** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Oana, ma bucur pt Matei ca nu e ciuperca, dar pe de alta parte mi-e tare mila de el, mititelul. Oare il doare cand pica unghiutele? Cele noi, cresc frumos?

Ochidut, iti doresc sa iesi cat mai bine din botez. Sotul nu poate tine finuta la botez? Daca iti dai orteza jos, la Musette sunt sandalute joase si balerini de seara foarte frumosi si sunt si reduceri. Daca nu poti sa-ti dai jos orteza, poti sa-ti pui o rochita lunga pana-n pamant, sa nu se vada oteza.

Mamica Nataliei, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Anca, imi pare rau pt vestile cu tiroida. Sa inteleg ca tu ai tendinta spre hipotiroidie.
Multa sanatate! Poate reusesti sa stopezi evolutia.
Din ce-am citit pe net si din ce mi-a spus medicul, daca nu e pe cale ereditara, tiroidia se face pe fond de stres si femeile sunt predispuse la aceasta boala mai ales dupa nastere.

Victo, initial se face TSH si daca e anormal, se fac investigatii suplimentare.

Mamica Nataliei, 13+

eu am avut un episod alergic acum vreo 2 luni si am fost la alergolog care mi-a dat sa fac markerii de tiroida si anticorpii de tiroida pe langa analiza T4 si TSH, acestea din urma au iesit nornale, in cazul in care imi dadea doar TSH si ieseau normale nu ma gandeam ca as avea vreo problema la tiroida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Vlad!

ramo, refacere rapida si mult laptic pt Riana.

Mergi la inceput

La multi ani, Vlad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Fetelor, nu era bine daca ne organizam sa ne vedem azi? E si mai racoare, nu pierde nici alina o zi de plaja.. Asta daca nu sunteti prinse cu altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani Vladut!
sa ai parte numai de lucruri minunate
milioane de jucarii
si o copilarie ca in povesti!

cu Ramona am vorbit...e bine, e linistita, e fericita! Sunt foarte bucuroasa pentru ei, sunt o familie frumoasa...abia astept sa ii vad asa in formula de 4!

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Oana, ma bucur pt Matei ca nu e ciuperca, dar pe de alta parte mi-e tare mila de el, mititelul. Oare il doare cand pica unghiutele? Cele noi, cresc frumos?

da, unghiutele care ii cresc sunt frumoase dar subtiri
oricum dermatologul mi-a zis ca in 6 saptamani nu se va mai vedea nimic

azi vin colegii din toata tara, avem o conferinta diseara si maine dimineata ...reduceri...restructurari

Anca ti-am scris pe FB

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani, Vladut scump si cret! Sa fii sanatos si voios, ascultator cum esti acum si sa ai parte numai de impliniri si bucurii toata viata! Cristina si Vasi, sunteti parinti minunati, va doresc numai fericire alaturi de Vladut!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Anca ti-am scris pe FB

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Multumesc Oana am citit ieri pe fuga ce mi-ai scris, noi inca asteptam sa vedem negru pe elb ce urmeaza si atunci sigur o sa am si alte intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, puiut frumos si cumintel Vladut!
Sanatate, noroc, sa fii mereu un copil bun si iubitor, ascultator, fericit!!
Mami, sa fii o mamica implinita si fericita!

Fetele, eu as zice maine seara (la vreo 19 ?, sau propuneti voi..), unde spuneti voi. Ca eu nu cunosc zonele, sa fie ok pt noi, in special pt copii. Astept raspunsul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Scumpule Vladut, LA MULTI ANI!!!! Esti un cretulin tare dulce si finut, iti doresc sa ramai mereu asa, sa cresti mare, sanatos, sa iti dea Dzeu tot ce e mai bun pe lume!!! Multi pupici si pt mami, sa-ti lumineze ododrul tau fiecare clipa!
Mi-a placut urarea oanei cu multe jucarii

Bine ai venit Riana!
Ramo, f felicitari!! Sa veniti cu bine acasa, sa fie acomodare in 4 usoara iar bebe Riana sa creasca mare si sanatoasa.

Criss, multumesc de recomadari. sa stii chiar asa am si facut, azi de dimineata m-am rugat de P sa ma duca putin la Unirea....bine ca deabia m-am tarat, se uita toata lumea dupa mine si acum ma doare piciroul, dar misiunea e indeplinita. Exact la Musette m-am dus ca imi zisese o prietena si mi-am luat balerinii aia sclipiciosii. Si chiar spre drumul spre lift am intrezarit o rochita lunga intr-un magazin, am intrat, am luat-o. Punct ochit, punct lovit.Gata mi-am luat de-o grija, voi fi o diva in deriva

Acum imi pare rau ca parca eu voi fi cam eleganta si pt Larisa nu am decat niste rochite asa de zi... Lasa ca ea e frumoasa oricum,. Ce preocupari am si eu...Dar nu ii mai iau acum nimic, ii iau la toamna cand cununam.

Larisa pana acum cand ma vedea ca il iau pe bebe in brate incepea sa planga. I-am tot explicat si acum avem urmatoarea conversatie: "Unde mergem noi sambata" - "cu bebe"
"Da cu bebe, dar unde?" - "La nane nane" (doamne doamne)"Si ce o sa facem- "baie apa"
"sI cine o sa il tina in brate" - si aici vine faza la care se incrunta iar eu ii zic "mama" iar ea face o fata de mai mai incepe din nou sa planga

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput