Strugurasi de Sept-Oct 2011 *63*
Raspunsuri - Pagina 13
michella78 spune:
raspund pe fuga dragele mele. sunt foarte prinsa cu munca . in fine, chiar sper ca in august sa ma odihnesc, caci simt ca nu mai pot in ritmul asta!
pentru rezervare nu pot inca sa confirm nimic sigur. mai are sotul de aflat programul. afla sigur abia dupa 5 august. daca e , faceti rezervarea fara noi si ne alaturam daca e si el liber. chiar daca nu ar fi loc in pensiunea cu pricina, sigur gasim ceva pe aproape, daca sotul e liber!
va pup pe toate!
nanna_mika spune:
Am revenit cu vesti!
Am reusit sa fac rezervare, dupa mai multe incercari la pensiuni ce aveau totul full.
Ramane Pensiunea Perla Moeciului, link-ul dat de Kora.
Am rezervat 4 camere duble si un apartament - asta avea disponibil.
Tarif: 85 Ron camrea, 110 Ron apartamentul, incepand de vineri cu iesire duminica.
Daca aveti vreuna preferinta pt apartament, daca nu, il luam noi.
Trebuie sa platesc avans 40-50% pt a ne confirma rezervarea.
Voi face eu plata de la mine daca suntetin toate de acord!
Michella - tocmai te-am sunat si pe tine, ca am vazut ca nu raspunzi la apel . Poate reusiti cumva sa veniti, mai ales ca ai nevoie de o gura de aer proaspat, la propriu!
Vom merge deci urmatoarele:
Lali
Anca
Mariana
Pinky
Noi
Abia astept!
Va pup si sper sa revin curand sa citesc si sa raspund mai pe indelete.
anca_toma spune:
vai vai vai, deci chiar mergem deabea astept!!!! atatia strugurasi la un loc si atat timp
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
Dbunny spune:
Oof Marryan imi pare asa rau de mititica ta sa.i treaca repede.
matza bine-ai revenit!!
pinky si Noa mai face de 3-4 ori pe zi, in special cand mananca foarte bine
mikka o vezi slabanoaga la 8.2oo¿¿ eu o vad pe Noa prea barosana la 9,2oo...nici cum nu-i bine
abmariana sanatate la anto sa treaca roseola. ce bine o tratezi pe bona
racheel in parcuri eu n-o pun in nisip, mi.e frica c-au trecut peacolo ceva caini urinatori in timpul noptii, sau vreo matza zgribolita, in schimb la mare...e jale cum adora nisipul
lali ca ´mamica´ a fost botoasa e problema e, cum isi asterne, asa doarme, dar paulici ce frica a avut saracutul¿
vad ca mai toti strugurasii au avut episoade de febra, intreba cineva de diferenta intre viral si bacterian...si eu is curioasa nu de alta, dar aici medicii vad asta la tine-n ochi nu au nevoie de analiza de sange pt asta...Noa inca mai are ceva pete, pe brate, eu cred ca de la apa/nisipul de la mare. Meduzele mai lasa ceva in apa care necajeste pielea...cine stie, si la Dani am patit cum vreo 2 ani. seidana mai luati aerius¿ cat ii dai pe zi¿ n-am stiut ca se poate da la copii asa mici...
lena maia sta singurica in picioare¿ se ridica tinandu-se de pat sau barele de la patut¿ ca Noa tot puturoasa e...si nu face nici un pas, nici macar tinuta de subsori...
jadeeeeeeeeeeeeeee unde umbli ca grasunelul meu¿
eu ma pregatesc de duca, paco va fi operat diseara la menisc, are fisura. pe Dani il las la o cumnata, pe Noa o iau cu mine, ca nu sta fara mine...clinica e la 6o km.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_toma vai vai vai, deci chiar mergem deabea astept!!!! atatia strugurasi la un loc si atat timp |
Va invidiez
mikka11 spune:
Marryan, este ingrozitor ce spui tu acolo, prin cate ati trecut...
