Clubul "babelor" FIV-oase 50

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Ana,Qiao multumesc fetelor,ieri nu am mai intrat ca am dormit in nenumarate reprize,din cauza stimularii sint obosita moarta.Am fost azi la eco,ziua 7,si endom.meu se pare ca si-a revenit,era de 6,8 mm,am primit totusi 12 mg estrace/zi oral si vaginal.Eu am baut ieri si alaltaieri cite un pahar de vin rosu,ma gindesc daca sa mai continu,adica nu o sa afecteze calitatea foliculilor .Sper sa se termine cu bine si sa nu mai am surprize,m-am saturat de atita stres.
o seara buna

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Buna dimineata,

Sa aveti o saptamana frumoasa, plina de vesti bune si impliniri.

Darul de a rabda necazurile este mai mare decât darul de a învia mortii. Pentru ca daca învie cineva un mort, atunci îi ramâne dator lui Dumnezeu, pentru ca rugaciunea i-a fost ascultata. Dar daca cineva rabda necazurile, atunci acestuia Însusi Dumnezeu îi ramâne dator“. Sfântul Ioan Gura de Aur

--------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

amaradia multa putere tatalui tau!

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Amaradia din ce am citit ( si cred ca sti si tu asta) se poate vindeca tatal tau, Doamne ajuta! asa ca fiti optimisti ca va trece peste acest hop.
Fetelor nu mai stiu ce sa fac cu caldura asta, aseara nu am dormit deloc, sunt chiauna rau de tot, nici la munca nu am aer conditionat iar acasa am aerul in dormitor si nu pot dormi cu el aprins, offffff

O zi cat mai placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miky la mine e fix pe dos. la servici am aer care imi bate fix in cap, acasa l-am instalat pe hol dar tot il simt asa ca azi noapte la 2 nu adormisem inca de durere de cap si sunt chiauna si eu azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ady, condoleante draga noastra si sper ca in timp sa treci peste aceasta durere cumplita!

Amaradia, Doamne ajuta sa reusiti cu tratamente!

Pup toate fetele!

Baba Lara, unde esti? ajuta-ma si pe mine cu un sfat please: mai are sens utrogestanul la 34 de sapt de sarcina? Ca eu stiam ca e pana la 12 sapt necesar, l-am intrerupt atunci, si pe la 24 mi l-au bagat din nou cand era fetitza cu intarziere de crestere, iar acum fac candida de la el de ma zapacesc...si l-as scoate. Imi dai o parere please?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor.
va doresc o saptamana buna.

adriana...astept un semn de la tine domnita mea.
azi-noapte am visat ceva minunat:cumparasem niste cercelusi foarte frumosi pentru fetita ta si parca eram in biserica,la botez si fetita purta o rochita alba fie crosetata fie lucrata din mohair...nu stiu exact...si avea si o caciuilita din aia alba la fel ca rochita si cu o floricia rosie intr-o parte.
avea si pantofiori rosii si era frumoasa rau de tot...si toata lumea se minuna de ea.

amaradia,imi pare rau pentru vestile rele.
va doresc sa iesiti victoriosi din lupta asta.

ioana,draga mea...ma bucur ca te-am auzit Sambata.

adina,te sun mai tarziu...cand m-ai sunat tu eram cu multa treaba si apoi am uitat sa sun inapoi.

angelica,scuze ca nu am putut vorbi Vineri seara...eram la ziua de nastere a unui finutz de-al nostru.
Mirena se monteaza doar in zilele 3-4 de CM.
Tayfunul a tinut mortis sa fie asa...adica atunci cand m-am dus la consultatie...s-ar fi potrivit sa mi-l monteze acolo in ziua 5 de CM si nu a vrut...a zis ca strict ziua 3-4.
acum vezi si tu cum faci....eu cand am fost la Albisor a zis ca-l putem monta oricand ca nu are importanta insa eu am insistat sa-l punem asa cum a zis Tayfun.

la mine s-a oprit pe 15 sangerarea...deci am avut 25 de zile de sangerare continuua.
zilele astea astept CM

va pup pe toata,fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,eu stiu femei care au luat prg pana au nascut.
ca sa nu mai faci Candida poti lua Nistadina...eu asa iau cand iau antibiotic.
dar nu stiu sa-ti spun daca este contraindicata in sarcina...intereseaza-te tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Neata fetelor!
Ari, am citit din urma si am vazut ca ma intrebai ce fac cu proiectul bb. Am terminat o folie de cyclo-progynova, mai am una, si apoi avem verde...dar asa ma crispeaza verdele asta...am fost la Uscatescu, s-a uitat pe anti FXA din sarcina trecuta si mi-a crescut doza de Clexane la 0.6. Mi-a dar si Prednison 5 mg de la test pozitiv pana la 12 saptamani (a zis ca mergem pe schema germana).
Cam atat...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira s-a oprit putin sa isi traga sufletul si o ia de la capat ?!? poate de luna asta nu o mai tine atat.

Mergi la inceput