Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

buna

ma scuzati ca dau buzna asa,sunt o mamica de la strengari de 2012,sunt in concediu in tara si nu am medic pediatru,sunt din Bacau si nu cunosc absolut pe nimeni,doar medicul de familie al mamei.Mai citeam pe la voi ca este o mamica din Bacau cu doua fetite,Lady,te rog daca citesti si imi poti recomanda pe cineva un pediatru bun,pt ca azi fetita mi/a facut o criza de plans isteric si nu stiam cum sa o calmez,nu a mai facut asta niciodata, nu a avut niciodata colici,absolut nimic,e prima data cand i se intampla si sunt speriata.As vrea sa merg cu ea la un control general sa ma asigur ca e bine.Acum e ok,a mancat e vesela,a avut doar o criza de plans singura in viata ei,ma gandesc ca o fi dintii dar e cam devreme,urechile le/am palpat nu plange,kk face o data pe zi,deci nu gasesc motive de plans.
MULTUMESC DIN SUFLET

ma scuzati inca o data.

Mada mami de albinuta MAYA-ELENA 14.03.2012 01:40

salut.acum am vazut mesajul tau.iti trimit PM

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

pana la urma cine vine maine la intalnire? a ramas pt ora 10.00 in Herastrau, in fata la Hard Rock Cafe

aerlilian
alina_anto
ica
sara
ane-maria
georgia, daca isi face curaj sa conduca
si subsemnata

Sper ca nu am ratat pe nimeni si mai asteptam cu drag doritoare!

Locul si data sunt corecte!

Abia astept!

Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012)

m-ai uitat pe mine :)
ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

nu stiu altesa... era super ok si dintr-o data ma uit la el si era fontanela lasata rau de tot...i-am dat apa silapte pana nu a mai vrut si in jumaate de ora isi revenise

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de viforel Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

bine c-ai vazut... eu recunosc ca nu m-am uitat niciodata cu foarte mare atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UcaBooboo spune:

Eu nu mai pot ajuge maine la intalnire :-(. Schimbari neprogramate de plan. Asta este! Data viitoare! Sa puneti poze pe fb de la intalnire! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Heeelp!!! Am nevoie de un nr de tel ca sa va gasesc in caz ca intarzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Heeelp!!! Am nevoie de un nr de tel ca sa va gasesc in caz ca intarzii

mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

si eu la fel!!!!!! nu stiu unde e hard rock cafe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

mai este careva pe receptie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Sara, Ane, v/am trimis nr de tel al ilenei ( sper ca nu ma injura )
S-au organizat intalniri numai cand am fost eu plecata din bucuresti :( dar lasa ca va prind eu

Noi avem un program fuuull de cand suntem la cta. Diversificarea am oprit-o de luni de cand cu sanul problema, reluam de azi ca si-a revenit complet.
Cati, asa am si eu unu mai mare si unu mai mic. De umplut nu mi se mai umple niciunu. Vine laptele cand mananca domnul.. Eu suspectez un canal ca s-a infundat
Radu e fan ardei gras (crud) dintre legume, ca fructele ii plac toate.
Am inceput sa ii dau si iaurt cate putin, desi doct a zis dupa 7 luni. Nu mai avem mult pana acolo. Iar cu ordinea de introducere a legumelor si fructelor, am ajuns la concluzia ca, in afara de cele alergenice (capsune, fructe de padure, ciuperci, masline, kiwi, si ce o mai fi), la celelalte nu prea conteaza ordinea, coneaza cum le tolereaza copilul. Asa ca la radu nu am tinut cont de liste. Daca nu i-au iesit bube, nu i-a creat nici un discomfort, a fost bun introdus :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

V-am trimis si eu PM cu nr meu.
Fug sa ma imbrac si am plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor peste 2 saptamani plec la mare si stau 10 zile.

Pentru voi am urmatoarele intrebari:a mai stat careva mai mult de 3 zile la mare? cum s-a comportat bebbelusul? dorm bblusii pe plaja? intentionez ca la 5.30 maxim sa fim pe plaja la aerosoli si la 10.30 maxim sa plec de pe plaja ,timp in care il va lua somnul sigur.

I-ati bagat in mare? In principiu stiu dar va intreb si pe voi cum ii protejez de soare?

Cum se comportau picii la amiaza? Seara ieseati cu ei la plimbare?
Si cel mai important cum dormeau noaptea?
Ce medicamente sa-mi iau la mine?Ce fac daca ii iese vreun dintisor?
Vom fi in plina diversificare ,ce sa fac sa iau stemarul la mine ,sa-l las doar pe san,sa incep diversificare cand ne intoarcem la 7 luni si 6 zile?

Mergi la inceput