Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

fetelor, imi cer scuze ca nu am mai scris demult!
am nascut 2 baietei minunati. mi se pare ca sunt intr-un vis, atat de fericita sunt!
recuperarea dupa cezariana mi s-a parut usoara. a doua zi dupa interventie ma plimbam pe coridoare de se mirau cadrele medicale ca am luat-o sigura la plimbare asa devreme.
bb-ii mananca din 3 in 3 ore si cand se apropie ora mesei, incepe galagia. stomacelele lor sunt ca niste ceasuri care stiu cand e ora mesei.
eu sunt zombie, nu mai stiu care-i zi si care-i noapte. din pacate, nu am destul lm pt amandoi, asa ca trebuie sa suplimentez cu lp . beau si ceaiuri de lactatie, iau si galafor, beau multe lichide...deocamdata insa fara rezultate spectaculoase. sper sa mai creasca(,) cantitatea de lm. tare mult mi-as dori sa am lapte destul pt amandoi.
felicitari noilor mamici si bun venit bebelusilor (din pacate nu sunt la curent cu ultimele noutati - nu am timp de nimic altceva - bb-ii imi ocupa tot timpul).
va pup pe toate!

Balanta felicitariiiiiiii !!!! Sa-ti traiasca pruncii mult asteptati , sa te bucuri de ei si sa-ti lumineze viata .

Cand ai nascut ? in ce zi ? Cred ca sunteti atat de fericiti ! Are cine sa te ajute ? Cum ii cheama ? Poate acum vrei sa fi trecuta pe prima pagina

Multi pupici

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

oauuuu balanta!!!!!!!!!!!felicitari!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur tare mult ptr tine
pai cum sa nu te plimbi a doua zi pe coridoare dupa ce noua luni aproape ai stat cocotata in pat.cred ca abia ai asteptat sa te dai jos din el.
sa iti traiasca minunile de gemenasi sa creasca mari,frumosi si sanatosi si sa va bucurati unii de altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, salutare. Bravo , Roxypui si Balanta. Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa va bucurati de ei.Acum, sa vedem cine mai urmeaza. Cred ca venim si noi acasa saptamana viitoare. Doamne fetelor nu am crezut ca laptele matern face atatea minuni, cel putin la prematuri. Copii nascuti prematuri si care au facut hemoragii pulmonare, acestea au fost absorbite de laptele matern, cel putin asa ne-au explicat neonatologii de aici. In fine, am o prietena ca m-am imprietenit cu tot spitalul si care a avut fetita la nastere 650 de grame si acum are 1300 grame si nu a avut strop de lapte si a crescut cu lapte praf.Asa, Freedelia am vorbit cu mama ta,imi pare rau ca ai tai au enterocoloita.Sanatate multa. Delia, ce bine ca vine mama ta. Ce mai face Laila?Vreau sa va zic ca, Nectarel care acum este Laptarel, este imunizat complet, pentru ca toate asistentele sunt numaai cu el in brate si-l mosmondesc intruna. Va pup pe toate . Am trimis poze cu Nectarel pe mailul comun cine se pricepe sa mi le puna si mie pepicassa.Apropo, Ali, in legatura cu meniul, vreau sa va spun ca are dreptate Aruba, ptr. ca fetele care alapteaza aici mananca multe fructe de sezon si salate la recomandarea doctoriolor.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bravo Balanta, mult-incercata mamica! Bine ati venit pe lume gemenashi mult-asteptati, sa cresteti mari si sanatosi si sa umpleti de bucurie fiecare clipa a vietii parintilor vostri!
V-am trecut pe prima pagina, sper ca e ok. Cand ai timp sa mai intri, vrem si noi sa stim cand s-au nascut si cum ii cheama, sa impartasim pe deplin bucuria voastra!
Mult succes cu lapticul, ai sa vezi ca, pe parcurs, productia creste, pune-i sa suga cat mai des.

Roxypuy recuperare rapida si sa ii vina pofta de laptic Antonicii!

Noi am stat atarnat de tzitzi si cu mami in pat toata noaptea, am cheaunit-o de cap. Acuma il scot la plimbare sa il imbat cu aer curat, sa mai uite de papa...

