Strugurasi de Sept-Oct 2011 *63*
Raspunsuri - Pagina 9
pinkysor spune:
Salutare fetelor!
Sei, ma bucur ca Ela e mai binisor sper sa-si revina repede si sa nu mai faca febra!
Mariana, imi pare tare rau ca Anto e bolnavior:( poate e o boala eruptiva, oricum sper sa fie ceva usor si sa-i treaca repede
May, eu nu cred ca Bea mananca prea putin, oricum fiecare copilas are ritmul lui. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pt ca e numai bine, nu slabuta. Dani papa in scaunelul de masa dar nu am facut nimic special, acolo l-am pus de cand a inceput sa stea bine in fund si acum stie ca acolo ii dau papa... e tare incantat
Camady, ce bine ca e mai bine Eva... m-ai pus pe ganduri cu RoR-ul... eu ma gandeam sa nu i-l fac dar decat sa se chinuie f tare poate mai bine sa i-l fac.. mai vad eu
Mikka, eu i-am mai dat din cand in cand pufuleti, i-am gasit unii fara sre dar i-am dat si din aceea sarti. Oricum la cat de rar ii dau nu cred ca e vreo problema.
Noi nu putem sa venim la munte in primul weekend in august dar in 11-12 putem. Ar fi tare frumos sa mergem
Dani face f des kk de cateva zile... nu e diaree dar face de 3-4 ori pe zi... ce credeti ca ar putea fi? alte simptome nu are... voi ce ziceti?
Va pup
oanaiasi spune:
Fetelor, nu va mai gannditi la rotarix. trebuia facut pana la 6 luni.acumm e tarziu. Stiu ca infectia e mai violenta la copilul f mic.
Sei, si noi facem achizitii cu buni tot timpul. acum a invatat sa bage niste cercuri de lemn pe un suport si ii pune si capul in varf. e de fapt un clovn din lemn
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
mikka11 spune:
Oana, cum iti dai seama din analize daca e viral sau bacterian?
stiu ca m-ai intrebat acu ceva vreme ct i-a iesit hemoglobina Mariei insa nu mai gasesc buletinul de analize si nu am tinut minte valorile. eu m-am linistit ca erau undeva la mijloc mai toate, nu avea nimic la limita.
Bravo Ecai ca e mancacioasa si independenta!
Sei si cum vrei sa ii schimbi masa de dimineata? eu cand va aud ca va stresati ca nu mananca nu stiu ce cantitate, ma apuca disperarea, eu ar trebui sa ma arunc pe geam ca a mea nu mananca nimic nimicut zile intregi, nu a mai luat nika in greutate, tot la 8,200 kg a ramas. in jurul meu toata lumea imi zice ca arata perfect asa si sa o las in pace ca nici prea grasa nu e bine, . mie mi se pare slabanoaga deja.
pupici Elei sa nu mai faca febra, iubita de ea.
covorasul l-am luat undeva in primavara, exact cand am luat leaganul acela pentru gradina, acum nu am mai vazut, cred ca trebuie urmarit ca sigur mai aduc. a costat in jur de 40 ron.
pinky poate ii dai tu vreun fruct ceva care il ajuta sa aiba scaun mai des. eu i-am dat intr-o zi o felie de portocala si a facut kk de doua ori, cred ca de la ea, ca altfel face la 2-3 zile.
oana, ce tare e mama ta, eu ma chinui e ceva timp sa o invat pe Maria sa bage cercuri pe un bat din ala si nu se lipeste neam. abia am reusit sa o determin sa impinga ea piesele in sortator dupa ce le potrivesc eu in lacas. cu animalele nu are nicio treaba desi i le arat pe carticele, avem si o salteluta cu sunetele animalelor cand apesi pe imagini. i-am comandat niste carti cu sunete, poate-poate. Momentan e atat de preocupata de mers, de tras toate cele de la locul lor (cea mai mare distractie este sa imi rastoarne cutia cu margele si sa l zornaie pe parchet) ca nu o mai interseaza absolut deloc jucariile, ma chinui sa ii atrag atentia cu ele insa mai mult de 5 minute nu zaboveste in preajma lor si o ia la picior.
cuvinte nu zice decat tata, nana, mam (asa ma striga, dar numai cand are chef), spune titi cand o vede pe tzitzi si cam atat. finul meu la varsta ei spunea o gramada de cuvinte, la 10 luni spunea clar stea (ca auzea la sortator). acum la 1 an si 4 luni spune clar pepene, statuie
Maria in schimb merge foarte bine deja de o manuta, azi-noapte s-a dat iar jos din pat(a treia oara), cand aude muzica incepe sa bataie pe picioare in fata si in spate
oanaiasi spune:
Mikka, la virala iese limfocitoza la bacteriana leucocitoza.
si eca are perioade cand manifwsta interes numai pt anumite chestii si mi se pare firesc asa. mariuca face fix ce ii place, asta e o dovada de independenta la copii.
ma duc sa mai bag niste prajituri de la soacra mea ca si asa sunt subtirica rau:))))
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
nanna_mika spune:
Salutare!
Va raspund pe fuga!
