Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
mena1906 spune:
Buna fetele mele!
Am vb cu medicul despre miscari si mi-a zis ca e posibil sa le simt pt ca sunt f slaba. Burta o am de 18 s dar bebe are 15 s si arata de 15 s si 4 z. E baiat mare, a luat un avans de 6 zile (era in urma cu 2 zile). Are picioarele si mainile foarte lungi, deci o sa fie lungan ca mami.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
tnicoleta spune:
Buna fetele
Valicuta, multumesc de raspuns. Da contractul e in viguare si revista la care lucrez e inclusa in contract.
Iulia, poate gasesti la alta clinica sa faci morfologia. Daca nu, cred ca e bine si asa, decat deloc.
Mena, si eu am sintit-o pe Bia la 16 saptamani si tot asa eram foarte slaba. Cand am ramas atunci insarcinata aveam 48 de kile cu tot cu ambalaj.
Angelique, analiza la toxoplasmoza dureaza 10 zile. Mie asa mi-a zis cand am facut-o si asa a fost.
Irina, nu am cantar acasa dar nu cred ca am pus mult pe mine, e mai multa burta.
Looana, ce frumos sa ai la sfarsitul sarcinii filmulet cu evolutia bblului.
Menics, spun si eu ca fetele. Nu ai stiut de sarbatoare cand ai bagat la spalat. Ooo, de cate ori n-am spalat de Sarbatori, cu sau fara stiinta. Eu una cred ca oamenii care cauta scuze sa nu faca traba de sarbatori nu sunt gospodari. Si nu ma refer la Sarbatorile mari (Paste, Craciun) ci la cele mici, marunte si multe, de gemul, nu spal sambata ce e Sabatu, lunea incepe saptamana, martea se tine post (pentru unii), miercurea post (pentru altii), joia mare, vinerea neagra si duminica ne relaxam. Daca as tine cont de toate astea n-as mai face treaba deloc.
A fost pauza de masa. Ne vedem auzim luni.
Nicoleta
mena1906 spune:
Sunt asa de fericita! Are deja 124 de grame
angelique_19 spune:
Nicoleta se poate sa dureze 10 zile dar macar imi spuneau concret sa stiu,nu imi ziceau vino peste 2 zile,dupa care peste alte 2 zile si tot asa.Deci sa ma astept sa am rezultatele joi sau vineri sa nu mai trebuiasca sa fac nspe miii de drumuri.
Mena ai baietel mare de acum,felicitari
19+ cu
angelique_19 spune:
Fetelor ce sa imi iau de incaltat pentru ca sandalutele pe care le am au inceput sa ma stranga.Si nu stiu ce as putea sa imi cumpar,voi cu ce va simtiti lejer?
19+ cu
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tnicoleta Buna fetele Valicuta, multumesc de raspuns. Da contractul e in viguare si revista la care lucrez e inclusa in contract. Iulia, poate gasesti la alta clinica sa faci morfologia. Daca nu, cred ca e bine si asa, decat deloc. Mena, si eu am sintit-o pe Bia la 16 saptamani si tot asa eram foarte slaba. Cand am ramas atunci insarcinata aveam 48 de kile cu tot cu ambalaj. Angelique, analiza la toxoplasmoza dureaza 10 zile. Mie asa mi-a zis cand am facut-o si asa a fost. Irina, nu am cantar acasa dar nu cred ca am pus mult pe mine, e mai multa burta. Looana, ce frumos sa ai la sfarsitul sarcinii filmulet cu evolutia bblului. Menics, spun si eu ca fetele. Nu ai stiut de sarbatoare cand ai bagat la spalat. Ooo, de cate ori n-am spalat de Sarbatori, cu sau fara stiinta. Eu una cred ca oamenii care cauta scuze sa nu faca traba de sarbatori nu sunt gospodari. Si nu ma refer la Sarbatorile mari (Paste, Craciun) ci la cele mici, marunte si multe, de gemul, nu spal sambata ce e Sabatu, lunea incepe saptamana, martea se tine post (pentru unii), miercurea post (pentru altii), joia mare, vinerea neagra si duminica ne relaxam. Daca as tine cont de toate astea n-as mai face treaba deloc. A fost pauza de masa. Ne vedem auzim luni. Nicoleta |
Il simt ca pe un pestisor! E pestisoru' azuriu :D. Cum el este mai mare cu o saptamana aproape si eu sunt ca un greiere, probabil de aceea il simt asa devreme.
Sa ai un weekend frumos!!! Te pupicesc!
