** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)
Raspunsuri - Pagina 3
bumblebee spune:
La multi ani, printisorm Radu Gabriel (matusa77)
cu intarziere
La multi ani, printesaTania Maria (rubia)
La multi ani, delfinas frumos si cuminte, Mihai (Victo)
Sanatate, scumpeilor, copilarie frumoasain sanul familiei, iubire din plin!!
Fete dragi din Constanta? Cand va rapesc o ora (macar)?
Or-ga-ni-za-rea!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Baby, de joi are temp., astazi nu a mai facut (sper sa nu mai faca), amigdalele nu aveau puroi, chiar astazi le-am vazut, dar sunt atat de mari incat sunt lipite(bine' de la nastere Ducu a avut amigdalele mari )bubite nu avem. Dupa cate zile au aparut bubitele la voi ? mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Pai cred ca e bine....La noi a fost temperatura cam 3 zile si in noaptea celei de-a 3 a zi cand a facut 39,6 pana dimineata era plin de bubite....a doua zi am reusit sa ma uit in gura lui si am vazut bubele de pe amigdale ....Cred ca daca era ceva de joi pana acum trebuia sa aveti mai multe semne de boala. Asa cred ca e doar o amigdalita acuta la voi. Multa sanatate si refacere cat mai rapida va doresc
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui rodyka la multi ani blondinului Mihai si pupici la mami victo la multi ani, Tania Maria!. rubia, Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
La multi ani si de la noi!!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 35+ Elena
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Fete dragi din Constanta? Cand va rapesc o ora (macar)? Or-ga-ni-za-rea! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Prezent! Astept un semn si vedem ce si cum stabilim....Eu iau legatura cu Rubia si Puitz iar Alice are tel meu
In principiu poti spune tu o zi si o locatie si ne mobilizam...ca doar tu esti musafirul Constantei
34+ Mara Andreea
rodyka spune:
la multi ani, Vlad, minune mica si scumpa, cretulin blond si dulce! esti un ingeras de copil, sa-ti dea DD numai bucurii in viata, sa fii mereu vesel si iubaret, sa-ti respecti parintii si sa-i faci sa fie mandri de tine! un pupic mare si pentru cris si vasi
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
La multi ani, Vlad! Sa iti de Dumnezeu tot binele din lume si sa ai parte numai de bucurii!
Cristina draga ...sa te bucuri de minunea ta mica si sa fiti fericiti !!!!!
34+ Mara Andreea
paula_m spune:
Neata
Sunt socata!!!
A nascut Ramo!!!
Bine ai venit pe lume Riana!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, cuminte, si sa ai o viata lunga si frumoasa!!!
Deci nu stiu multe detalii, doar ca sunt bine si Ramo si Riana, detaliile tehnice nu le-am mai retinut, ni le spune ea, doar ca a ajuns pe la 5 la spital, dilatata la maxim si au bagat-o in cezariana de urgenta. Fetita seamana cu Raisa, deci e frumoasa, a luat 10 la nastere, are peste 3 kg.
Am vb la telef, Ramo avea o voce normala, a zis ca nu o doare nimic si tocmai i-o aduceau la supt.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Alice_Elena spune:
Wooow! Bine ai venit Riana!! Asta da surpriza :)
Sa fi sanatoasa, mancacioasa, cuminte si sa dormi bine bine!
Ramona, felicitari! Te asteptam cu detaliile. Ti-a dat planurile peste cap, n-a mai asteptat pana pe 23
Alice_Elena spune:
Vladi, la multi ani!! Sa fi sanatos, si cumintel ca pana acum, fericit, vesel, iubit, sa iubesti!
Cris, la ce ora e nascut vlad? Acum doi ani, pe 17, eu ma maritam