Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)
Raspunsuri - Pagina 21
valy27 spune:
ARUBA=PUPICEI....SI IMBRATISARI.CURAJ
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+37sapt, doamne ajuta in continuare.
ZIZOU spune:
Bravo mamici!!!!!!! si in special bravo Balanta, pentru rabdare si stoicism!!! Felicitari!
Piticoata mea se apasa cu toata puterea pe oasele bazinului, bine ca nu tot timpul ca nu as putea sa stau numai in pat. Sambata viitoare as vrea sa merg la mare asa ca o rog sa fie cumintica. Am inceput sa merg la toaleta noaptea foarte des dar in rest e bine!
33+
AMR 6 saptamani
roxi25 spune:
felicitari noilor mamici: roxypuy, tamys, balanta, mititica si ioana! multa sanatate bebelusilor, noroc si multe impliniri!
nastere usoara, aruba!
eu azi merg la prima sedinta din cursurile Scoala Parintilor la medlife; sper sa fie interesant
aseara am avut a doua repriza de dureri puternice de burta dupa lunea trecuta, au cedat la nospa forte, sper sa stea bebe macar pana la 38 saptamani
36+
Daconst spune:
Felicitari Tamys si Mititica!!!
Aruba pentru tine am motzatele!
Si eu am vazut ieri ceva rosu pe hartia igienica si ceva gelatinos...asa ca tin aproape.
Valy,sper ca nu te-ai suparat...era o gluma.
Ma gandesc ca in spital folosesc acelasi LP la toti,apoi acasa ii dai tu ce crezi ca e mai bun.
Am terminat curatenia...am fiert si sterilizat sticlele si biberoanele...nu stiu ce sa mai fac.
In orice caz in seara asta am "intalnire" cu sotul...poate asa scot si eu leul din cusca.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
39+ sapt
maria0408 spune:
Dana tu chiar ai intentii serioase, dupa cat l-ai rugat sa stea la caldurica acum faci orice sa vina. Asa ca si pentru tine un rand de motate
Valyfiecare spital foloseste un anumit tip de lp, neonatologul din spital iti recomanda tipul de lapte si cantitatea necesara care in general se calculeaza si in functie de greutatea copilului. De preparat este simplu, se pune nr. de masuri de lapte indicate de producator, la o anumita cantitate de apa plata. Nu este o formula universala, fiecare marca are un gramaj propriu. Dupa ce vii acasa poti discuta cu pediatru despre tipul de lapte praf pe care il recomanda, dar asta numai daca este cazul. daca este doar pt. cateva zile pana vine LM dupa ceza poti folosi laptele care i s-a dat in maternitate.
ilenutza spune:
Multumim de urari!pupam colectia de piersicute!
Am avut o colega cu ceza, op la 6 am, pe la pranz i-au adus bb la supt si a stat cu el de a mancat cateva picaturi de lm, tot asa din 3 in 3 ore, intre timp a primit si lp la seringa, de a doua zi numai lm.Initial a refuzat dar a avut noroc de niste dne asistente cu experienta si desi cel mic DEJA refuza sanul, l- a pus la san si ii picura o pic de lp pe san ca sa il pacaleasca.Dupa vreo 15 min deja sugea.Desi era mic 2900 la nastere si a supt putin, mama a fost calma, a 3 a zi i- au explodat sanii de lapte pt ca bb sugea putin.L- a lasat sa suga cat a vrut, a dormit bb cat a vrut si nu a scazut decat 100g.Deci se poate, totul e sa fiti calme si sa nu va stresati!!!
Ile , mami de V si A ,
Laura32 spune:
Felicitari Ioana , Tamys , Mititica !!!! Sa va traiasca puii , sa va bucurati de ei si voua recuperare rapida !!!!
Hai sa fac galerie pentru :
Dana
Aruba
Va asteptam cu vesti bune
Noi suntem bine , azi de dimineata am fost la plimbare , a dormit vre-o ora si jumatate afata dupa care plans de foame la greu .
A mancat iar somnic si noi cu el tot vre-o ora si jumatate
Acum mai doarme putin si dupa aceea inca o tura pe afara . Azi noapte nu a plangacios s-a trezit a mancat si somnic , asa in reprize cum ne caracterizeaza pe noi .
Mamicile , bebe la doua luni , are cat de cat un program ? Am vrea sa plecam si noi cu el la drum si mangandeam ca poate pana atunci este si el mai "organizat " cu somnul si papa
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ARUBA spune:
Fetelor, mi s-au indesit contractiile, plec spre spital sa vad ce imi zice dr la monitorizare, dar presimt ca azi vine bebe!
Va pup si tineti-mi pumnii! va tin la curent
39+ Ana Grace
muraturica spune:
Hello hello.
Multe s-au intamplat pe aici de cand nu am mai scris.
Felicit toate noile mamici si piersicute. Nu va enumar ca imi e frica sa nu uit pe cineva, dar va asigur ca ma gandesc la toate cu drag si sper ca Dumnezeu sa ajute toti bebelusii.
Vad ca mamicile mai cu experienta deja sunt mai relaxate si asta imi da incredere ca se poate.
Sunt cu gandul alaturi de gravidutele care urmeaza sa nasca.
Eu pe masura ce ma gandesc mai mult parca imi e mai groaza de alaptat decat de nascut.Deocamdata ma lupt cu ccaldura, durerile de articulatii si burta gigantica. Intre timp se aduna la mine acasa lucrusoarele pentru bebe. Am prrimit deja mult mai multe lucruri decat ma asteptam si sunt foarte fericita.
Imi e atat de greu cu burtica de abia astept sa nasc. Oricum sper sa stea bebele acolo cat este nevoie. Inca nu avem nume si toti rad de noi ca o sa o strigam "tu copila".
La ultimul control avea 2300 g, era bine si se juca. Astept rezultatele la examenul bacteriologic care ma inddoiesc ca vor fi in regula. Sper totusi sa nu fie grav.
In rest, inca jonglez cu probleme pe toate planurile, exceptand bebele. Ma bucur sa vad ca burticile ramase sunt totusi afara din butoi si ma catar si eu sa le ajung.
Am o intrebare poate stie cineva sa ma ajute: am primit un cosulet pentru bebe foarte dragut, dar trebuie sa cumpar salteluta. Imi trebuie ovala, de aprox 70x40, dar nu gasesc nicaieri. Ati vazut pe undeva?
Sper sa pot sa intru mai des, oricum va pup pe toate.
29+