Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Netaza dragelor.
Si eu ma intrebam de ce ii apare besicutza. Mama spune ca e din cauza ca laptele meu e gras si sa ii dau apa bebelului. De atunci ii dau o lingurita de apa fiarta pe zi si nu i se mai usuca buzele si nici besicuzta nu mai apare. Nu stiu daca procedez corect, oricum Edy scuipa apa dar isi mai clateste gurita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Neatza!
Dau eu cafeluta astazi pentru ca sunt treaza de la 6:00 si sunt cam chiauna de somn
Anca, totul trebuie sa stea la frigider.. si Vigantolul si Probioticele ( eu am Protectis )! Mie asa mi-au spus la farmacie cand le-am cumparat sa fug direct cu sticlutele la frigider ..si erau reci!
De Bonnisan, nu stiu . Eu folosesc Infacolul de UK si nu il tin la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Neatza

Anca e perfecta normala acea basica nu iti fa probleme.se face de la supt.

Belissima mi-a zis medicul ginecolog ca dupa ce imi vine menstruatia, deci la a2 a normala se pune streriletul cam in a 3 a zi..dar mie spre exemplu la Luca mi-a venit dupa 1 an si 2 luni

Eu nu tin vigantolulul la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata mamici dragi
intru repede sa imi cer mii mii mii de scuze fata de ADDYA ca am uitat ieri sa ii urez LA MULTI ANI pt 15iulie...draga mamica,sa ai parte numai de impliniri si fericire..te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Multumesc mult pentru urari! Va pup pe toate si bebicii in special si va cinstesc cu o felie de tort si un pahar de bere fara alcool (am descoperit Bavaria 0% cu piersica ... delicioasa )!

Ieri a fost o zi un pic ciudata, altfel decat celelalte aniversari, dar frumusetea evenimentului a produs-o puiul meu drag. Ma simt maxim de fericita si mandra ca am implinit 30 de ani si am un pui al meu.
M-au vizitat parintii si socrul meu cu nepotelul.
Am si plans ieri, de spaima ce am tras-o cu impiedicatul de socramiu. In primul rand ca nu s-a spalat pe maini cand a venit si eu nu am observat, ca de obicei urmaresc ca toata lumea sa se spele pe maini inainte sa-mi atinga copilul. Apoi l-a vrut in brate, i l-am dat sa nu zica ca sunt nora a dracu', dar mai bine eram, ca s-a impiedicat de prag si era sa cada peste copil, noroc ca Dumnezeu m-a postat in fata lor in momentul ala si am prins copilul, el a cazut pana la urma. Nu are decat 150kg. Nu vreau sa-mi imaginez ce se intampla daca scapa copilul din brate sau mai rau, daca, cadea peste el.
Dar a venit sotul cu un mare si superb buchet de flori si un tort super si m-a inveselit.
Apoi am iesit in parc in Herastrau, ne-am pozat si apoi ne-am oprit si am mancat la Pescarus.

Anitta si Tigruta felicitari pentru crestinarea puilor, sa fie sanatosi si fericiti toata viata!

Eva si mie imi place mai mult prima rochie! Oricare ai alege-o, s-o porti cu placere
Ti-a spus de la farmacie ca Vigantolul tre sa stea la frigider, ca mie nu mi-a zis? De probiotic da, ca era rece cand l-am cumparat.

PS: Am postat 3 poze pe picasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hellou, hellou!

Am aparut si noi!

Deea, scumpa mamica, la multi ani!!! Sa fii fericita sisanatoasa sa te bucuri de puiul tau 1000 de ani!

Am fost si noi la dr ieri. Boom este perfect in grafic si sanatos tun!

I-am zis si de faptul ca nu prea mai mananca si mi-a spus ca e din cauza caniculei, ca foarte multe mamici se plang ca nu le mai papa puii ca inainte.
In rest, am luat pt colici Alinan-picaturi...si parca parca e un pic mai bine. Sper sa nu fie doar o coincidenta.

