Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)
Raspunsuri - Pagina 6
Fleurdelise spune:
Ada, Porumbita are dreptate, si mie incep sa imi curga sanii cand se trezeste bb si plange de foame.
sunt convinsa ca ti se va regla lactatia pe masura ce papa numai de la san. tu treci acum prin ce am trecut noi in primele zile. multa rabdare, tine cont in primul rand de el, ca are nevoie de tine si de lapticul tau, nu lua in seama presiunea celor din jur.
eu raportez azi primul drum cu masina singurica. am fost sa cumpar pampersi pt aprox o luna si alte maruntisuri. o dusa si o venita, dar tot mi-a luat o ora. eric a ramas cu tati, care l-a schimbat, imbracat, masat pe burtica si leganat in carucior pana a adormit si doarme cuminte de o ora jumate. am uitat sa spun ca azi dimineata de la 4 si pana la 11 cand am plecat, a papat din ora in ora si tot mai scartaia de foame cand am iesit pe usa. asta pt ca i-am taiat suplimentul, cred (cum mi-a recomandat pediatra si toata lumea). sau o fi in puseu de crestere. in fine, nu mi-am pierdut rabdarea. iar iesirea mi-a priit.
alaptez acum mai des alungita in pat, e o pozitie f comoda pt amandoi, v-o recomand. nu va mai spun ca m-am trezit cu o durere de spate f nasoala, ca asezata nu puteam sta.
ce-o fi facand fetele ce au avut ceza programata vineri? vreo veste? sper ca sunt bine si ele si bb-ii. niccostea, te asteptam cu campionul greilor la piersicute!
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Ada fii tare!
Fleur,sa-ti fie de bine iesirea.Si eu profitam cind statea cineva cu bb...si imi facea bine orice jumate de ora care o prindeam fara bb.
Pozitia mea preferata de alaptat era pe o parte,lungita si bb statea pe pat linga mine.asa ma uitam si la tv si el sugea in voie si nu ma durea nimic,nimic.
Sau mai aveam in pozitia sezind cu perna de alaptat dar invers decit l-ai tine in brate,adica cu picioarele in directa sanului de unde alaptezi.Asa isi lasa greutatea pe perna si eu ii tineam doar capul la tzitzi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
38+ sapt
Daconst spune:
De cind stau in pat,am niste arsuri de morrr.
Cred ca beau un litru de lapte pe zi ca ajuta,dar cum ma intind,ma apuca iar.
Ma calmez cu unele si dau in altele.
Azi i-am comandat ceva la bb,si sunt tare incintata.De fapt aveam cam de toate dar vazusem asta la cineva si mi-a placut mult ideea.
http://www.babyartikel.de/produkt/mehrzweckhochstuehle/esprit_sit_n_relax_route_68_brown_kollektion_2012
Pentru inceput sa stea bb cu noi la masa si sa-l am peste tot cu mine.Mai am un bouncer de se leagana dar nu e inalt si pe parchet nu vreau sa-l las.
Asta e la fix,bb doarme sau sta pur si simplu si se uita la noi cind suntem toti la masa.
Scaunul de masa mi-l trebuie mai tarziu,era redus oricum...asa ca am 2 iepuri dintr-o lovitura.
38+ sapt
roxypuy spune:
am zis io bine k facem campionat de scos din butoaie hai mai burtici k mai avem putin si ne strangem minunile in brate iar voi mamici, fiti tari si curajoase in continuare ca o sa treaca toate si o sa va vedeti copilashii mari deh, ce sa facem - uneori greu ramanem insarcinate, greu ducem sarcina la termen, greu depasim primele saptamani...dar totodata este atat de frumos! sunt momente unice, care merita orice suferinta...haideti sa ne bucuram de miracolul pe care ne este dat sa-l traim
eu sunt mult mai relaxata acum la racoare, ma simt mai bine cu AC sa le dea Dumnezeu sanatate alor mei azi n-am facut mare lucru k ma apasa cam tare pitica...am stat mai mult in pat cu motanul tunsulici ii sta f bine asa cu freza de leutz ai mei au roit prin casa tt ziua, au facut curat, au spalat perdele, draperii, carpete etc nu m-au lasat sa misc un deget! am avut ceva contractii usor dureroase mai dvrm, dar am luat un no spa si m-au lasat imediat. am observat k am secretii ceva mai abundente si am gasit si putin lichid pe chilot mai dvrm...cred k micutza se cam pregateste abia astept sa merg luni la control sa vedem ce si cum (sper sa mai rezistam pana luni )
hai, pana maine, toata lumea afara din butoi, da?!?
Roxy
38+ AMR 2 sapt!!!
Daconst spune:
Roxy,eu tot actualizez pagina...poate,poate mai iese cineva din butoi.
Si eu am asa scurgeri galbui mai abundente...öa un moment dat ma gandeam ca pierd din dop...dar ala e mai gelatinos.
Am stat azi mai mult in pat...dar maine ies ca altfel nu mai rezist.Am stat o zi intreaga numai in pijamale.Nici mie nu-mi vine sa cred.
38+ sapt
ilenutza spune:
Azi intru in 39 de sapt
Incepe numaratoarea inversa, bb e bine, 3400-3500 acum cateva zile, deci asteptam..col deschis, nu am mai luat decat vitamine, fier si luni astept sa vad niste rezultate la analize, daca apuc...
Azi am mers iar la film, ca dupa nu o sa mai ajung prea curand
Ile , mami de V si A ,
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza Iar burta mi-a coborat f mult in ultimele zile... Ile , mami de V si A , |
Te asteptam cu vesti bune Ilenutza
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
maria0408 spune:
Buna seara dragutelor.
Va las un buchet de flori ca stiu ca inveseleste orice femeie. sper sa depasiti momentele ac.si sa va bucurati de magia clipelor pe care le traiti.
Ada nu te panica, daca nectarel suge la fiecare masa e stimulata si lactatia iar 100 ml la o masa scosi cu pompa e super bine.
Aruba asa eram si eu in ultimile saptamāni la sarcina trecut#259; mai ales ca intrasem in prenatal si m#259; plictiseam ingrozitor in casa, dintr-o persoana super activa parca eram leguma Cum spunea Ada insa nicio sarcina nu seamana una cu alta.Acum as vrea sa pot sta mai mult in pat dar nu am posibilitatea a#537;a ca trag de mine cāt pot. Fetita vrea in permanenta atentie si nu am cum sa o refuz, cānd obosesc si ii spun sa facem o pauza m#259; lasa cāteva minute si dupa care ma īntreab#259; acum esti bine obosit-. Nu mai pot de trag cānd o aud.
Printre piata, parc si altele , azi am ajuns si la restaurant si am facut rezervarea pt.botez, o sa fie la sf lui Septembrie , chiar de ziua mea. Asear#259; am mai luat si cateceva pt .bebe fiindca nu realizez īnca ce putiin mai este.