Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
Anitta_O spune:
Buna dimineata. Succes la eco, Elena! Mergem si noi sambata. Alina, cum mai stati cu ghipsul la piciorusele bebelinei?
Roxana, eu nu i-am pus niciodata nimic in nas. I-l curat cand e nevoie cu betisoare de urechi, din care trag putin vata si o rasucesc.
Ionelu, ce mai faceti? Sunteti ok cu sanatatea?
virgiL spune:
Neata gasca!Eu vin cu kfiaua!
Roxana,bun venit!Noi folosim batista bebelusului o data la cateva zile cu sef fiziologic sau spray cu apa marina!E minunata iar bebe stie ca-i face bine,nu tipa deloc
Elena,bafta la eco!Sa vii cu rezultate bune!
Anito,draga,da umbli la concerte noaptea?Ti-o papat Iulica mica iar de ti-o mers fuljii?Si bebe LC a avut in ultimele zile o poftaaasi se cunoaste...as noapte aveam niste tzitzi umflate si pline de lapte ca la inceput...si eu care credeam c scap.Doamne cum rade el dimineata...stam cate o ora de vb apoi iar tzitzi si iaar somn...iar eu beau the coffe
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
Deea_Deeutza spune:
Neata!
Elena sar'na de ceai!
Anitta habar nu am daca exista cu ventuze, asta al meu nu are, dar o sa-l pun diseara sa vedem daca ne descurcam.
Roxana bine ai venit in cuibusorul nostru
Te asteptam cu povestea nasterii si date despre pitic!
Hehe fetelor, ma laudam ce baiat cuminte am. El e cuminte, eu nu sunt. Iar l-am dat peste cap cu stomacul de nu stiam ce sa-i mai fac azi-noapte. V-am povestit ca am avut musafiri si le-am facut ciorba de perisoare acrita cu bors facut in casa, mici cu cartofi prajiti si zacusca de vara... eee pai am mancat si eu din toate si saracul meu baiat a tras dupa prosteala mea. Pana la urma i-am facut un plic de baby drink, a baut 20ml din el si in 20 de secunde a adormit pana dimineata.
El nu plange decat daca ii e foame, daca il doare burtica se agita rau, transpira, respira foarte repede, se zgarie pe fata de mi-e teama ca isi scoate ochii si da din maini si din picioare de parca il inteapa ceva.
Albinutule foarte frumoase pozele de la botez. Tu arati foarte bine, iar bebe e un dulce.
Le cunosti pe fetele care ti-au fost ursitoare? Cat a costat? Ai fost multumita de prestatia lor? Te intreb pentru ca si eu vreau ursitoare si mi-a placut ce am vazut in poze.
ancutzica85 spune:
Neatza fetelor. Am lipsit ieri de la apel dar fiindca l-am prins pe tati acasa am mai hoinarit si noi prn oras ca singurei nu prea ne place.
Andra te admir pentru forta cu care treci peste acest episod dureros din viata ta. Sunt sigura ca minunile tale iti dau curaj sa mergi mai departe si sa uiti de orice durere. Esti o eroina. Multa sanatate iti doresc si sper sa te refaci cat mai repede.
Deea si eu la fel ii fac baie lui David. Ii pun un scutec de finet si ii tin capul cu mana dar este din ce in ce mai greu pentru ca el nu mai incape in cadita, se impinge cu piciorusele, iar spatele ma termina. Trebuie sa ii iau o cadita mai mare si poate ma bag si la un suport de care spuneau fetele pentru ca pare tare comod cu el. Sinistra gluma facuta de unchiul tau, iar alintul "comoara mea" mi se pare foarte frumos.
Anitta, frumos slingul pe care l-ai ales si la programul pe care spui ca il ai cred ca este si foarte necesar. Iti doresc ca bebe sa isi faca un program mai uman sa poti sa te mai si odihnesti. O sa treaca si perioada asta mai obositoare dar vin alte si alte povocari.