Aruba, complet de acord cu ce spui de alimentatia in alaptare. Nu cred ca trebuie sa ne luam ad literam dupa tot ce gasim pe net, ca asa nu mai mancam nimic. Mancati fetelor cu moderatie tot ce face voua bine la stomac, si ii va fi bine si bb-ului. Ce rost au toate restrictiile si regimurile, fara o baza stiintifica, daca bb tot are colici, nu pricep. Eu tot o invoc pe nutritionista Mihaela Bilic, nu stiu daca are mare autoritate, dar e logic si de bun-simt ce spune, i-am ascultat interviurile pe tema asta si pare ca stie despre ce vorbeste. Iar aici nu se recomanda nici un fel de regim restrictiv, doar nu alcoolului si alimentelor cu gust/miros puternic gen ceapa usturoi ardei iute.

Ada, ai fost tare cu Nectarel/Laptarel ! Bravo, esti mamica eroina a odiseii, ce a fost mai greu a trecut si sunteti in curand acasa cu mini-luptatorul sef al odiseii, caruia ii trimit mii de pupici!

Delia, ma bucur ca iti vine mama, sa va bucurati una de alta si de comorile de copii. Cand o aduci pe Laila acasa?

Freedelia, multa sanatate puiutilor, dar de la ce s-a intamplat, a fost o infectie alimentara sau ce? Pupici lui Jeff.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bravo Balanta!!!!!!!!!!!! Ce mult ma bucur pentru voi ca totul a fost bine! Doamne ajuta cu recuperarea rapida si sa va traiasca flacaii! Ai nascut la TM pana la urma? Hai povesteste-ne cand ai timp!

Pup toate fetele!

Ada, cand ai timp sa nu ma uiti te rog cu intrebarea mea . Nu e urgent...cand ai timp...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, finally, FELICITARI BALANTAAAAAAA!!!! Bun venit bebelusi mult doriti si mult asteptati!!! Mor de curiozitate sa aud cum a fost, cand ai nascut, Toate detaliile, cand ai timp sa ni le impartasesti.

Cu alaptatul, banuiesc ca e foarte greu sa ii tii mereu la san, ca fiind doi, ar fi chiar tot timpul, dar daca mananca la 3 ore, poate se regleaza productia daca ii pui de fiecare data la san. Bafta!

Noi am reusit sa supravietuim zilei de ieri si noptii. Concluzia a fost ca fetele nu au nimic la stomac, ci au amigdalita, asa cum le diagnosticase doctorul de vineri, si vomitasera ieri si le duruse burta pentru ca luasera antibioticul pe stomacul gol (pentru ca au o mama deshteapta din cale-afara). Deci ele continua cu tratamentul pt amigdalita, Jane e deja ma bine, Jodie doarme de 12 ore si nici una nu a mai facut febra de peste 12 ore, asa ca sper ca sunt spre vindecare.

Coleman in schimb are o infectie la stomac, si-a amintit intre timp ca vineri a mancat un hamburger care avea un gust ciudat, decimprobabil de acolo. E si el mai bine azi, dar inca slabit. Doamne-ajuta, bebe este ok!!

Eu sunt obosita moarta, dar sper sa ma odihnesc un pic azi...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

BALANTA FELICITARI pentru flacai!!! Sa iti fie sanatosi si norocosi !!! Ce greutate avura puiutii la nestere?La cate saptamani venira pe lume?

ADAREV,ma bucur ca mergeti acasa;noi deocamdata mai stam,cel mai devreme in 2 saptamani venim acasa;neonatoloaga zise ca ea nu trimite prematurii mai repede de 37 saptamani acasa;papa la biberon la fiecare 12 ore si deocamdata nu avem mare succes,adica cel mai mult a papat 25 ml,iar ei la o masa i se da 50ml....dar pana vine acasa sigur se face papacioasa
A venit mama....si inca imi pare ca visez,doamne cat de dor imi fu de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Felicitari mamicilor care au mai nascut, sa le traiasca puiutii si sa se bucure de ei.
Eu ma chinui sa o conving pe pitica sa mai stea macar pana la 37 de saptamani, sper sa ma inteleaga.Am fost iar la spital, am mai bagat o serie de perfuzii, facem tot posibilul sa stea la caldurica in burtica.Eu ma simt ft rau de la caldura, abia mai stau in picioare.Ca si cum nu era suficient ca imi este mie rau a racit si baietelul,sper sa nu iau si eu.

mami de robert 20.10.2010 35+ Miruna Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Bravo Balanta!!