Vreau sa va scriu despre rezervarea la munte: din pacate pt we-ul 11-12 nu au nimic liber, au insa 6 camere pt we 24-25. Ar trebui sa rezevam cat de curand, asa ca va rog mult spuneti-mi care dintre voi vrea/poate sa mearga atunci. Tariful este de 80 ron/noapte. Se poate lua si micul dejun acolo, contra cost.
Astept raspunsurile voastre!
Va pupam!
seidana spune:
Pinky.. nu te stresa cu kk.. si Ela are perioade in care face caca de -4 ori pe zi, nu moale normal, insa dupa fiecare masa.. eu tind sa cred ca face camd ,amamca anumite alimente : gen iaurt, fructe mai diuretice.. daca ii dau para sau pruna face mult de tot si de mai mult de 3-4 ori .. Sper sa ne treaca febra pana la sf saptamanii si sa punem de o intalnire
Mikka.. sa ii schimb masa adik sa ii dau iaurt, sau branzica.. desi poate totusi ma gandesc ca nu ii e foame ca la 7-8 papa titi .. o sa papae si Maria, important e sa insisti..
Copii stiu eu, ca manifesta interes pt o anumita activitate dupa ce descopera cum se face.. o sa invete ea si animalele si sa bage cercuri
Oana..da stiu cercurile.. noi avem de plastic, Ele le pune demult insa nu toate ci doar 2 cercuri, dupa care se plicti si le arunca.. In sortator Ela baga cuburile insa prin gaura mare , nu prin forme
Pe mine ma distreaza ca daca incep sa ii cant bate din palme si incepe sa cante tatatata-bababbaa.. iar daca aude populara (sau manele )isi ridica mainile in sus si le flutura
In rest nervi nervi si personalitate cat incape..
MIKKA tu dormi cu MAria in pat?
pe mine ma enerveaza mama ca incepe sa trambiteze ca stric fata, ca nu o las sa doarma , si ca ii eranjez somnul dormind cu noi in pat..
In rest ieri i-am dat peste nas zicandu-i: ai vazut? cand era mica imi ziceai sa nu o tin atat in brate, sa o mai las sa stea singura/planga , ca o sa ma santajeze.. iar ea e atat de cuminte, nu e isterica si nici santajista acum, sta sa se joace singura si e cuminte.. evident ca a avut si replica, insa in sinea mea era hahaha
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Salutare! Va raspund pe fuga! Vreau sa va scriu despre rezervarea la munte: din pacate pt we-ul 11-12 nu au nimic liber, au insa 6 camere pt we 24-25. Ar trebui sa rezevam cat de curand, asa ca va rog mult spuneti-mi care dintre voi vrea/poate sa mearga atunci. Tariful este de 80 ron/noapte. Se poate lua si micul dejun acolo, contra cost. Astept raspunsurile voastre! Va pupam! mamica de 2 fetite iubite! |
NANNA.. in 24-25 nu putem veni.. ELa face un an si sarbatorim in familie
anca_toma spune:
buna fetelor!!
imi pare rau ca avem strugurasi bolnaviori, sper sa treaca repede.Si noua la febra ne-a dat tot panadol si nurofen alternativ la 4 ore.Nurofenul era tare bun dar panadolul il uraste.
Eu acum cau hainute elegante pt un an ,dar bineinteles ca la baietei nu exista sau care sunt fie sunt oribile fie cat un costum de-a lui tati.
Ieri am plecat din Piatra unde erau 18 grade si am ajuns in
Bucuresti unde aveam 30 in casas.Am un nepotel super , pe langa el copilul meu a fost plangacios,nici nu stie sa planga si e asa de frumos (cra cra), acum o sa am ce plange de dorul lui .
Deci nanna ai primit raspuns de la pensiune? e ok we 11-12.Mergem de sambata pana duminica sau de vineri? Eu dupa calendarul meu trist observ ca pana we cu 15-16 septeembrie nu mai stau acasa nici un we.Eu am propus sa ne scadem de la intretinere, dar nu cred ca se poate.Ne uitam ca de cand am luat masina adica de 2 luni avem 9000 km facuti beneinteles ca toti cu Iancu, saracul copil poate sa zica sincer ca masina (defapt scoica) e a doua lui casa.Pe langa scosul de la intretinere am propus si achizitionarea unui peco.Dar vine frigul si nu mai plecam deloc.
Azi astept o bona la interviu daca nu rezolv nimic cu ea maine cred ca ma duc la o agentie.Femeia asta ne este recomandata de cineva cunoscut, dar acum sa vad si cat vrea caci chiar daca e greu de acceptat banii joaca un rol important.
Va pup, sper sa arevin repede, ma duc sa fac curat ca sa dau impresia ca sunt o femeie ordonaata si daca eu pot ea e obligata sa fie la fel .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
anca_toma spune:
nanna acum am vazut mesajul tau, deci noi nu putem merge, atunci avem doua nunti una la Buzau si una la Baia Mare si soc mergem la amandoua, bineintele ca separat.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
nanna_mika spune:
Dragelor...bineinteles ca exista si varianta de a gasi o alta locatie unde sa fie liber we 11-12. Aveti propuneri/idei?
Anca - poate stii ceva, daca tot sunteti atat pe drumuri...