Virgi, nici eu nu mai beau ceai de lactatie. La fel l-am lasat pe bebe sa regleze el cum doreste productia de lapte si vad ca nu sunt probleme deloc, el ia foarte bine in greutate, cam 300 g pe saptamana (chiar un pic cam mult dar mai bine asa decat mai putin). Si nici vitamine sau alte pastilute nu iau, mananc bine si aproape orice, nu mai tin cont de colicile lui pentru ca si cand mancam numai gratar la fel se incovriga. Si mai eram si stresata ca nu pot sa mananc ce imi place. Noi il alintam tzutzurel cel mai des.
Elena si noi am inceput sa punem deoparte hainutele care nu ii mai vin si desi imi pare rau ca pe unele nu a apucat sa le poarte, sunt atat de fericita ca bebele meu se face baiat mare. Avem la 2 luni 6,200 kg si 63 de centimetri, aseara l-am masurat si catarit si sunt foarte multumita. Bafta la eco, sa fie totul bine.Eu inca nu i-am taiat unghiutele, i le-am rontait cu dintii dar este foarte greu asa si cred ca o sa folosesc si eu forfecuta ca doar nu i-am luat-o degeaba. Este superstitia ca nu e bine sa tai unghiutele pana la an si ca trebuie sa i le taie nasa. Voi ce parere aveti, este o prostie sa ma iau dupa vorbele astea din batrani nu?
Roxana bine ai venit. Sa iti traiasca minunea Robert Andrei, sa fie sanatos, cuminte si sa iti aduca numai bucurii. David face mucisori aproape in fiecare seara si noi ii punem ser fiziologic in nas si cam la 2 zile (uneori si zilnic) il aspiram cu batista bebelusului care mi se pare foarte buna, ii curata foarte bine nasucul. Am avut intial retineri sa il tot aspir dar decat sa vad ca se ineaca cu mucisori mai bine ii curat nasucul.In plus toate persoanele cu care am vorbit (inclusiv doctori) m-au incurajat sa il aspir cat de des consider ca este nevoie.
virgiL spune:
Baby BOOM,la multe lunite!Asteptam pozele de la 3 luni!Poop,Elly!
ALBINUTZA,vrem si noi poze pe picasa!Sa va traiasca bebe crestin!La multe lunite si voua!
ancutzica85 spune:
Vroiam sa va intreb unde pot sa vad si eu poze cu bebeii vostri si sa postez si eu poze cu tzutzurelul meu? Cum trebuie sa procedez ca sunt noua in ale forumitului?
roxana_nt spune:
Povestea nasterii nu este extraordinara, intrucat am nascut prin cezariana, programata la termen, la 40 saptamani.Piticul a fost cuminte pe toata perioada sarcinii, nu am avut probleme. Alegerea operatiei s-a datorat in mare parte fricii de nasterea naturala pe care am capatat-o in urma unor experiente neplacute pe care le-au avut diverse prietene, dar si datorita faptului ca nascand la spital de stat (Polizu) stiam ca mai mult stai si te chinui singura pe acolo cine stie cate ore, fara sa poti avea langa tine pe cineva drag, cum ar fi fost daca as fi nascut la particular.Pana la nastere eu nu am fost niciodata internata in spital si aveam o mare oroare de asta.
Robert Andrei a venit pe lume pe 22.06.2012 cu 3.070kg si 48 cm, apgar 9.
virgiL spune:
ANCUTICA,vezi de treaba cu unghiile,ia si i le taie copilului,te si vad rozand la ele..eu lui bebe LC i le-am taiat din spital ca era si lungi si f taioase ,se zgaria tot pe fata.Iar acasa i-am executat si podoaba capilara,ca incepuse sa naparleasca.O sa creasca si pt nana la luat din motz..Sa nu fi de deochi ce strumpfan mare ai!Sa fie sanatos!
virgiL spune:
ANCUTZICA,tre sa-ti activezi PM-ul,ca sa-ti putem trimite datele pt a avea acces pe picasa .si sa dai datele tale,sa te treaca fetele pe prima pagina,la inventar.Te uiti tu acolo si vezi ce date....fug ca s-a terminat pauza de cafea...incepe ”ora” de milkuit”