** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

La multi ani Tania Maria! Sanatate si multa multa fericire!

Mihai, baiat mare, sa traiesti, lq multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, frumoasa delfinasa Tania! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata ! Rubia sa te bucuri de printesa ta si poate da bunul Dumnezeu sa ii mai faceti un frate sau o sora! ( O sa te sun sa imi dai mai multe detalii legate de petrecere. Ma bucur din suflet ca a iesit frumos )

La multi ani, Mihai! Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa iti bucuri parintii!

Letizia de CarmenAlbu!

Matusa, nu vreau sa te speri dar te rog sa fii atenta la copil caci si la noi herpagina a debutat ca o amigdalita acuta cu temperatura 38-39.6 si apoi a facut pungi de puroi in gat iar a doua zi dupa temperatura 39.6 i-au aparut bubitele pe maini, picioare....Ai incercat sa te uiti in gura lui? Are puncte de puroi? Multa sanatate si sper sa fie doar o amigdalita

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
34+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, ce ciudat ca ai facut acum furia laptelui. Ai grija de tine

Otilia imi pare tare bine ca mai povesteti despre voi. Felicitari pentru sport! Nu stiu cum reusesti oricum sa faci atatea.

Anca, imi pare rau, sper sa gasesti un tratament de "mentinere" bun

Rodyka ce slaba esti, 51-52 uauuu

Ilinca, acomodare cat mai rapida la serviciu.

Eu m-am ingrasat in concediu cu vreo 2, 5kg si nu mai resusesc sa le dau jos. Ati vazut ca v-am zis doar cu cat m-am ingrasat, nu si cat am, ca ma oftic tare ca m-am ingrasat si ca nu le mai dau jos. M-am abtinut, am reluat dieta....dar nu ma pot abtine de la pepene rosu, bag in mine ca sparta si eu il suspectez ca e de vina. Si fiica-mea se pare ca impartaseste aceeasi apsiune si daca ne-at vedea, mai mai ca ne luam la bataie care mananca mai mult

Am tot vrut sa va mai scriu zilele astea....citesc, vreau sa raspund....dar ma iau cu altceva.
La noi e plin sezon la munte, e cam haos. Aseara cica a fost o ditamai furtuna.

Am adus-o pe Larisa acasa si azi am fost si la serviciu, asa cu carja si orteza

Cel mai tare ma oftic ca botez in w/end si nu stiu daca voi putea sa imi dau jos orteza, chiar daca mi-o dau nu stiu cum pot calca, cu ce ma incalt- clar fara tocuri, cum o sa tin copilul in brate, la restaurant nu pot dansa. Ei, macar la voi sa ma plang....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anca, eu am diagnosticul de tiroidita autoimuna-mixedem din 2006, din pacate, cu tot cu tratament, nu ma simt bine deloc. ti-ai facut si ADTPO? La mine au iesit > 2000 cand limita max. era <14, iar pe sarcina cu Bea mi-a iesit ~200.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Multumesc mult de urarile pt Mihai!nu individualizez sa nu uit pe careva.

alice, masaj si comprese cu apa rece.

crissteo, mai mergi cu Teo la psiholog? S are niste gesturi/ticuri care ma pun pe ganduri si nu stiu ce sa fac. daca vrei sa discutam pe pm, in sensul cam ce a facut psih. cu copilul (daca stii), ce v-a recomandat voua..chestii din astea.

oana, mi-ai adus aminte ca am pepene in frigider.

eu nu va spun cate kg am, ca ma bateti. suficient sa zic ca mai slaba de atat nu am fost niciodata si nu stiu daca e neaparat de bine.

cum se cheama analizele acelea pt tiroida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice nu prea are cum sa fie furia laptelui. Poate a supt Radu mai putin si a stagnat laptele in san si de aici durerea...vezi sa nu faci mastita Doamne fereste. Trebuie golit sanul de lapte, indiferent cat de dureros ar fi. Pompa nu cred ca e eficienta, cel mai bun e mulsul manual din pacate. Eu sunt patita...

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

am ajuns azi la dermatolog cu Matei si nu are nici o ciuperca nici nu va pot spune cat ma bucur ca ma si gandeam daca imi da tratament cum si cand sa il dau sa nu isi bage manutele in gurita
deja 3 unghiute au picat
cauza: virusul GMP, noi am facut o forma tare urata, virusul a atacat atat de tare incat unghiile s-au oprit din dezvoltare iar dupa ce am scapat de virus au inceput sa creasca altele noi, cele vechi uscandu-se
medicul mi-a zis ca a mai vazut astfel de reactii la aprox 6 saptamani dupa infectia cu un virus si a vazut cazuri la 12 saptamani cand la copii le-a cazut parut asa din in portiuni destul de mari - zone cu diametru de 5-6 cm
a zis sa nu ma speri, totul e ok si sa ii dau un sirop cu minerale Sanosol

cat am mai tras cu virusul asta, dupa ce ca am ratat concediul vad ca inca mai sunt urmari

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Oana nasol moment cu botezul si orteza...offf...tot asa vin problemele cand nu trebuie
eu tot sper sa va simtiti bine

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Baby, de joi are temp., astazi nu a mai facut (sper sa nu mai faca), amigdalele nu aveau puroi, chiar astazi le-am vazut, dar sunt atat de mari incat sunt lipite(bine' de la nastere Ducu a avut amigdalele mari )bubite nu avem. Dupa cate zile au aparut bubitele la voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Elena, cred ca e un canal infundat, habar n-am. Ma mulg, suge si radu, treceam noi si de asta. Mai putin nu mananca, deci..
Victo, e normal sa slabesti la cat muncesti si trebaluiesti. Eu ajunsesem la 42 kg cand munceam. Apoi am reusit sa ajung la 45, si apoi am ramas gravids si m-am mai implinit :))
Am venit azi la cta, si pe drum mi-am pus un pachetel de patrunjel congelat :))) miroseam a mancarica

Mergi la inceput