Strugurasi de Sept-Oct 2011 *63*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca sa inteleg ca nu a fost ok bona?
hai capu sus ca mai ai putin timp, si o vei gasi pe the best

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Salutare!

Eu maine voi suna sa intreb daca sunt camere libere la aceasta vila: http://www.turistinfo.ro/moeciu/cazare-moeciu/pensiunea_la_munte-c601.html.

Va rog sa imi raspundeti daca este ok si mergeti.
Pe lista sunt:
Anca
Kora
Mariana
Pinky
Michella (?)
Lali
Eu

altcineva?

Camady - mi-ar parea rau sa nu mergeti la mare, dar sigur ca m-as bucura mult sa veniti si voi!

Anca - ce s-a intamplat? Nu era ok doamna?

Sei - cum mai este Ela?

Pinky - nici eu nu cred ca e vreo problema ca face de mai multe ori pe zi. CUm zicea si Sei, si Inez are zile in care face de 3-4-5 ori.

Mariana - saracutul de Anto! Hai ca in cateva zile o sa si uite!

Nu imi mai amintesc ce s-a mai discutat, scuze, sunt o obosita!
Va pup si astept raspunsurile voastre pentru a suna maine.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Cine imi da si mie niste timp? Ca al meu nu imi ajunge!

Imi pare tare rau sa vad atatia strugurasi bolnaviori, ii pup pe toti si ma rog sa treaca repede perioada asta incomoda!

Anca , curaj mami, lasa depresia, te poate surprimde Iancu,si sa fie foarte bine cu bona!

Nanna , eu sunt pe lista orice data s-ar vota pana la urma .

Eu sunt foarte obosita,parca nu imi revin. Sambata a fost botezul surioarei vitrege . Un fiasco total! Mi-a fost o jena de nedescris de sora tatalui meu,care a venit tocmai din Iasi sa boteze fetita ,si a fost tratata cu sictir de femeia asta a tatalui meu, care nu e in stare sa se faca placuta deloc.Pe scurt : ne-a tinut flamanzi, can a inceput sa ne puna sa mancam ne-a grabit, poate mancam tot in 30 de minute si plecam,importani erau banutii ce ii lasam la fata . Au stat cu bot cat trompa de elefant cand erau singuri( tata si individa) , cand eram noi de fata erau un ranjet tamp si fals pe toata fata. Cu toate astea,noi trei( eu,matusa si sora mea urmatoare) am incercat sa facem atmosfera placuta, sa nu ne aratam suparate pentru nimic. A doua zi dupa ce au plecat unchiul si matusa catre Iasi, cu tot cu "hoasca batrana" aka mama tatalui meu,pe care ei o chemasera la ei ( pentru ca mai apoi sa se comporte cu ea ca si cu un dusman ce iti incalca teritoriul) ,a decretat duamna ca suntem naspa, ca isi imagina altfel cumetria, mai vesela,mai cu chiuieli, mai cu fast. Si matusa i-a spus scurt ca daca ar fi vrut altfel de petrecere,ar fi trebuit sa se faca mai placuta. Nu ma intind, mai spun doar ca inca nu mi-am revenit,m-a socat tot ce am putut auzi si vedea acolo in doua zile . Paul nu isi revine nici el. De data asta m-am convins ca el nu agreeaza curtea tatalui meu. Acolo nu mananca,nu doarme,nu bea nimic decat ce e cumparat,sau e facut de oricine altcineva decat duamna tatei sau tata. Si spunea tot timpul ca ii e "fiaca" , ceea ce m-am prins abea acasa,ieri,cand s-a speriat de un zgomot de la vecini,ca inseamna "frica".

Nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez tot, ma straduiesc sa imi fac curatenie, sa fie totul pus la punct in casa, ma straduiesc sa ma schimb,sa devin ordonata si sa raman o fire vesela si un om ce nu poate fi rau cu nimeni,ca daca ajung macar pe sfert de lenesa si indolenta ca cea mai sus pomenita ma strang singura de gat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata,

abia acum mi-am facut curaj sa scriu despre situatia noastra prin care trecem, cu speranta ca va fi de folos cuiva, gindindu-se de o mie de ori atunci cind cumparati jucarii la copii sau le primiti cadou

Toate bune si frumoase pina in data de 15 iulie, fetita vesela, cinta, tipa, amuza pe orice persoana care se afla linga noi.....cind ne-am intilnit cu niste rude care nu au vazut-o de mult pe fetita noastra si respectiv i-au daruit niste jucarii chinezesti...un sac de bile care le pui in tarc sau oriunde...de diferite culori si copii se joaca.......

copilul meu nu a facut exeptie, iau placut imediat i le-am pus in basinul de joaca si evident ca a mers si la gura...100 de bucati nu le poti dezinfecta usor...am zis ca las ca nu o sa pateasca nimik...mai bine imi muscam limba la moment si le aruncam...ca ce am simti sa adeverit....a doua zi am ajuns la urgente cu perfuzii in ambele picioruse, fetita cu toata suprafata corpului plina de papule rosii, (bube dulci), am plins de am secat nu aveam puteri sa vb sau sa calc pe pamint, se agrava pe minut ce trecea....nustiuam ce sa facem, eram disperat cu sotul, eu plingeam intruna si strigam la assitente sa vina ca nu imi place cum reactioneaza copilul meu stigam pe hol eram disperata..
i sau luat probe de singe si sa constata ca IGe specifice e 39/UI la un copil pina la un an trebuie sa fie 1.5 deci la noi marit de n ori...
okay am trecut prin interogatoriu crezind medicul ca este intoxicatie grava de la mincare...bun tot ce i-am dat copilului meu pina atunci si nu a facut nimik,....de ce acum??? okay am zis ca nu ma opresc aici..mergem si dam analiza la singe pentru a verifica titrele la citeva alimente sa vedem de la ce sa declansat totul...acum dupa ce primesc rezultatul vedem ca sunt negative deci copilul meu nu este alergic la mincare....ne inrtebam cu sotul prostiti de situatii ambii de la ce sa fie....observam ca seara cind o spalam dupa ce primea perfuziile, ii treceau, apoi ii apareau instant inapoi..am zis ca e de la gel initial, BIODERMA il folosesc de ceva timp si nu facuse nimik....apoi am inceput sa ma gindesc la orice activitate facut-a de fetita mea in duminica de 15 iulie, cu ce a intrat in contat, si AM AJUNS LA CONCLUZIA CA FETITA MEA E INTOXICATA CU CEVA CHIMIC DE LA JUCARII CHINEZESTI CARE LEA PRIMIT IN DAR...SI ANUME ACELE BILUTE COLORATE, bine ca sa ma conving merg duminica pe 22 iulie la alt medic fr bun si cuoscut, priceput la orice boala si mi sa confirmat teama mea, ca fetita mea sa intoxicat cu substanta de la jucariile acestea chinezesti
avem un tratament fr dur, si puternic, o urmaresc din minuta in minuta, cind ii apar iarasi eruptiile, la cit timp incep sa se retraga etc...ni sa dat suprastin 1/4 parte de 2 ori in zi, zyrtec o luna de zile 5 pic, prednisolon de 3 ori in zi...mii frica de acest prednisolon insa dexametazonul nu ne-a ajutat....sunt disperata, trista, am slabit in 3 zile urit tare, numai apa si ceai am consumat ca sa pot face lapte...fetita bea numai lapte acum, nimik nu maninca, a slabit, am oprit diversificarea, sperind ca in cel putin o saptamina sa o reincepem de la inceput, iarasi cu cite un aliment si cite putin

sper ca o sa intelegi ce am vrut sa spun despre jucarii si la ce poate duce...
la noi cazul este unul grav
si acum simt taieturi in stomac, nimik nu pot minca, o privesc neputincioasa ca nu o pot ajuta mai bine ca sa treaca peste perioada asta nefasta.
toate planurile nostre de odihna sau aminat, platisem deja si foaia...asta e unica pierdere sa fie, acum doar cu gindul la vindecare sunt si sa mi vad copilul inapoi activa, tipind, cintind asa cum o facea si in data de 15 iulie

