptarea cu pumnisorii lui mici(sau o da cu piciorusul?)si apoi asteapta cuminte ca mami sa inghita laptele lui de dimineata.E rau de foame, cum zice al meuPana nu mananc protesteaza incetisor, dupa ce mananc se culca la loc.Room-service asigurat, deci.
La pranz iar program de joaca, usurel, hatz-hatz de colo colo, iar nani, mai un pic pe la 16-16.30 si seara la 20.30 povestim aproape o ora, cand raspunde de zor si ma uit, cand ii povestesc si cant si apoi ii ciocan usurel, cum raspunde si cred ca aproape in fiecare seara plang de fericire, uimire si bucurie..Gandacelul asta mic schimba complet vietile noastre.Bebelusii sunt niste minuni, nici ca se putea nume mai bun pentru ei!
Ca sa inchei programul, se mai fatzaie linistit pana pe la 22.30,dar la 11 poti sa tai lemne pe burta mea ca deja doarme tun si pana la 7.30 NU se mai trezeste!nici la pipi, nici la muzica, tusit, stranutat, de-loc:),uneori murim de ras cand se retrage la nani, in stanga, -his favorite- pentru ca am burta mai umflata si tare acolo, zici ca sta cu fundul in sus:)Ni-l si imaginam.
NU mai pot dupa el,Mena draga, sunt to-pi-ta!!

Ma bucur din toata inima ca suntem bine, dragelor,sa dea Dumnezeu sa fie mereu bine si foarte bine, sa ne ducem sarcinile exact la termen, ca sa fie minunile noastre rezistente si sanatoase tun si sa fim fericite pana la luna si inapoi, in fiecare zi!!

Va pup pe toate, cu mult drag!
Mena, te pupacesc si iti doresc o zi in care bobocul sa te salute vesel si sa fie miscacios!

Fug sa termin cu toate, in doua ore plecam la biserica, la botezul unei gagalice frumoase!

Sa aveti cu toatele o dupa amiaza minunata!E inca weekend, uraa!

22 + cu Nicholas

Mergi la inceput