Felicitari pt o sarcina asa de grea incheiata cu bine! Cand ai timp poate ne impartasesti si noua mai multe detalii despre nastere!

Fetelor cred ca se apropie si la mine ziua cea mare, aseara am avut un episod de contractii, azi abia ma pot deplasa dintr-o camera in alta, simt o mare presiune pe col. Maine implinim 39 sapt, merg si la control sa vad ce se mai intampla... asa mi-as dori sa treaca timpul mai repede si sa imi tin fetita in brate cat de curand.

38+ Ana Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Felicitari Balanta, Roxypuy si Ilenutza! Sa va traiasca micile comori sa fie sanatosi si sa va lumineze vetile cu zambetul lor!

Ada si Delia, va admir si va doresc sa va aduceti puii puternici si norocosi cat mai curand acasa, unde le va fi cel mai bine.

Eu v-am urmarit si am luat aminte de sfaturile mamicilor cu experienta.

Am o saptamana de cand m-am externat, am trecut printr-o "mica" depresie postnatala mascata cu grija fata de rude si fetita, dar am reusit sper sa trec cu bine peste ea. Mi-e greu ca nu am sotzul langa mine pana in sept, stiu ca este pt binele nostru dar imi lipseste mult, mai ales in clipele astea. Ma gandesc ca si sufletul lui e ravasit dar nu vrea sa imi arate ca sa nu ma intristeze si mai tare. Noi ne iubim mult, suntem de 16 ani impreuna si ne e tare greu unul fara altul. Dar asta e viata, cere sacrificii.

In rest suntem bine, piticul a fost surprinzator de imprevizibil si a venit pe neasteptate, dupa o zi de plimbari si mese copioase. Ca tot vorbeati ca nu se mananca in ziua operatiei. Eu am fost la socri la masa la pranz si m-am indopat serios, ba acasa am servit si 2 pahare de cola. Dupa 2 ore eram la spital cu membranele rupte, i-am anuntat meniul meu dar nu au fost probleme. Am facut rahianestezie si nu mi-a fost rau, nu m-a durut capul, a doua zi eram fresh pe picioarele mele. Cu revenirea tranzitului a fost mai greu, cele 4 supozitoare cu glicerina nu au avut efect, abia dupa ce am ajuns acasa si am luat 2 dulcolax a fost ok. Azi se implineste o saptamana de cand suntem acasa, Eric e cumintel, papa numai san, noaptea se trezeste doar de 2 ori sa manance si adoarme la loc. Creste vazand cu ochii, deja are falcutze si pulpitze numai bune de pupat. Cu Alexandra a fost un pic mai greu, desi il astepta, il iubeste si se mandreste cu el, a avut cateva crize de gelozie si se da mai mult in spectacol incercand sa atraga atentia. Dar intzeleg ca e o mare schimbare pt ea si incerc sa ii acord cat mai mult din timpul meu.

Nastere usoara si recuparare rapida gravidutzelor care urmeaza sa nasca.

Aruba, mai e atat de putin pana iti vei vedea printzesa. O sa merite tot efortul tau de acum.

Cu caldura e rau de tot, cand alaptez fac balta in jurul meu. Iesim doar seara tarziu din casa, ne plimbam un pic pe faleza dar si acolo e zapuseala si atat de aglomerat... Un singur lucru e bun ca e atat de cald - pot sa-l tin pe Eric numai in body, ca nu am alte hainutze care sa i se potriveasca. Are un dulapior plin dar toate ii sunt atat de mari...

Oana, Alexandra-Elena (18 mai 2005)& Eric Andrei (12 iulie 2012)

Mergi la inceput