Bubulina42 spune:
Dana, fetele au dreptate, eu nu inteleg ce fel de doctori sunt astia de la care pleci exact cum ai intrat:nelamurita, plina de intrebari,nedumerita.Unde ii gasiti pe tampitii astia, mai dragelor? Repet, e nevoie de un dr bun, atent, sufletist, care comunica asa cum trebuie - doar facem un bebe, nu o prajitura! (eh,eu ii zic cozonacel la meu, ca doar ma atentioneaza cand ii e foame, dupa aia se culca:)), insa serios vorbind, eu nu m-as mai duce la unul de la care plec cu un milion de intrebari, l-as schimba imediat, ca doar nu sunteti in luna 1, e sarcina la jumatate si ar trebui sa fie mai implicati si mai apropiati si macar sa para mai interesati...
Onutz:) eu zic ca e ok sa sa te duci la sedinta cum ai spus, cred ca o sa fie prima sedinta la care participarea o sa fie 100%!
Petrecere frumoasa si faceti multe poze, iar dupa aia ne umflam in pene, daaa?
Mena, pestisorul azuriu
Angelique, mie din cauza ca mi se tot umfla o glezna, iar ieri mi s-a umflat talpa cu totul, am constatat ca vreau nu vreau tre sa port niste sosete din alea medicinale si vad ca e ok, insa deja am sentimentul ca multi din pantofiorii mei usor, de vara, ma strang, asa ca mi-am luat chestii super usoare si mai largute, in care piciorul poate respira si sta comfortabil.Nu purta nimicutza care strange!
Eu nu am cunoscut niciodata pe cineva cu numele Ilie sau Lia si nici nu am in neam, dar las aici un "la multi ani!" cald pentru cei/cele care au parte de o zi onomastica astazi..
Popi, multumes mult-stii tu de ce!
Fug si incerc sa mai trec.E aproape weekeeeeeeeend si aici, iu-huuuu!!
va
22 + cu Nicholas
bioana spune:
buna seara,sunt in trecere si eu ca sunt moarta de oboseala.....azi am umblat mult..mi-am luat, in sfarsit costum de baie!!ca de vreo 3 saptamani tot caut....am probat multe, dar ma enervam cand vedeam ca nu imi vin si abandonam.vreo 2 zile nu mai voiam sa aud de ele, apoi reveneam..azi am gasit unul in kiabi,la 70% reducere.ca nu aveam de gand sa dau 50 de euro pe unul....si mi-am luat si un halat pentru cand va fi sa nasc.pijama ne dau ei de acolo, nu ne lasa cu ale noastre.doar halat, papauci si 5 chiloti de unica folosinta trebuie sa imi pregatesc...si i-am mai luat la pitica niste body...nu m-am putut abtine.
ANGELIQUE
DANA e nasol sa mergi la un dr asa....aici se spune ca eco de 20 de saptamani e cea mai importanta.trebuie sa iti raspunda la toate intrebarile!!sa ii fie rusine!!
LOOANA eu am luat din gama jonhson..voiam sa iau si mustela, casunt cele mai cele,se zice, dar o prietena mi-a zis sa nu m-ai cumpar nimic ca la nastere primesc de la spital un cosulet cu tot felul de geluri, sapunuri, lotiuni de marci diferite si voi vedea atunci cum reactioneaza pitica la ele.
MENA esti o norocoasa ca il simti pe bebe asa de repede...
noapte buna burtici....pe maine.
embarazada de 20+
o fetita...
douradoudou spune:
ioana, nu te supara pe mine ca-ti spun ...dar johnsons nu e cea mai buna alegere...chiar deloc...cauta magazine cu produse naturale , bio, organice...ia ulei de migdale dulci de ex sau vreo lotiune organica pt bb ...sunt mai scumpe dar cand e vb de copiii nostri cred ac trebuie sa facem orice efort...la fel si pt sampon (astea organice pot si folosite si ca sampon si gel de dus si sapun de spalat dupa scimbatul scutecului)...nu investiti nici in servetele umede..si alea sunt pline de chimicale..cand esti acasa cu bb , spal-o dupa fiecare schimbat cu putina apa calda...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
mena1906 spune:
Pt greierase si nu numai: http://urbanmomblog.blogspot.ro/2012/07/metode-de-relaxare-pentru-o-burtica.html?spref=fb
Douradouru: de uleiul de masline extravirgin ce zici? In afara de faptul ca o sa miroasa puiul a salatica :D