Sper sa se faca bine cat mai repede Lera, draga de ea
LEna, strig dupa tine de 2 zile dar pe mine nu m-ai vazut, sau pe mine erai suparata?
abmariana, ma ajuti si pe mine cu un sfat te rog? Mariuca are putin ciobit un dinte, asa mi se pare mie, nu este iesit decat jumatate insa are o adancitura cam mare, cred ca la cate tampenii roade toata ziua, incusiv marginea patutului si l-a spart. ce trebuie facut in cazul asta?
Bunny, mie nu mi se pare deloc grasa Noa
marryan spune:
multumesc fetelor,
5 zile la urgente cu perfuzii, catetere puse in ambele picioruse spune despre intoxicatie grava cu sumbstanta din bilute...asa ca mare atentie la ce cumparati, sa prea poate sa aveti un caz fericit sau se prea poate sa nu...mai bine evitati si ginditi-va de 10 ori inainte sa luati ceva jucarii la copii sau chiar cele primite.
nu este primul caz al nostru cu intoxicatie grava din cauza jucariilor chinezesti...ma gindeam ca nu o sa avem dea face cu asa ceva ca eu nu cumpar chestii ieftine, sau cel putin de pe loc....insa na se itnimpla sa le mai si primesti cadou si sa suferi apoi.
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
camady spune:
Draga marryan e groaznic ce povestesti acolo.Eu stiu ca trecem prin clipe nasoale cu nepoata noastra.Insa, nu te mai invinovati.Nu putem feri copiii de tot ce le poate face rau.Asa a fost sa fie.Se va face bine.Valeria e o luptatoare.
nanna_mika spune:
Am revenit ceva mai linistita!
Marryan - imi pare rau pentru ce a patit Lera si imi pare rau si pt voi ca v-ati chinuit si rascolit asa! Eu nici nu ma gandeam ca poate pati asta copilul de la jucarii. Bine ca ne-ai impartasit experienta voastra!
Lali - draga de tine, imi imaginez ce atmosfera neplacuta a fost acolo. Ma gandesc ca respectiva se poarta astfel si pt ca simte oprobiul vostru si este oricum intr-o ipostaza ingrata...Din pacate exista anumite momente in familie, chiar si cu membri aporpiati in care parca toata lumea este stanjenita, urasca si eu situatiile, momentele asa.
Acum tu nu te mai framanta, revino la viata si obiceiurile tale frumoase alaturi de frumusetile tale de copii si lasa pe fiecare sa isi traiasca viata pe care si-a ales-o.
Mariana - sper ca sunteti mai bine!
Lena - bine ai revenit, imi era dor de voi si de link-urile tale!
CUm va spuneam azi am avut o zi care a inceput si a continuat cu toate impotriva mea, mi s-a parut ca toate imi ies pe dos. Important este ca s-a incheiat cu bine.
Noi am reusit sa facem si ultimele cumparaturi pt casa, deja majoritatea pieselor de mobila sunt la locul lor, mai erau cate ceva maruntisuri de luat. Extenuanta experienta! Duminica ne vom muta si sper sa reusim sa ne tragem putin sufletul.
Si eu abia astept sa mergem la munte, chiar ma gandeam mai devreme cum vor fi strugurasii aliniati acolo si noi in extaz de dragul lor! Ma si amuza cand ma gandesc la saracutii sotiorii nostri care cred ca abia vor apuca sa scoata 2 vorbe!
Imi pare rau totusi ca nu vin Camady ( poate totusi...), Sei ( cu putin nororc...), Michella ( tinem pumnii pt sot ). Mi-ar fi placut sa vina si Hayat, Zubi....si oricare dintre cele prezente aici! Poate in viitor facem un hei-rup mai puternic si reusim mai multe!
nanna_mika spune:
Anca - tot uit sa spun LA MULTI ANI FEIRICTI IMPREUNA! Sa va bucurati de Iancu si de inca o surioara pt el!