Imi zvacneste ochiul
Raspunsuri - Pagina 3
adi2003 spune:
Tentatia e sa inclin balanta spre lucruri care se intampla cel mai des in viata de zi cu zi.
marius spune:
Iar lucururile care se intampla cel mai des sunt cele la care ne gandim cel mai mult.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Deci gandeste pozitiv nu fatalist.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
crystall spune:
In cazuri de zacniri - spasme ale ochiului se poate incerca Zdrovit Anticarcel - se iau vreo 1-2 pe zi, iar o singura folie (10 tb) pentru incercare, costa chiar putin
"Indicatii:
Crampe musculare;
Oboseala musculara;
Stari de neliniste si iritabilitate.
Datorita combinatiei, dozajului si formei de administrare unice Anticarcel Rapid reuseste sa sprijine organismul :
-Ajuta la functionarea optima a sistemului nervos si in reglarea unor procese biochimice din organism;
-Mentine echilibrului lichidelor si a reactiilor enzimatice intracelulare; -Transmite semnalelor nervoase si contractia musculara;
-Asimilaza optima a proteinelor si grasimilor;
-Ajuta la conversia triptofanului (un aminoacid esential existent in proteinele din alimente);
-Reduce a homocisteinei, un factor de risc in afectiunile cardiovasculare;
-Actioneaza benefic asupra sistemului nervos.
Compozitie:
1 plic contine: vitamina B6 1 mg (50% *), magneziu 60 mg (20% *), potasiu 140 mg (4 % *) si vitamina E 5 mg (echivalent alfa-tocoferol) (25%*) * DZR – doza zilnica obligatorie
Mod de administrare :
1-2 plicuri pe zi, dizolvate in jumatate de pahar cu apa. A nu se depasi doza zilnica recomandata.
Informatii suplimentare :
"Aveti crampe musculare, stari de neliniste, vi se zbat pleoapele?“
Frigul sau lipsa magneziului din organism pot provoca dureri si contractii bruste localizate la muschi, asa-numitii carcei sau chiar dureri intercostale.
Carceii (sau crampele musculare) apar de multe ori datorita scaderii nivelului de calciu si magneziu din organism. Femeile active si persoanele stresate se confrunta destul de des cu asemenea probleme, insa crampele musculare nu ii ocolesc nici pe aceia dintre noi care au incheiat o perioada mai lunga de activitati fizice intense si nici pe cei care fac o trecere rapida de la cald la rece.
Crampele musculare survin atunci cand te astepti mai putin, provocand dureri sau intepaturi chinuitoare. "
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Multumesc pentru raspunsuri. Va mai zic eu ce se intampla zilele urmatoare. N-ar fi rau sa iau Calciu+Magneziu. La mine "zvacnirea" se manifesta in special spre coltul ochiului, dar uneori si pe pleoapa, deasupra irisului. Si doar la ochiul stang. Stiu ca unii o considera superstitie, dar eu o iau ca spasm muscular. Micul paradis |
Sincer, cand mi se zbate ochiul drept este de bine, in schimb de cate ori mi s-a zbatut ochiul stang, dupa cateva zile s-a intmplat ceva rau. Este chestie urmarita si nu a existat data sa nu se intample ceva rau atunci cand mi se zbatea ochiul stang. Nu sant superstitioasa din fire dar faza cu ochiul stang este probata de multe ori. Or fi spasme dar cu urmarile ce sa spun? Il inchin de trei ori cand mi se intampla.
maraki spune:
citat din mesajul lui adi2003 Eu v-am zis ca sunt superstitii de acest gen si unii chiar cred in ele. Dar cred ca o gandire pozitiva ajuta mai mult. De ce sa ma gandesc la o belea care oricum va veni daca e sa se intample? Micul paradis |
Eu nu am fost mereu implicata direct in necaz. Erau parintii, fratele, copiii, sotul....Doamne fereste!
maraki spune:
citat din mesajul lui adi2003 Atat lucrurile pozitive cat si cele negative dintr-o viata se intampla daca asa sunt ele "scrise" sa se intample. Viata nu e perfecta oricum am lua-o. |
Se intampla oricum dar zbaterea ochiului stang, o putem lua ca pe o premonitie.
adi2003 spune:
Dupa doua zile de pauza a reinceput, dar la o intensitate mult mai mica, in acelasi loc, spre coltul ochiului stang. Voi lua ceva vitamine.