Bv Ile,Roxy, Balanta!Hai Gabi,Bea,Tamys!(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola, multumim mult de tot pt urari si va doresc numai bucurii alaturi de bbei.
Maine ne externam, am ramas si azi pt niste analize care au iesit ok.
Ce ma mira e ca I. Bubulina deja isi ridica capul si te fixeaza cu privirea -copii mult mai precoci.

In rest, laptele venise in avans cu o zi, imediat dupa nastere am primit-o la supt.
Recuperare f usoara, dupa 2 ore m-am dat jos din pat, am mancat si pana acum totul ff bine.

Va pup si va doresc nopti albe usoare

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ile bravos mamico, si felicitari pt laptic!

Lauriciu vezi tu ce frumos creste puiul cu lapte de mamic? nu-ti face griji cu greutatea caci nu exista copii obezi din lapte de mama. vor slabi in momentul in care se lungesc si incep sa umble, atunci nu mai au timp de mincat.
cit despre regim, eu nu tin de nici un fel, in schimb incerc sa maninc suficiente proteine sa fie lapticul hranitor. de ce sa nu maninci fructe? copiii cu LP atunci de ce au colici, ca la ei nu maninca nimeni interzise poti eventual incerca cu cele care tie nu-ti provoaca nici un discomfort si vezi ce se intimpla, insa tine cont ca si daca are vreo durere de burtica apoi poate fi pura coincidenta.

Diana ai folosit ceva pt bubitele de pe fata? ca vad si al meu a inceput mai nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fetelor s-a nascut Antonia de Roxypuy!! Are 2850 gr, 48 cm si nota 10!

Bravo Roxy, sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatoase si sa vina lapticul repede !

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Fetelor s-a nascut Antonia de Roxypuy!! Are 2850 gr, 48 cm si nota 10!

Bravo Roxy, sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatoase si sa vina lapticul repede !

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

felicitari , bine ai venit Antonia !!!!!!!!!!!

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

FELICITARI ROXY!!!! BUN VENIT ANTONIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Bravo Roxy! Felicitari si bun venit micutei! Multa sanatate si bucurii!

pe mine m-au incercat niste dureri de burta in seara asta, dar cred ca au fost de la statul pe banca in parc, foarte incomod dealtfel.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> 40 s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

bravo roxi!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari!!!!!!!!!!!!!
bun venit antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Bravo mamicilor noi! Bun venit piersicute proaspete!
Porumbita, eu am lasat 9 kg intr-o saptamana la spital si de atunci am ramas la fel. Mai am de dat jos 4. Burta s-a retras cat de cat, dar stau f mult cu centura ca mi se balangane in toate partile si e tare enervant. Nu stiam ca dauneaza...De mancat uit sa mananc, mai ales ca pediatra lui bebe nu mi-a dat voie sa mananc mare lucru parca nici n-am pofta si de multe ori mi-e mai somn decat foame. Asa ca nu inteleg de ce nu mai dau jos nimic. Sunt de aproape trei sapt acasa...Si ca sa fie tabloul complet m-am umplut de vergeturi, lucru curios dealtfel avand in vedere ca inainte sa nasc aveam cateva pe partea de jos a burtii. Dupa nastere am capatat vergeturi pe toata burta si culmea dupa ce am venit acasa mi-au aparut si pe picioare. Ma dau cu o crema adusa de mami de la plafar si as vrea sa mai incerc una de la ana aslan. In timpul sarcinii ma dadeam de 2-3 ori pe zi alternativ cu ulei de migdale dulci si masline, dar degeaba.
Mie pediatra mi-a zis ca in primele 3 luni bb ar trebui sa ia in jur de 750gr /luna, dar majoritatea iau mai mult, cel putin in prima luna. S-a mai rotunjit si alm meu, a facut ciortanele si gusa, ca tare era slabanog. Saptamana viitoare implinim o luna si mergem si noi la cantarit.
Voi faceti la bebei si vaccinurile optionale, cele care se platesc?
Spunea cineva ca alapteaza exclusiv si ii da lui bebe sab simplex. Eu am citit pe prospect ca se da "in fiecare biberon cu hrana". Exista si alta modalitate?
Va pup fetele, noapte buna, nasteri usoare celor care urmeaza!

