Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
roxana_nt spune:
Pentru colici eu i-am dat pana acum infacol si sab simplex.Am vazut ca il linistesc cat de cat, mai ales ca dupa aia trage niste parturi :))
Anitta_O spune:
Felicitari pentru increstinare, Onutza! Deci v-ati linistit cu durerile de burtica, bravo!
Eu sab simplex ii dau bulinutei, ceva eficienta tot are.
Nu's ce-a fost azi prin aer, da' a dormit si-a fost asa de linistita, nu-mi vine sa cred!
tigruta spune:
Salutare mamicute dragi!
Sa va fie de bine care ati crestinat micutii.
Mai am auzit si eu de treaba asta cu rosul unghiilor, dar stiti de ce, care este motivul? cica sa nu fure copilul eu una nu cred in superstitii asa ca i-am taiat unghiile de la bun inceput.
Cafea si eu beau si am baut in srcina, una pe zi destul de tare ca o fac la expresor doar ca o las mai lunga, acum se intampla sa o mai fac si pe a 2 a.
Tigara, am fumat la botez si in vreo 2 seri de la sot, dar sincer va spun ca ma simt asa de vinovata apoi, ca stiu ca nicotina trece in lapte, dar asa as fuma stiu ca nu e buna dar eu fumam de placere(nu mult) tigari slabe, m-am lasat dpoar ca am ramas insarcinata.
Mucisori i se fac mereu noaptea, ca spre dimineata are nasul infundat ca nu poate sa suga, ii pulverizez apa de mare si aspir cu pompita, rapid.
Bun venit fetele noi
Elena si eu voiam sa te intreb de unde stii cat suge bebe?
Anitta, Ionelu a fost in weekend la Brasov, acum cred ca deja sunt in Bucuresti.din pacate n-am reusit sa ma intalnesc cu ea.
Belissima eu cred ca e doar alegerea ta daca iti pui voal sau nu, nu stiu intreaba si tu preotul sa vezi ce zice.
Andra asa draga mea capul sus, incarca-te cu energie pozitiva si treci mai usor peste durere..ai vazut cat conteaza moralul ridicat, ma bucur ca esti mai bine.
Azi am primit slingul cu inele, am facut vreo 2 incercari dar inca mai tre sa exersez pozitiile ca degeaba il pun daca nu e bine ca atunci va fi greu de purtat.
Diana ce faceti?
trimit ca s-au trezit amandoi.
Ellyshor spune:
Hello si de la noi!
Multumim pt urari! Am pus pozici pe picasa, cum e traditia!
Noi suntem ca salcia, adica dupa cum bate vantul. Ieri a fost ff linistit: papa, ne jucam si apoi somnic.
Azi insa, e alta treaba...ca doar e alta zi, nu? :))))
Una peste alta insa, am un pui frumos ca un soare, cra craaa...care de 3 luni incoace imi face viata minunata!
Felicitari pt crestinarea micutilor in acest weekend! Sa le dea Dumnezeu sanatate!
Andra, e minunat ca te simti mai bine! Incet incet o sa-ti revii complet.
Eu intotdeauna incerc sa vad partea buna a lucrurilor in viata. In cazul tau, cred ca e bine ca s-a intamplat necazul asta, dupa ce l-ai adus pe lume pe Robin si nu inainte.
Era mult mai grav sa se fi intamplat cu el in burtica.
Stiu ca ai avut dureri groaznice, si inca mai ai dureri, dar cu speranta si sprijinul celor dragi, treci tu peste episodul asta nefast.
Noi suntem aici langa tine, orice ar fi!
Albinuta, tu cred ca ma intrebai cum l-am "convins" pe Boom sa doarma in patut.
Sincer, n-am facut nimic miraculos....doar l-am pus acolo.
Bine, nu adoarme singur. Uneori il adorm in brate, alteori il adorm in patut ca se leagana salteluta(e din cel pliant).
El e obisnuit cu patutul pt ca eu il pun des si in cursul zilei. Se joaca, rade la desenele de pe perete...e in lumea lui acolo.
Ellyshor spune:
Roxana bine ai venit in casuta noastra cu prichindei!
Onutza are dreptate...noi doua am incercat tot ce e pe piata in materie de colici, si anume: Espumisan, Infacol, Gripe Water(si cel cu girafa si cel fara), Bonnisan, Baby drink, Sab Simplex, Alinan, Protectis, Linex baby.
Onutza a luat si Colief(e 80 de lei), dar eu m-am tinut tare la asta. Mi s-a parut pretul prea nesimtit de mare.
Si se pare ca nici nu prea a avut efect la Tudorica, deci n-am pierdut nimic.
Unghiutele lui Boom!
Da, deci unghiutele lui Boom sunt taiate frumos cu unghiera lui.
Am auzit si eu "sfatul" cu roaderea unghiutelor pana la 1 an si am ras de m-am prapadit(Anitta suuuper tare ai fost la faza cu piciorul in freza :))))))
Chiar asa! Cum poate cineva sa te indrume sa rozi cu dintii unghiile copilului? Haide maaai, ca asta e prea de tot.
Si cand e marisor la 10-11 luni si o ia deja la picior, ce faci? II rozi si mizeria de sub unghii?? De-a dreptul hilaaar!
Ellyshor spune:
Baita lui Boom!
Nu am suport special si patesc la fel ca voi, abia il mai tin in maini ca se zvarcoleste ca un sssserpisssoor :))))
Cred ca ii iau si eu suport ca deja nu se mai poate.
Apropo de nume de alint. Mie imi place sa-i spun "micutzul meu".
Rad singura cand mi-l imaginez ditamai barbatul, cu doua capete peste mine(ca am 1,50m) si eu sa strig la el tot "micutzulll meeu!"
Legat de mucisori.
Eu il aspir cam la 3 zile cu batistutza sugarului si e ff buna. Pun in nasuc ser sau apa marina, cum a spus si Virgi, las 2-3 min sa se inmoaie si aspir. Ies ff bine.
De obicei fac asta dupa baita cand se mai inmoaie nasucul si de la abur.
Elena succes cu puiul la eco! Te asteptam cu vesti bune.
Ancutzica si Roxana sa ne lasati datele voastre ca sa va trecem in lista cu minuni de pe prima pagina.
ancutzica85 spune:
O sa incep cu datele personale sa nu uit ce trebuie sa scriu. Deci pe data de 21 mai 2012, la 38 saptamani, am nascut pe bebe strumful David Andrei, nastere naturala, scor Apgar 10, 3,900 kg. Data mea de nastere este 11 mai.