Bv Nycosia&Ramona!!!Hai Gabitza!!! (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ioana mersi.1ml mai merge dar 5 chiar mi se parea mult ptr stomacelul lui.si eu am facut infectie de la sonda.nu stiu daca poti scapa de ea ar oricum in prima zi iti va fi tare greu sa te tot ridici sa mergi la baie.chiar daca e rau cu ea cred ca e si mai rau fara ea.

laura nu ai de ce sa te invinovatesti ptr bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

referitor la bagajul ptr privat, asa cum spunea si Iuli mi-au spus is mie ca au camasi din acelea speciale de operatie desfacute la spate, asa ca eu mi-am pus in bagaj o camasa de noapte si niste pijamale.

si Irinei i-a curs un ochisor inca de la nastere, l-am spalat cu ser si am facut masaj, i-am pus si tobrex, pana la urma a trcut, insa acum daca culege vreun virus se instaleaza si la ochisor uneori, nu stiu daca are vreo legatura.

La multi ani Iulia de Diana! sa-ti traiasca mia domnisoara mami!

Roxy, Bea imi pare rau ca ajungeti la cezariana, imi inchipui ce este in sufletul vostru, Dumnezeu sa fie cu voi!

Roxy eu am luat pliculete de ceai de la fares si la Irina si acum tot asa mi-am cumparat + galafor.
la mine in fisa de preanestezic scrie sa nu te epilezi (cu lama) acasa ca exista risc de infectie.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> AMR o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

buna fetelor, felicitari noilor mamici si bun venit piersicute proaspete!
si bebe al meu sughite destul de mult si vomita aproape dupoa fiecare masa. Pentru sughit mi s-a recomandat tzitzi sau putina apa si daca nu trece 2-3 picaturi de lamaie. Se stramba rau dar ii trece imediat. Cat despre vomitat, asa eram si eu cand eram ca el si tot luam in greutate, dar duminica seara si luni m-a speriat pt ca varsa aproape tot ce manca nu doar catyeva picaturi ca inainte. Am sunat dr si mi-a spus ca e posibil sa fi mancat mai mult din cauza caldurii (de sete) si de-aia sa vomite. Mi-a recomandat sa-i dau ceai/apa intre mese si si-a revenit pana seara. Burtica il cam doare si acum ii dau sab simplex pt colici. De cand am venit de la spital i-am dat Bonnisan dar nu mi s-a parut ca ar avea vreun efect avand in vedere ca tot il durea si s-a si constipat putin. La ochisori a a vut o secretie urata intai la unul apoi si la celalalt, il stergeam cu ser de mai multe ori pe zi, am incercat si cu lapte dar n-a mers. Pana la urma i-am dat cu unguent cu canamicina si i-a trecut.
Una peste alta ne descurcam , desi cam prost cu alaptatul. Stiu ca s-a scris mult pe aici despre faoptul ca nu exista lapte matern care sa nu fie bun si eram chiar convinsa de asta, insa acum incep sa cred ca al meu nu-l satura [pe bb. Suge si cate o ora si jumatate si tot foame ii e. Nu adoarme sau adoarme 15 -30 min si o luam de la capat. Nu stiu ce sa mai cred. Continui sa ii dau lp noaptea pt ca nu pot sa stau non stop cu el la san. Si ziua cateodata cand nu reusesc sa-l satur deloc ii mai fac putin lp...e frustrant intr-adevar dar...asta e.
Gata m-am vaitat destul. Va pup, sa aveti noapte linistita!

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

andreea dupa ce ii dai lp doarme mai bine(mai mult)?se poate ca inca sa nu se fi format suficient laptic cat sa il sature pe bebe.asa a fost si la mine la primul.a durat ceva timp pana s a format suficient.cu cat sta copilul mai mult la san cu atat se va forma laptic mai mult.totul e sa ai tu rabdare si nervi.eu sincer la primul am avut si acum chiar daca pare discriminare fata de bebe 2 nu mai am

am pus poze noi si cu ocazia asta am vazut si toate piersicutele.sunt superbe toata si la fel si burticutzele

dana chiar ca la fata esti neschimbata.eu am fost umflata tare.frumoasa burtica si rochita imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna mamici si burtici! Io-s in urma rau, nu reusesc sa tin pasul cu voi asa ca daca mi-ati adresat vreuna din voi o intrebare sau ceva sa ma scuzati ca n-am raspuns.

