FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 9
irilac31 spune:
Alina, multumesc de incurajari. Incerc sa stau cu moralul cat mai sus si sa nu devin paranoia pt orice miscare pe care o face bb.Nu pot sa zic ca ma doare f tare dar le simt, simt cum se intareste burtica si tine cateva sec.Si cateodata simt niste intepaturi jos. Colul si mie mi l-a masurat pana acum ecografic, dar zicea ca odata ce sarcina va creste va trebui masurat pe masa....mi-e cam frica de momentul asta ca se umbla pe acolo pe la bebe...mi-e sa nu l deranjeze
Sincer nici pt noi nu conta ce va fi bebele, ne-am chinuit atat de mult pt el ca nu mai conteaza important e sa fie sanatos si sa stea in burtica cat trebuie ca sa cresca mare. Am fost putin " socata " cand ne a zis ce e ca la mine in familie sunt numai fete, el e primul baietel din tot familionul .....iti dai seama ce rasfatat va fi intre atatea fete
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+
irilac31 spune:
Ivisor...esti in concediu de gravideala?da-ne un semn, cum decurg lucrurile la tine
Tusferi, nu mai ai mult si te duci dupa grasunei , multa bafta sa ai
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+
amaliaro spune:
Iri daca DD a vrut sa ajungi pina aici te va ajuta si de aici incolo stai linistita vorbeste cu bebica si totul va fi bine punei muzica de bebei gasesti pe youtube chiar asa se numeste muzica pentru bebeimatusica burtica vesela si jucausa
amalia tsakoniati(matusa)
ella43 spune:
Buna fetele si ca sa nu fiti singure iata ca vin si eu cu niste dureri care nu stiu sa le explic ce ar fi...... si ce reprezinta, am ca un fel de svacnici jos la dodoasca in partea dreapta iar aceste svacniri sunt foarte insuportabile vin si pleaca incerc sa ma calmez cat pot mai ales ca nici nu stiu daca sunt sau nu oricum de fiecare data cand am aceste svacniri iau un no-spa iar dupa un timp trec, ca sa nu mai spun ca fundul ma doare rau de tot dela injectiile de progesteron, nu le mai suport deloc plus ca nici nu prea mai e loc unde sa le fac e groasnic, dati-mi niste sfaturi cum sa le fac ca sa nu mai fie dureroase.
IRI mult calm iubita nu mai retin in cate luni esti, se poate sa inceapa sa miste bebeul daca nu a miscat pana acum si cam asa se manifesta cand misca se contracta burta. Oricum ca sa fii sigura dute la control si ia si no-spa pt orice eventualitate.
o zi buna tuturor.
tusferi spune:
Iri, sunt contractiile alea de care zicea Alina. Nu-ti face probleme. Totul e ok si o sa le mai simti...
Eu plec intr-o sapt, sunt pe ultima suta de metri, dar nu sunt prea optimista. Rusii nu au mai venit din 17 iunie, dar nu sunt gravi. Pot veni oricand, sapt viitoare sau peste doua sapt, cand eu ar trebui sa am endometrul pregatit. Am tot scris la Reprofit, imi raspund initial si imi cer niste detalii, iar apoi nu imi mai raspund. Maine daca nu primesc niciun raspuns, ii sun. Incerc sa nu ma las cuprinsa de disperare. Merci pt gandurile bune. Te pup si pup toate fetele
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Iri daca DD a vrut sa ajungi pina aici te va ajuta si de aici incolo stai linistita vorbeste cu bebica si totul va fi bine punei muzica de bebei gasesti pe youtube chiar asa se numeste muzica pentru bebeimatusica burtica vesela si jucausa amalia tsakoniati(matusa) |
Matusica si noi te . Asteptam sa te gravidesti si tu apoi cat stai cu burta in sus sa crosetezi bascute pt baietei .
Cum se mai simte sotul tau si-a revenit din rau? ( ai obs ca i-am zis sot...da? )
18+
irilac31 spune:
Ella, stai linistita ca e de bun augur intepaturile alea, mai toate de pe aici le-am avut inainte de a face beta. Eu stiu sigur ca inainte de a face testul m-a durut burtica, asa niste intepaturi aveam si Apalina parca si Looana vorbeau de ele...asa ca relax, tot ce ti se intampla e de bine, gandeste pozitiv si asteptam marti un beta cu cel putin 2 cifre
Bebelul misca, pana acum era ca un fluturas mai timid acum sper sa fi prins putere si sa fie el de vina pt contractiile astea.
18+
irilac31 spune:
Tusferi, sper sa fie vorba de contractiile alea...
Cat despre rusii tai, nu stiu ce sa zic, nu ti-au dat sa faci injectia de diphereline? Care a fost protocolul tau? Stiu cazuri cand nici dupa diphereline nu a venit si au continuat protocolul si a fost ok. Ti-ai verificat endo acum? Eu nu am avut probl de comunicare cu ei, adica raspundeau max a 2 zi, trimiteam mail la dr cu cc la coordonatoare si cateodata primeam raspuns de la ambii. Ar fi bine sa poti lua legatura cu ei si sa vezi exact ce e de facut, nu cred ca e o situatie convenabila nici pt ei ca stimuleaza donatoarea degeaba, deci e f important sa vorbesti si sa vezi cum e de procedat sa nu-ti compromiti nici tu FIV ul, sa pleci din start cu sufletul indoit. conteaza f mult starea ta psihica si optimismul tau.
Te imbratisez si sper sa fie bine in final
18+
tusferi spune:
Iri, eu am facut Diphereline-ul acum o luna, pe 9 iunie. Mi-au venit rusii dupa. Idea este ca mie mi-au gresit tratamentul si nu mi-au zis daca ce facusem pana in acel moment e bine. Ei mi-au spus ca e ok ce am facut pana atunci, dar nu cred. Tu cu cat timp inainte ai facut Diphereline?
Poate cineva sa imi dea o schema de tratament, dintre fetele care au facut FIV cu donate la Reprofit?
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
tusferi spune:
Iri, eu am facut Diphereline-ul acum o luna, pe 9 iunie. Mi-au venit rusii dupa. Idea este ca mie mi-au gresit tratamentul si nu mi-au zis daca ce facusem pana in acel moment e bine. Ei mi-au spus ca e ok ce am facut pana atunci, dar nu cred. Tu cu cat timp inainte ai facut Diphereline?
Poate cineva sa imi dea o schema de tratament, dintre fetele care au facut FIV cu donate la Reprofit?