FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 25

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Dragi fete, am intrat azi pentru 2 motive amri si late.
1. Amalia, iti doresc toata fericirea din lume, multa multa sanatate si sa ai copiii pe care ii doresti. Si, desigur, sa va distrati azi la maxim. Ciocnim si noi un pahar de vin imaginar pentru fericirea voastra.
2. Am fost si eu la eco azi. Totul este in regula, evoluam bine. Dar, surpriza surprizelor, este ca o sa avem o fetita. Mi-a spus doctorita ca 100% sigura ca e fetita. Deci, vad ca se mai schimba lucurirle pe parcura. Acum va trebui sa incepem sa cautam nume de fetita, ca pana acum ne-am gandit tot la nume de baietei. Oricum, sa dea Domnul sa fie sanatoasa, ca restul le facem noi pe parcurs.

Pe restul va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

FETELE MULTUMESC DIN SUFLET MIRACOL A PLECAT CQATRE CASA DIN PACATE NU AM PUTUT SA O DUC EU LA AEROPORT DAR I AM TRIMIS PE MIINI BUNE CU UN TIP DIN ROMANIA VA POOP PE TOATE FARA SA VA NOMINALIZEZ SA NU UIT VRE UNA SI MA INTORC LA PETRECERE

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed15 spune:

Buna fetelor,

Intervin si eu si sper sa fiu pe topicul bun intrucat vin cu o problemuta.
Locuiesc in Montreal si am un coleg de servici care isi doreste impreuna cu sotia sa aiba un copil. Ea are undeva la 40 de ani, au facut inseminari si FIV dar din cauza calitatii ovulelor, doctorii de aici le-au recomandat sa nu mai continue, pentru ca nu vor avea rezultate. Le-au recomandat in schimb donarea de ovule. Clinicile care ofera aceasta posibilitate sunt doar in SUA si costa undeva la 34000 dolari. In Romania cunoasteti clinici care fac FIV cu ovule donate?
Am vazut pe prima pagina cateva clinici in Cehia la Zlin, Brno, voi ce parere aveti? Se poate intreba si acolo? Sunt fete dintre voi care ati facut acolo si sunteti multumite?

Vreau sa va doresc in acelasi timp mult succes in demersurile pe care le faceti pentru a putea tine un mic puiut in bratele noastre.
Sper sa devina realitate pentru toate mamele.
Eu o sa fac luni o ecografie sa vedem cum bate inimioara si sper sa fie bine, e a 4 oara cand incercam.

Un week-end placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

fetele am si eu o inimioara care bate bine ; sunt 2 dar unul este oprit din evolutie
abea astept sa citesc despre fiecare din voi ca aveti un beta mare si apoi o inimioara (sau poate doua cine stie)!!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alina, te felicit si aici pt fetita! Sa fie sanatoasa, sunt convinsa ca veti gasi un nume frumos.

Smaick, felicitari pt inimioara.

Ailed, in primul rand bafta sa fie cu noroc, sa aveti o inimioara puternica! in romania nu e legala donarea de ovocite. De aceea fetele din ro pleaca in cehia sau ucraina. Pe prima pagina sunt informatii despre clinici, costuri, adrese de contact si nume de fete care au reusit cu ovo donate. Succes!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asia spune:

Brigit este legal si in Romania donul de ovule,eu am facut in nov 2011,la Timisoara,dar sint mult mai avansate clinicile de afara si pretul este acelasi.
Amalia CASA DE PIATRA si multa fericire!!!!
ela cu embrioni congelati ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragele mele, ma mai primiti la voi , am lipsit o gramada si mi-a fost f dor de voi. am avut niste probl acasa cu netul iar de la servici nu ma pot loga ca seful urmareste toate clac din firma . V-am citit mai pe diagonala, ma logam rapid sa va citesc apoi ieseam repede.

Saickule, iubita felicitari , m-am bucurat enorm pt tine si imi pare tare rau ca n-am putut sa te felicit atunci,ma bucur pt inimioara sa te ajute DD pana la final, sa ai o sarcina usoara si fara probleme

Ella, Doamne cum de ai avut atata rabdare sa stai pana in z10? Eu cred ca in z7 defilam deja cu testul prin casa . Oricum sa stii ca nici la mine nu s a vazut f bine a 2 a liniuta...deci eu zic ca e de bine. asteptam beta mare marti

Miracol, ma bucur enorm ca si la tine e totul ok si ca intrii in linie dreapta atat de repede. DD sa te ajute si sa vii cu o veste super buna.Te asteptam la gravidute de august

Dorinta imi pare enorm de rau pt ce s-a intamplat, dumnezeu sa te intareasca sa treci peste acest necaz si sa-ti dea putere sa o iei de la capat

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
15+

Mergi la inceput

Amalia, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta si DD sa va calauzeasca pasii in viata, sa ai o casnicie frumoasa plina de momente frumoase si in curand sa vina si gemelasii de la semnatura....sa stii ca nimic nu e intamplator.Casa de piatra si distractie placuta, oricum vad ca te-ai dus mahmura la cununie ca ati sarbatorit in avans cu miracol .....sau v-ati facut curaj

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
15+

Mergi la inceput

Alina felicitari pt fetita, ce frumos. da-mi te rog mai multe detalii daca poti la cate sapt ti a zis ca e baiat si apoi s-a schimbat .......asa din curiozitate doar . sarcina usoara in continuare

Fetele trebuie sa fug pana in oras dar promit ca voi reveni cu vesti despre mine. Va pup pe toate, tare dor mi-a fost de surorile mele

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Iri, long time no seen :) Multumesc frumos!
Mie prima oara mi-a spus la 12 saptamani ca pare a fi baiat, dar ca oricum e mult prea devreme sa imi zica. Apoi, la 14 saptamani, un alt medic mi-a spus ca pare a fi baiat, dar ca nu sta in pozitie foarte buna sa se vada bine. Apoi, la 18 saptamani avea o pozitie tare ciudata + cordon ombilical intre picioare si nu s-a mai vazut nimic. Apoi azi (am 19 sapt) mi-a spus ca se vede foarte clar ca e fetita si ca nu e nici urma de indoiala. Cam asta e povestea sexului nostru. Tu cum esti? Ti-au trecut greturile?

Mergi la inceput