Vigantoul eu nu-l tin la frigider, nu scrie pe prospect si nici la farmacie nu mi s-a spus asa.
Probioticul da, se tine la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

off eu cand am fost la neonatolog la 7 zile am intrebat daca trebuie sa tin vigantolul la frigide si mi-a spus ca nu, sa-l tin in camera... dar nainte de asta mi-a spus sa tin AC-ul deschis ca bebelusii suporta mai bine frigul si ca ei pot sta si la 24-25 grade...
acuma nu stiu daca e chiar asa fiindca mie una imi e frig la 24 de grade... asa ca la noi in casa sunt 25-26 de grade uneori chiar 27
asa ca am tinut vigantolul in camera pana am citit de pe cutie ca scrie sa fie tinut la sub 25 grade. si incepusem sa-l tin la frigider si sa ma mulg de cateori ii dadeam picaturi fiidnca mi s-a parut prea rece sa-i dau direct in gurita
de cand am schimbat sticluta o tin in camera caci nici de la farmacie nu parea rece si nici nu mi s-a spus sa o tin in frigider...acuma am dubii
la probiotice scrie de 2 grade... si le-am tinut in frigider dar nu prea i-am dat.. i-am dat bonnisan caci il tin in camera.. scrie sa fie tinut la temperatura camerii... dar il scuipa, nu-i place deloc si nu are gust rau doar ca-i mentolat...

mami Anca de Rares Mihai 5 saptamani
fotografii Rares http://http://fotosivideo.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

O sa incerc azi cand am timp sa fac si modificarile pe prima pagina de care ati amintit.

Va pupacim! Mergem sa ne jucam un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Eva sunt mult mai frumoase rochitele pe care le-ai gasit tu decat a mea...Nu prea ma pricep la pus poze pe Picassa, nici nu prea mi-am facut timp sa invat. Pun link aici cu site-ul celor de la care am cumparat-o http://www.elegance-ama.ro/Colectia_2012_7.html , e a doua din dreapta(cand dai click pe ea scrie pe poza E 2009, cred ca asa se cheama modelul). Eu la bust nu eram asa mare, acum m-am marit si eu mult, dar cand am luat-o nu cred ca aveam 90, sau poate maxim 90. Daca vrei sa o incerci putem vorbi in privat sa vedem cum facem. Cum ziceam, inca n-am dat-o la curatat insa.

Deea ai un copil norocos, ce sa mai vorbim. Eu vad ca ingerasii lui lucreaza din greu, desi sunt unii care considera ca ingerul si-l primeste fiecare la botez. Eu cred ca ingerul vine cu ei odata in lumea asta, ba chiar cat sunt in pantec.

Fetelor, am fost azi la controlul de o luna si raportam una bucata flacau de 4500g(a luat 1200g de la iesirea din maternitate) si 55cm(a luat 3cm). S-a decretat faptul ca seamana din ce in ce mai mult cu taica-su, chestie pe care oricum eu am zis-o de la inceput. Hm, si eu care ma gandeam ca fac baiat ca sa semene cu mine. Am avut emotii cu iesirea asta mai ales ca am mai avut niste opriri prin oras, si realizez ca sunt absolut panicata de ideea de a iesi undeva cu el sau de a merge undeva cu el. Desi nu e un copil agitat in general, vad ca se deshidrateaza foarte usor acum pe calduri, chiar si seara cand teoretic e mai rece si el face fooooarte urat cand ii e sete si foame. Si cred ca si cand ii e cald pentru ca atunci cand ii e cald oricat ar sta la san parca tot nu-l calmeaza de tot. Asta e, asteptam vremuri mai reci sau mai linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor bb meu nu vrea sa faca kk si pace, are un scaun maaaare o data pe zi si e agitat si se screme toata ziulica.
Trecem noi si peste asta.
Slaba activitatea pe aici, aer de vacanta.
Andra ma gandesc la tine, sper ca esti mai bine si ca ai gasit ajutor pt îngrijorat copiilor.
Pup

Mergi la inceput