** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 6
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata Sunt socata!!! A nascut Ramo!!! Bine ai venit pe lume Riana!!! Sa cresti mare, sanatoasa, cuminte, si sa ai o viata lunga si frumoasa!!! Deci nu stiu multe detalii, doar ca sunt bine si Ramo si Riana, detaliile tehnice nu le-am mai retinut, ni le spune ea, doar ca a ajuns pe la 5 la spital, dilatata la maxim si au bagat-o in cezariana de urgenta. Fetita seamana cu Raisa, deci e frumoasa, a luat 10 la nastere, are peste 3 kg. Am vb la telef, Ramo avea o voce normala, a zis ca nu o doare nimic si tocmai i-o aduceau la supt. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
WOW......Bravo Ramonaaaaa!!!!!!! Bine ai venit pe lume micuta Riana! Sa fii sanatosa iar mami sa se refaca rapid si sa aiba lapte din plin
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
bumblebee spune:
Bun venit, Riana! Sa ai o viata binecuvantata si fericita!
Acomodare rapida, laptic din plin, nopti linistite!!
tanti spune:
LA MULTI ANI VLADUT!!!!
Sa cresti mare si sanatos, sa iti dea Dumnezeu numai bucurii!!!
Bun venit Riana, refacere rapida mamico
rubia spune:
La multi ani Vlad! Cristina felicitari pentru blondinul cretulin
Wow...a nascut Ramona deja... Bine ai venit pe lume Riana!...si uite asa de acum incolo o sa avem parte de surprize...
rubia spune:
Eu sunt disponibila pt intalnire ,cand sunt de acord Iuliana, Elena(puiutz) si Alice ca ele au un program mai strans ne intalnim.
Ramane pe maine seara ,pe la 19?Daca da ,unde in Mamaia sau in oras?
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Fetele, eu as zice maine seara (la vreo 19 ?, sau propuneti voi..), unde spuneti voi. Ca eu nu cunosc zonele, sa fie ok pt noi, in special pt copii. Astept raspunsul vostru. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Pt mine este ok. Le-am anuntat si pe Puiutz si pe Rubia si astept raspuns....
Ma gandeam la Lake wiew ( o sa iti dau detalii dar astept sa vad daca au si alte propuneri fetele)
Alice tu ce zici?
PS Rubia a confirmat ca e ok (si asteapta detalii)
Alice la multi ani fericiti alaturi de sotul tau si de copii tai minunati
34+ Mara Andreea
rubia spune:
M-am luat cu uraruile si am uitat sa va multumesc tuturor pentru gandurile bune pe care ni le-ati transmis...
Otiliav spune:
Vlad!
Felicitari Ramo! Bine ai venit Riana!
Se vede ca e bb cu personalitate, si-a ales singurica ziua nasterii si zodia
Ochidut, diva in deriva , foarte bine ca ai gasit repede ceva sa-ti vina bina si sa-ti placa.
Eu am ajuns la sala de nevoie. Si nu-s mare fan activitati fizice insa cand ies de acolo am asa o stare de bine, am energie si ma face sa ma reintorc cat mai des.
Rody, steriletul elibereaza zilnic 20 g levonorgestrel care este un progestogen. Din efectele secundare scrise in prospect am experimentat in primele luni petele omniprezente. Dupa care acneea si retentia de apa. Poti citi mai multe despre hormonul acesta aici. El se leaga de receptorii de hormoni steroizi.
Evident ca nu toata femeile experimenteaza efectele secundare, fiecare cu norocul ei.
Am inceput insa sa-mi pun intrebari pentru ca eu orict as dormi tot obosita sunt. Chiar daca dorm 8 ore. Stiu ca se intampla rar dar nu-i ok. Uite azi noapte am avut bufeuri. CM nu mai am aproape deloc. Oi fi la menopauza si nu stiu.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
baby78 spune:
citat din mesajul lui rubia Eu sunt disponibila pt intalnire ,cand sunt de acord Iuliana, Elena(puiutz) si Alice ca ele au un program mai strans ne intalnim. Ramane pe maine seara ,pe la 19?Daca da ,unde in Mamaia sau in oras? |
A confirmat si Puiutz
Ramane sa confirme si Alice
Ma gandeam la Wiew lake tocmai ca este frumos pentru copii...Dar Puiutz spunea ca aseara a batut vantul...Ma ganesc ca nu vom avea chiar asa ghinion dar daca e asa macar sa ne vedem acolo si ne hotaram noi pentru altceva
34+ Mara Andreea
puiutz_mic spune:
hai ca ne-a venit curentul...
Ramo, ce surpriza!!!!!!!!!! Felicitari! Bine ai venit pe lume Riana! Sa fii sanatoasa fetita frumoasa, sa papi bine si sa dormi bine! Ramo, recuperare rapida si laptic din plin! Cum a reactionat oare Raisa? Si-a vazut surioara?
Alice bine ati venit la Cta!
Deci am inteles de la Baby ca ne vedem maine seara pe la 19 la Lake View. A ramas sa confirme si Alice.
Matusa insanatosire rapida nazdravanului Ducu
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!