cream of tartar=intaritor de frisca?
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
se extrage din alge marine si inca ceva, un lichen, imi scapa. chiar am gasit ca are indicativul e407. nu cred ca se produce si sintetic.
corinadana spune:
Cateva picaturi de lamaie sau un albus batut :)
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ocebine spune:
Din cite stiu, lamaia brinzeste iar albusul nu iti tine "liftul" daca intra in combinatie cu grasime...nici nu poti bate albusul spuma daca pe castron se gasesc urme de grasime.
corinadana spune:
ori ori///nu impreuna...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
luxe spune:
Scuzati offtopicul...dar cum se vorbea de smantana...imi zice si mie cineva o smantana care sa semene cu cea de acasa...sa se poata folosi si la gatit ?? Sunt noua in zona...si pe aici e doar Publix ce e mai de calitate !!!!!
Mersi mult ...
ocebine spune:
Smintina se cheama sour cream (daca vorbesti de smininta de pus o lingura in ciorba, de exemplu).
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocebine Metoda mea este sa bat frisca in casa. Secretul este sa ai frisca nebatuta (heavy whipping cream) extrem de rece si o bat intr-un castron de inox pe care l-am tinut la congelator o buna bucata de vreme sa fie ice-cold. Bati frisca la viteza medie cu putin zahar pudra si iese teapana daca ai rabdare. E dor o secunda intre frisca teapana si frisca taiata (unt)...success! |
Si eu la fel fac si folosesc Heavy Whipping Cream, doar ca pun zahar obisnuit. atentie castroul sa fie bine spalat fara urme de grasime.
michelle