Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)
Raspunsuri - Pagina 20
adarev spune:
PUP FETELE.Citez.Azi la ora 9 s-a nascut Ana Ecaterina la 1750 de grame. Rugati-va pentru noi sa iesim cu bine din incercarea asta. Mamica Ioana. Sa speram ca va fi bine. Am fost aseara la ea ca era la Polizu. Va pup pe toate.
Ada
maria0408 spune:
Buna dimineata drgutelor. Kimmy pentru cafeluta.
OOOaaauuu.... Deci nu a fost chiar linistit sf. de saptamana.
Felicitari Mititica82. Sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucuri.
Te asteptama cu detalii despre nume, nastere si multe altele.
HAIDE TAMYS.
VIN PRIMII LEUTI AI ODISEEI
maria0408 spune:
FELICITARI IOANA. BINE AI VENIT ANA ECATERINA. SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR CARE TE-AU ASTEPTAT CU DRAG.
IOANA . O sa fie bine micuta, suntem alaturi de tine si ne rugam sa fiti bine.
Ada multumim de vesti, daca ai timp si cu acordul Ioanei poate ne dai mai multe detalii.
ARUBA spune:
Felicitari Ioana, Felicitari Mititica82!
Fetelor, vin de la doctor cu vesti proaspete! Se pare ca barza e pe drum si la noi si nu mai are mult pana sa aterizeze. Mi-a zis sa ma astept din moment in moment, dar just in case ca nu se intampla zilele astea, vineri, 27.07 la ora 8 , mi-a programat cezariana pt ca placenta e imbatranita. Dar mi-a zis clar ca ea nu crede ca o duc pana atunci, asa ca va rog sa imi tineti pumnii ca au dat emotiile peste mine! Si azi in timpul controlului am avut 2 contractii, mi-a zis ca daca se indesesc si devin regulate sa ma intorc ca ma asteapta Va dati seama ca stau cu ochii pe burta ca pe butelie, eu sper totusi sa nu ajungem pana vineri, sa se declanseze nasterea ca sa fie la cald, asa cum mi-am dorit. Ieri am gasit si o mica pata rosiatica pe slip, dar nimic gelatinos, era deja absorbita de protej-slip.
39+ Ana Grace
ARUBA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 am cumparat pernuta asta-ca mi-e groaza de inecare noaptea....ce ziceti-mamici experimentate????o fii buna de ceva???? http://www.shopu.ro/pozitionator-respiratie-usoara-p-2452.html _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +37sapt, doamne ajuta in continuare. |
Vali, si eu am cumparat aceeasi pernuta, la recomandare unor prietene mamici care au folosit-o si au fost incantate.
39+ Ana Grace
miruna1980 spune:
Mesaj de la TAMYS:
Azi 23 iulie 2012 ora 11.20 au venit pe lume gemenasii mei Maria 2,800 kg si Andrei 2,600 kg.
Felicitari Tamys si BINE ATI VENIT GEMENASII FRUMOSI!Sa fiti sanatosi si mancaciosi!
mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA
miruna1980 spune:
Felicitari Mititica82 pt baietel,sa-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun.
Bine ai venit Ana Ecaterina,sa fii sanatoasa si norocoasa.
pt toti bebelusii sa creasca mari si sanatosi.
Lorelei,am postat vestea cea mare in acelasi timp.
mamica fericita de printisor ANDREAS-MADALIN si de printesuca BIANCA-MARIA
maria0408 spune:
ARUBA se pare ca ai nevoie de un pic de incurajare, ca sa ii dam un pic de curaj micutei Ana Grace.
HAI ARUBA !!!!!
maria0408 spune:
FELICITARI TAMYS. BINE ATI VENIT MARIA SI ANDREI. SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, DESTEPTI SI NOROCOSI