Clubul "babelor" FIV-oase 50
Raspunsuri - Pagina 6
QiaoBing spune:
ioana fata si bebelina balerina. eu ca sa na fac candida iau Protectis 1/zi, sunt probiotice tablete masticabile. m-am uitat pe prospect si nu zice nimic de contraindicatii, asa ca intreaba dr.
rectific: e permis in sarcina, dar tot intreaba
samira33 spune:
qiao,mda...s-o ia de la capat...cu forte proaspete.
eu am deschis acum laptopul ca sa intru pe mail sa printez niste contracte de munca,sa le dau la semnat,da???
si nush' cum se face ca "firu" m-a adus aici si dau din taste de zor.
si acu' ma suna barbatu' si-mi cere contractele si ma apuc si dau din colt in colt.
QiaoBing spune:
samira si eu am o gramada de treaba si am zis ca nu intru pe forum, dar iete-ma mot-protap ! si mai si citesc articole de pe margine unde zice sa papam avocado ca ne cresc sansele la FIV ... iar o colega tot asteapta o sit pe care trebuie sa o fac bonus pe langa gramada obisnuita
gata, ma apuc de treaba
ioana3110 spune:
Qiao, am luat Lomexin si a trecut dar dupa inca 6 zile de utrogestan, vad ca revine. Nu-mi priesc deloc ovulele astea cu utro. La alea de 100 parca era ok. Dar la astea de 200 e cam naspa
oricum as vrea sa renunt la ele daca nu au sens. de-aia intrebam si io daca au. Ca doctora zice ca sa le iau dar am senzatia ca nu e ea prea sigura de efect.
Acum iau canesten ovule si vad ca se amelioreaza dar daca bag un utro, s-a dus naibi tratamentul
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Lara27 spune:
hello,
Ioana dear, sti ca am retineri in a-mi exprima parerile vis-a-vis de gravidute, da? nu ma prea bag, ca e ultra tricky..anyway, ca si o parere, in caz de discomfort/candida/neplaceri, la 34 sapta, eu l-as scoate..
pana in sapt 12, utro are un scop bine determinat, anume de a suplimenta prg produs de corpul galben..dupa 12 sapta, intervine placenta si produce prg suficient, a.i. utro nu mai e necesar (teoretic)..
desigur, multi medici il reintroduc sau recomanda in continuare, in caz de contractii, sangerari etc in vederea relaxarii uterine..efectul lui, in termeni laici, este acela de "in.m.u.i.e.re" a mucoasei uterine..face sens, de exemplu, continuarea lui dupa 12 sapta, in caz de malformatii uterine preexistente (uterus arcuater, bicorn, unicorn etc), unde se pp ca bb datorita formei uterine alterate, nu sre destul spatiu si o suplimentare progesteronica ar fi de folos (PK, a spus ca si in acest caz, prg produs de placenta e arhisuficient..)
acum, tu decizi cum e mai bine
va pup & hug, Ioana sweetheart & puturosica
to be continued..
ioana3110 spune:
Lara, Thanks a lot! Sincer eu am mai multa incredere in tine decat in toti doftorii astia de ma streseaza p'aci. Asa ca atata asteptam . Il las balta. acum mi-a mai intrat si paiu ca citisem p'aci mai demult ca se virilizeaza bebelina de la progesteron mult....
te pup si io si puturoshica
Doamne fetelor, ce bine ca s-a mai racorit. Azi noapte m-am trezit in furtuna aia si tzopaiam de fericire. Ieri aveam 14 cu 9 tensiune de la caldura aia. Cu toate ca statusem la racoare...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
many_bani spune:
Amaradia DD sa aiba grija de voi.
Daniela sper sa fie luna ta, sa fie bine si sa ne dai o veste de beta mare
Va pup max de la 44 grade, dar este bine ne taram de la mare la piscina, din camera la restaurant, pacat ca mai sunt doar cateva zile
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing miky la mine e fix pe dos. la servici am aer care imi bate fix in cap, acasa l-am instalat pe hol dar tot il simt asa ca azi noapte la 2 nu adormisem inca de durere de cap si sunt chiauna si eu azi --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Of nici asa nu este bine.... mai bine imi montam si eu aerul pe hol poate asa puteam sa dorm si eu linistita.
angelica28 spune:
Samirra la mine ziua a 4 ar fi azi .........si mie Albu mi-a zis ca dupa ciclu mi-l monteaza ,nu conbteaza ziua,asa ca eu joi il voi monta ......nu mai stau inca o luna .....oricum mi-a zis ca este posibil sa intru si pe diphereline!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza