cream of tartar=intaritor de frisca?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
se extrage din alge marine si inca ceva, un lichen, imi scapa. chiar am gasit ca are indicativul e407. nu cred ca se produce si sintetic.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
corinadana spune:
Cateva picaturi de lamaie sau un albus batut :)
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
Din cite stiu, lamaia brinzeste iar albusul nu iti tine "liftul" daca intra in combinatie cu grasime...nici nu poti bate albusul spuma daca pe castron se gasesc urme de grasime.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
corinadana spune:
ori ori///nu impreuna...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
luxe spune:
Scuzati offtopicul...dar cum se vorbea de smantana...imi zice si mie cineva o smantana care sa semene cu cea de acasa...sa se poata folosi si la gatit ?? Sunt noua in zona...si pe aici e doar Publix ce e mai de calitate !!!!!
Mersi mult ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
Smintina se cheama sour cream (daca vorbesti de smininta de pus o lingura in ciorba, de exemplu).
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Metoda mea este sa bat frisca in casa. Secretul este sa ai frisca nebatuta (heavy whipping cream) extrem de rece si o bat intr-un castron de inox pe care l-am tinut la congelator o buna bucata de vreme sa fie ice-cold. Bati frisca la viteza medie cu putin zahar pudra si iese teapana daca ai rabdare. E dor o secunda intre frisca teapana si frisca taiata (unt)...success! |
Si eu la fel fac si folosesc Heavy Whipping Cream, doar ca pun zahar obisnuit. atentie castroul sa fie bine spalat fara urme de grasime.
michelle
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)