Strugurasi de Sept-Oct 2011 *63*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Kora - ok, te scot de pe lista. Multumesc de link.

Mariana - voi mai mergeti? Vad ca nu ai mai scris nimic despre asta.

Trebuie sa stiu de cate camere intreb daca au libere si respectiv sa le rezerv.

Michella, Pinky?

Inteleg ca pana acum suntem: Anca, Lali si eu.

Va mai astept cu raspunsuri.

Mergi la inceput

Anca - eu i-am zis ca nu am nevoie de menaj, doar ce tine de copil: spalat farfurioara dupa ce mananca, curatat etc. Ce tine de noi i-am zis ca nu vreau nimic.
La noi e putin cu skepsis pt ca defapt va fi si Indra acasa si desi o luam doar pt Inez, va trebui cat de cat sa aiba grija si de Indra, asa ca nu imi mai trebuie nimic altceva sa faca. Noi oricum avem pe altcineva care vine si ne face curat.
Sper sa reusesti sa dai de cei de la Homee, mie mi s-au parut ca sunt f ok.
Iti dau acum si un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Nanna noi mergem sigur! Nu stiu daca sa-l iau si pe Paul, voi va aduceti barbatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc fetelor,

Sanatate voua si la copilasii vostri!

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

multumesc mariana si nanna pt ajutor.

Mai eu la munte as veni si cu Razvan ca pana acolo nu stiu daca pot sa conduc doar eu cu Iancu ca nu sta in scoica mai mult de o ora jumate dupa asta vrea sa se jaoce.Deci singura solutie e ca tati sa mearga cu noi.

Voi ce mai faceti de mancare ca eu una am mintea goala de-a dreptul, nu mai stiu ce sa mananc parca fac doar ciorba de cartofi in ultimul timp ca e tare buna rece, dar mi s-a acrit si de asta....

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

O doamne,Marryan, prin cate mai treceti si voi ,mereu e cate ceva ! Sanatate multa Valeriei. Papulele rosii nu sunt acelasi lucru cu bubele dulci. Jucariile, chinezesti sau nu,intai trebuie spalate/dezinfectate,apoi lasate la indemana copiilor pentru ca pana la raft sau copil trec prin o gramada de chestii. Daca nu era materialul sau vopseaua jucariilor de vina,la fel poate fi vinovat pentru intoxicatia Valeriei praful sau substantele din mediul apropiat din spatiul de depozitare din container catre tara noastra,sau unde au fost tinute bilele pana la voi. curaj si putere, hai ca trec toate!
Camady intrebai de diferente intre boli,o sa le caut ca am mintea goala si nu stiu sa raspund,dar stiu ca sunt doua boli diferite ale copilariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ziua buna fetelor

marryan imi pare rau pentru ce ati patit.Sanatate multa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Marryan.. imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.. Noi avem bilutele si nu s-a intamplat nimic, le are de la 6 luni , banuiesc ca sunt chinezarii desi le-am luat din Auchan, si nu luat ce e mai ieftin.. poate Lera a patit ce a patit si din cauza cond de depozitare a mingiutelor, nu cred ca ele in sine au fost cauza intoxicatiei.. ma gandesc ca pana acum erau demult retrase de pe piata.. si eu ma feresc cat pot de chinezarii(papuci haine nici nu intra in discutie sa ii atinga pielea- tot ce am primit le-am facut cadou), insa sunt f constienta ca nu ma pot feri in toate de ele.. piscinuta, mingile, tarcul ...
Oricum va pupam cu drag si sa isi revina repede Lera la veselia de dinainte

ANCA.. tinem pumnii sa gasiti bona ideala

Nanna.. of , voiam sa fac o surpriza si am zis ca vin si eu, insa ma suna de 15 min ma suna sotu ca in 8 merge in Bulgaria cu serviciul, si eu nu conduc atata.. offfff

Camady cum sunteti?
Mariana?

Lali.. de ce esti dezamagita? doar ai stiut ce om e/sunt.. nu ridica standardele acolo unde nu se pot ridica, mai ales ca nu merita sa suferi

Mergi la inceput

Sei - imi pare asa de rau ca nu veniti! Chiar ar fi fost o surpriza tare frumoasa!

Mariana - ok, esti pe lista
Eu vin cu sotul, eu nu conduc si nici sa plec fara el nu m-as incumeta

Anca - azi am facut mancare de linte

Sun acum sa vedem daca avem noroc,

Raspund pe fuga mereu, ma scuzati, nu apuc sa citesc ce scrieti!

Eu azi am genul de zi in care mi se pare ca toate merg pe dos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare

Nanna, Kora am luat si eu o mica pauzica :D
Multumesc de grija

Sei si cine mai era cu copilasi cu febra sa stiti ca febra e un lucru bun. Inseamna ca organismul lupta si isi construieste imunitatea. Eu cand a avut Maia febra, am citit mult legat de acest lucru, am dat si linkuri atunci. daca vreti le caut.
In concluzie, trebuie sa urmaresti copilul, sa urmaresti evolutie febrei si in functie de acest lucru se "trateaza" febra.
Mi se pare aiurea k toata lumea este speriata (din cauza medicilor si a sfatuitorilor din jur presupun) de convulsii pentru ca se fac foarte rar si nu a dovedit nimeni ca ar avea sechele copilul din cauza lor.

Marryan, mi s-a facut pielea de gaina cand am auzit, mai ales ca eu am vrut w/k acesta sa ii cumpar Maiei ceva de genu...
Multa sanatate bombonicei.
Cand ma gandesc cate chinezarii baga in gura... ma enervez si le arunc pe toate

Matza, imi pare rau prin ce ai trecut, primul pas este sa recunosti ca ai o problema, deja e pe jumatate rezolvata.
Super poza de la avatar

Oana, ai noroc de mama.
Pai e simplu iti faci si tu ciorba fara sare si ce mai e acolo si papi, vezi cum reactioneaza, daca e vb de gust sau de ce ai tu in farfurie :D

Lali, pacat :(
Eu zic sa uiti cat mai repede si sa reintri in nirvana din familia ta :)

Mergi la inceput