FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25
Raspunsuri - Pagina 7
ella43 spune:
ALINA felicitari pt dodoasca, doamne deja esti in saptamana 19 mi se pare ca a trecut asa de repede..... i-mi amintesc cand faceai teste peste teste ca sa fii sigura ca esti .... multa sanatate pe mai departe si sa ajungi la termen
IRI cred ca din cauza frici nu am facut mai devreme, dar oricum frica inca nu a trecut mai este acolo cuibarita pe undeva ca nu-mi da inca pace.
ASIA da cu embrioni congelati am facut, tu pe cand si unde?
BICHI iubita nu mi-ai raspuns daca a-ti descoperit al doilea bebeu ce e? baiat sau fetita??
o zi buna tuturor
alina_alba spune:
Multam fain, Ella! Doamne, ca am vrut sa iti scriu si tie, dar la cat sunt de aeriana... ce sa mai zic....
In legatura cu pipi-testul - daca iti aduci aminte mica mea epopee... Cum a inceput totul, asa, timid, cu o liniuta care abia se vedea... Deci, eu zic sa nu te mai stresezi, daca se vede ceva, inseamna ca este ceva. Mai stai linistita cateva zile si bagqa un beta, sa te relaxezi definitiv. Parca te vad si pe tine cu gemenii la bord :)
Sa fie pentru toata lumea numai de bine, altceva, sincer, nu mai imi doresc.... Dupa cate tampenii vad si aud, imi dau seama din ce in ce mai mult cat e de importanta sanatatea si noi sa avem mare grija de ea.
Va pup pe toate, ca iar ma apuca melancoliile...
smaick spune:
irilac doamne ce m-ai speriat! ma bucur ca eti bine si te asteptam sa ne spui ce ai mai facut
ailed15 spune:
Buna seara fetelor.
va multumesc pentru raspunsuri.
Voua din afara care dintre clinici vi s-a parut cea mai bine dotata sau avansata.
Colegul meu ar dori sa i-a ovulele si apoi sa vina la Montreal sa faca FIV.
Bine asta ramane de intrebat la clinica ce si cum, daca se poate face transferul in Canada.
Ei sunt vorbitori doar de engleza si franceza.
uf da-i doamne sa treaca si week-endul asta si sa fac eco luni. Abia astept.
Numai bine,
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick irilac doamne ce m-ai speriat! ma bucur ca eti bine si te asteptam sa ne spui ce ai mai facut |
Revenisi
Imi pare tare rau ca v-am ingrijorat si mie mi-a fost tare dor de voi, sper sa mearga netu de acum. Dragelor, asa de multe aveam sa va zic la fiecare si acum am uitat tot
Looana, tu cum te simti, ce face fotbalistul, cum o sa-l cheme?
Cocolino, te pup apasat fata draga, baietelul tau a ramas tot baietel, ai mai fost la eco? Ai inceput sa-l simti pe flacau?
De Apalina mai stiti ceva? Vad ca Mami vreau nu mai intra, cred ca e ocupata cu micutul ei
Bichi, Brigit, va pup si pe voi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
15+
irilac31 spune:
Noutatile despre noi .....se vad la semnatura....." o sa avem un baiteeeeelll" . Saptamana trecuta am fost la eco si s-a vazut, dr a zis ca e f sigura ca e baietel, ne-a dat si fotografia in care se vad bijuteriile .Pentru mine a fost o surpriza f mare, eu niciodata nu m-am gandit ca voi avea un baietel, chiar daca am simtit din primele sapt ca e baiat...aveam asa un feeling. Acum suntem innebuniti ca nu stim ce nume sa-i punem, asa ca apelez la soratele mele de aici sa vina cu idei, ca mintea mea e blocata
Sunt f bucuroasa ca suntem bine, sanatosi, suntem in grafic cu toate, la inceputul lunii august trebuie sa merg la morfofetala.Nu imi mai este asa rau seara, deja ma simt mult mai bine fata de primul trim, am inceput sa si gatesc nu f mult ce-i drept dar macar suport mirosurile prin casa. Ce ma ingrijoreaza e ca nu am luat f mult in greutate, am pus doar 2 kg pe mine...dr a zis ca daca si la urmatoarea eco va fi la fel imi va suplimenta vitaminele. Burtica deja se vede si sunt innebunita ca nu-mi mai vin hainele iar astea de graviduta sunt f scumpe. Tot caut pe net sa vad poate gasesc ceva mai ieftin.
In rest nu stiu ce sa va mai zic doar ca va doresc si voua gravidutelor o sarcina usoara iar aspirantelor le doresc din toata inima mea sa reuseasca toate, inclusiv cele de la clubul babutelor....in fiecare seara va port pe toate in rugaciunile mele
pe fiecare in parte
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
18+
Bichi spune:
Buna dimineata!
Amalia iubita esti tot in petrecere? Sau dupa noaptea nuntii esti prea obosita de cate nebunii ati facut?
Smaik felicitari pentru inimioara, sa fie sanatos si sa va umple casa de bucurie si veselie!
Irilac iubita felicitari pentru cocosel!
Alina felicitari pentru gogosica!
Cred ca pe aici prin forum vom deveni si cuscre peste cativa ani!
Ella iubita dupa acea analiza de sange in care mi-au spus ca cel putin unul dintre copii este baiat am mai facut doua ecografii:
- una in care nu s-a vazut nimic, amandoi erau cu piciorusele stranse, isi ascund bine bijuteriile, cred ca deja stiu ca pe mamica lor in 6 ani de cand umblam prin clinici, au vazut-o o multime de medici cu picioarele pe sus, si acum puisorii mei sunt pudici
- una in care s-a vazut doar unul, un baietel deci tot nu stiu al doilea ce este!
Ailed vezi tot pe prima pagina ceea ce este scris despre noi, in general fiecare a reusit la prima incercare, deci nu putem face o comparatie cu alte clinici.
In ceea ce priveste transferul de ovocite nu cred ca vreo clinica va fi de acord, in primul rand ca trebuiesc congelate in azot lichid pentru care pe avion trebuiesc o multime de documente.
CRED ca pentru orice clinica ar fi ca o neincredere (ca sa nu spun o jignire) sa nu se faca si etapele urmatoare cu ei.
Eu am fost la Clinica Unica Brno unde vorbesc toti engleza.
Prietena ta poate trimite mail-uri la toate clinicile care sunt pe prima pagina si apoi va decide singura in functie de ceea ce este mai convenabil pentru ei.
toate fetele!
irilac31 spune:
Neata si de la mine
18+