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

fleur mersi de raspuns si de sfat.o sa merg sapt viitoare la pediatra sa il inscriu si atunci sa il si vada.
despre besicuta de la gurita am citit la fetele de mai iunie ca a aparut si acolo la bebei si cica ar fi de la supt.
nico nu cred ca are ce rau sa ii faca ceaiul de musetel.si eu il mai spal la fundulet din cand in cand.
laura i le dai pe amandoua ptr colici?sau doar unul?
si voi le dati tot timpul siropelul ptr colici sau doar cand vedeti ca sunt mai agitati?eu i l am dat doar cand am vazut ca incepe sa se agite si dureaza o ora pana se calmeaza(ceea ce mi se pare cam mult)

laura la fel si la mine cu mancatul.si eu incerc sa ma abtin.azi am bagat un mar ca nu i am putut rezista.si mananc mai mult paine cu almete sau paine cu unt si sunca...ceea ce nu e bine ca e prea multa paine.nici eu nu prea stiu cum sa fac sa fie bine.
nu ati vrea mamicilor sa scriem ca inainte aici ce mancam peste zi ca sa mai furam idei?
biri nu poti sa ne dai mai multe detalii cam ce mananci la dieta?si eu as fi super fericita sa mai pot da cateva kg jos...si acum am atu ca si alaptez si ar fi mai usor.dar eu bagam pana acum si daca nu imi era foame numai sa fac lapte.dar daca zici tu ca se poate si altfel as fi bucuroasa sa ma pot abtine si eu.

ilenutza ma bucur ca sunteti bine

noi nu am facut azi kk.o fi de la gripe water sau de la lp?nu dati cu rosii da i am dat si lp ca sa pot sa ma mai deplasez si eu.si nu reusesc sa ma mulg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bravo Roxypuy! Bine ai venit Antonia, sa cresti mare si sanatoasa alaturi de parintii care te-au asteptat atat!

Ilenuta, se pare ca pe cat de grea a fost nasterea, pe atat de usoara recuperarea, bravo, aici e 1-0 pt nasterea naturala. Asa e, f precoci bebitii nostri, pe al meu l-a vazut infirmiera la 2 saptamani sau mai putin ca isi ridica capsorul si se intoarce singur de pe o parte pe alta.

Eu nu tin nici un regim, doar sunt atenta sa mananc relativ consistent.
Ce am mancat azi: lapte cu cereale + 2 sandvisuri cu pate,pastrama si branza topita la micul dejun, ciorba din pulpe de pui, 2 carnaciori si o portie mica de spaghete la pranz/cina (pe la 5), seara pepene si biscuiti. Mananc fructe fara nici o jena si nu am observat vreo modificare in rau la bebe. Beau ceai de lactatie + fenugreek cam 1l pe zi nu prea pot mai mult, in rest sucuri (evit cele de citrice) si o cafea dimineata. Cam o data pe saptamana beau 1 pahar de bere. Maine trebuie sa gatesc ceva, ma gandesc la o ciorba de perisoare si felul 2 un gratarel.

Andrrea, ma bucur ca David a pus carnita ca lumea pe el. Cand ma uit la al meu la pozele din primele zile ce picioruse subtirele avea, ma apuca groaza, acum avem sunculite serioase. Dar, cum spunea si Biribu, nu exista copii alaptati obezi. Au tot timpul dupa aia sa slabeasca.

Aveti grija ca lp cu adaos de fier constipa bebelusii destul de serios.

Pupici la mamici cu piersicute si burtici in asteptare!

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput