Zaharul e cel cu energia. Eu chiar il folosesc la cel mic (acum are aproape 7 ani) cand e obosit dar trebuie sa mai reziste. Bine, nu va imaginati ca foarte des. Exemplu: acum doi ani cand am batut Parisul la pas si spre dupamiaza zicea "mami, mai am benzina doar pentru 5 minute". Asta insemna ori sa-l iau in brate, ori un pliculet de zahar (arestat de la cafea). Sau vineri, cand am facut excursie la Cabana Omu' (2 ore jumate doar dus cu destule bucati de urcat) si la intoarcere le-am dat niste ciocolata special pentru continutul de zahar.
Emushi, ai si tu dreptate, e maricica, nu prea mai merg anumite explicatii cand are si altfel de exemple pe la scoala........
Da' chiar ma gandeam si eu la faza asta: sa-i faci ceai acasa, cu miere, de care ii place ei, pus in sticla de "ce doreste printesa" si gata. Ma rog, daca o merge........ca deh, varsta, colegii, prietenii de joaca...
saru-mana de raspunsuri. m-am lamurit, cel putin asa cred: deci e ceai negru cu muuult zahar, un soi de baterie suplimentara de laut in considerare cand (Doamne, cand????) i se epuizeaza bateriile din dotare.
macar pot sa dorm linistita ca nu-i spuneam prostii cand ziceam ca-i ceai cu cafea in el.
mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)