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Marryan, multa multa sanatate Valeriei, Doamne ajuta sa scape cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Nanna, la mine nu e sigur ca mai ajung in w/e acela la munte. Nu ma pune pe lista inca :(

Marryan, multa sanatate fetitei! Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva!

Sei, Camady, sper ca Ela si Eva sunt mai bine. Multi pupici de la Dimitris pentru ele

Mariana, sper ca lui Anto sa-i treaca roseola pana joi, sa ne intalnim la plimbare

Lali tu si daca te-ai forta nu ai avea cum sa fii ca tanti pe care ai descris-o, asa ca relaxeaza-te

Matza, bine ai revenit

De Lena mai stiti ceva? Ca vad ca nu a mai scris de ceva timp pe aici. S-o fi suparat pe noi?

Anca-toma, ai incercat si prin agentie sa gasesti bona?

Fetelor, ma retrag ca tb sa plec la munca. Va pup pe toate si multa sanatate strugurasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata fetelor,

Marryan multa sanatate Valerie, fii tare sa stii ca astia mici sunt mai puternici decat ii credem noi.Cand ma gandesc ca vroiam sa ii iau si eu saptamana asta bile.

Nanna stii bine ca eu merg daca e 11-12, nu conteaza unde e.

Eu am iesit din depresie, macar asa putin, nu prea sunt genul sa fiu suparata mult timp.Am apelat la agentii avem interviu miercuri si joi sa vedem ce o fi...

Azi sarbatoresc doi ani de casnicie, deci nu am voie sa fiu trista.Si cea mai buna prietena a mea sarbatoreste un an de casnicie tot azi, deci se lasa cu cina romantica in patru(defapt cinci ca noi suntem trei, si sase cu tot cu bebe din burtica Ralucai), deabea astept.

Ma duc sa fac papi lui Iancu ca ii e foaame piciului.
Pinky acum mi-am adus aminte si Iancu de vreo luna face caca des de vreo trei ori pe zi dar nu moale ci normal, eu am zis ca e de la dintisorii care tot ii cresc putin cate putin ca alimentatia nu prea i-am schimbat-o, i-am bagat lapte praf dar asta stiam ca constipa.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Anca-toma, la multe aniversari fericite!

Nanna, uite un link catre o alta pensiune, la care am fost acum 2 ani. E foarte fain acolo, aveau un mic spatiu de joaca ptr copii, curte foarte mare, in spate era o zona cu gratar si cu mese. E ptr familii cu copii. Pe atunci am dat 80 ron/ noapte.
http://www.perlamoeciului.go.ro/index.htm

In caz ca nu gasesti la cealalta pensiune locuri libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

nanna vroiam sa te intreb daca in banii pe care ii dai la bona intra si menajul usor al casei sau dor exclusiv supravegherea lui Inez.Chiar nu stiu cum se negociaza un salariu si nu as vrea sa ofer prea putin dar nici prea mult. FFf complicat macar daca era mama stiam ca ma "certam" zilnic cu ea dar macar merita pt asta mic ca o bunica cum a fost ea rar mai prinzi.
Am incercat sa sun si la Homee dar ieri nu le-a mers site-ul si azi cand am facut rost de tel nu raspunde nimeni, mai incerc.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Anca eu o platesc pe bona cu 200 ron pe sapt( vine luni, miercuri si vineri). Ii ofer masa de pranz, cafea, suc, apa, fructe. Cat timp doarme Anto face menaj usor. Sper sa te ajute informatiile mele!

Marryan multa sanatate micutei!Imi pare rau ca ati avut asa un ghinion.

Mergi la inceput