Imi zvacneste ochiul
Raspunsuri - Pagina 2
adi2003 spune:
Intamplator sau nu, azi s-a oprit zvacnirea ochiului stang.
De obicei daca ma plang de ceva, imi trece. Sper sa nu mai revina de maine incolo.
marius spune:
Probabil auzindu-te cum te plangi o fi zis:
"De ce sa-i fac necazuri omului? Merita? Nu."
Si s-a potolit.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Cam asa.
Dar cred totusi ca "sedinta foto" de ieri m-a "vindecat". Concentrandu-ma prea mult pe subiect (flori), am fortat ochiul sa se relaxeze. Si cum nu, in fata unor asemenea frumuseti din Baile Felix?
http://www.flickr.com/photos/25707265@N06/
Gata, ca sunt off topic.
Ramonika spune:
desi e greu de crezut, mie mereu cand mi se zbate ochiul stang vine cate o belea. si nu vorbesc doar de 1-2 dati cand s-a intamplat, ci cred ca de vreo 10 ori mi s-a confirmat chestia asta.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika desi e greu de crezut, mie mereu cand mi se zbate ochiul stang vine cate o belea. si nu vorbesc doar de 1-2 dati cand s-a intamplat, ci cred ca de vreo 10 ori mi s-a confirmat chestia asta. |
E bine ca stii, trage tricoul(nu prea tare, numai daca vrei tu) si spune:
"ptiu, ptiu, piei!"
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
adi2003 spune:
Eu v-am zis ca sunt superstitii de acest gen si unii chiar cred in ele.
Dar cred ca o gandire pozitiva ajuta mai mult.
De ce sa ma gandesc la o belea care oricum va veni daca e sa se intample?
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 De ce sa ma gandesc la o belea care oricum va veni{...} Micul paradis |
Deja este o gandire pesimista. Defapt fatalista.
adi2003 spune:
Atat lucrurile pozitive cat si cele negative dintr-o viata se intampla daca asa sunt ele "scrise" sa se intample.
Viata nu e perfecta oricum am lua-o.
marius spune:
Ceea ce nu presupune sa exprim ceva de genul:
"o belea care oricum va veni"
De ce nu ai spune:
"un noroc care oricum va veni"
Asta inseamna gandire pozitiva, nu?