Imi zvacneste ochiul
De doua saptamani, zilnic (cu mici pauze de cateva ore) imi zvacneste ochiul stang. E destul de enervant si ma si oboseste la citit. E vreo metoda sa scap de asta si care ar fi cauza?
N-am stat in curenti de aer.
spasmele musculare pot fi datorate si lipsei de Ca. In perioada cat imi zvacnea ochiul, tocmai imi facusem analizele de sange, in legatura cu alte probleme medicale si atat Ca cat si Mg erau normale. Asadar la mine nu erau legate de asta....
CorinaDani spune:
asa spunea si dr oz intr-o emisiune vazuta recent : aceste spasme pot fi provocate de un deficit de vitamine si minerale, daca am retinut eu corect era vorba despre zinc, nicidecum calciu sau magneziu.
adi2003 spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Va mai zic eu ce se intampla zilele urmatoare. N-ar fi rau sa iau Calciu+Magneziu.
La mine "zvacnirea" se manifesta in special spre coltul ochiului, dar uneori si pe pleoapa, deasupra irisului. Si doar la ochiul stang.
Stiu ca unii o considera superstitie, dar eu o iau ca spasm muscular.
mihaela_s spune:
Hahaha, n-o lua ca o superstitie, eventual ca una care prevesteste lucruri bune! La mine asa a fost, anul trecut am avut destule motive de ingrijorare, toate au trecut cu bine si foarte bine.
Eu cred ca la mine a fost pe baza de stres. N-am luat nimic suplimente, cum spuneam. La mine se zbatea exact sub ochi, tot stangul :).
adi2003 spune:
Stres exista si la mine, ca noah...viata insasi e plina de stres.
Dar in fiecare zi imi zic, se poate si mai rau - asa ca azi e suportabil.
marius spune:
Tragi cu ochiul la baietii frumosi, stiu eu....
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
mihaela_s spune:
Nu ma refeream la stresul zilnic. La mine a fost unul suplimentar. Curios ca desi a continuat, stresul, zvacnirea ochiului nu a reaparut.