Aruba
, nu stiu de ce ai fost in butoi dar iti trimit un sa-ti treaca. Nu stiu cum e sa fii mama de baiat, poate nu voi afla niciodata :) dar sa ai fetita e minunat de-a dreptul. Iar pe la varsta asta, cat are Ilinca acum, iti vine sa le mananci, atat de dulci sunt si-si manifesta afectiunea in fel si chip de te topesti nu alta.

Ada, incearca sa pui o protectie din silicon pe sanul respectiv, poate reusesti sa-l pacalesti. Intr-un timp ilinca-mi refuza sanul si asa ii dadeam la inceput pana incepea sa suga bine si pana la finalul alaptatului scoteam protectia si sugea bine-merci. Sau sa incerci sa mulgi un pic sanul inainte, poatevine mai greu laptele acolo si se enerveaza.

Ioana, eu am avut sonda si a fost f ok, sper sa nu fie probleme nici acum daca or sa imi monteze. Nu mai simteam ca trebuie sa fac pipi, din cauza epiduralei, si saraca bebelinaera din ce in ce mai inghesuita in coastele mele si nu intelegeam de ce...aveam vezica plina.

Roxy, nu te mai necaji cu cezariana. Important e sa fiti bine, o sa vezi ce repede trece si perioada de recuperare si asta va fi nimic in comparatie cu responsabilitatile care urmeaza, cu tine-n rolul de mamica

Mai vroiam sa scriu dar am uitat ce. Daca imi aduc aminte revin.

Ah, stati ca-mi revine memoria :)) eu nu as recomanda pentru sughit zeama de lamaie, e mult prea acida pt stomacelul bebelului si nu face decat sa rezolve pe moment sughitul, dar in acelasi timp sa irite si mai tare stomacul. Eu zic ca lapticul e cel mai bun, o gura daca ia si-i trece. Oricum ei sughit f mult la inceput, pana se maturizeaza sistemul digestiv cat de cat.
Am incercat si noi Bonisanul si Ilinca vomita in jeturi de la el. Daca tin minte bine trebuie administrat intr-un anume mod, cu uma de ora inainte de a fi hranit parca. Am zis sa mentionez si asta, ca fapt divers.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

vazut piersicute care mai de care mai scumpe

si adaugat si cateva poze proaspete cu noi

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ioanA da mi pe pm adresa de email si trimit regimul cand ajung acasa.

nu se poate fara sonda. tot lichidul ala bagat pe perfuzii la reanimare tr sa iasa pe undeva. si macar 6-7 ore tot stai, nu cred sa se poate msi putin. plus xa tr sa bei 3-4 litri de apa la reanimare sa scoti fin organidm diverselr substante.

andrreea tu stii ce e mai bine pt tond si bb dar asta insramna la cerere, sa ii dai cat vrea cand vrea. dc sta mult poste nu vrea mancare ci doar confort. dv dai lp si nospte si ziua si tu in yimpul asta nu te mulgi il vei pietde pe cel matetn instant.

eu fac ture la bb care e la raze noaptea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele, felicit si eu proaspetele mamici Ramona si Nycosia

Dana esti frumu'

Gabitz fata desteapta bebelina ta ma bucur ca poti naste cum iti doresti si cind e bebe pregatit.

cu sughitul - din cite stiu unii bebei sughita ca sa dea aerul afara, cind nu au reusit sa rigiie. deci eu nu incerc sa-l intrerup, atita vreme cit nu e prelungit si nu regurgiteaza. daca nu-i trece dupa citeva minute, un pic de lapte e suficient.

scirtiie sefu, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
M-am grabit sa dau cafeau , sper ca ati avut o noapte usoara si racoroasa
La mine a fost o noapte ma usurica , bb dupa baita a mancat un pic si a dormit pana la 1 , dupa care s-a mai trezit la 4 sa pape , acum baga somn de voie . Eu am inceput sa beau ceai cu chimen si anason si poate si asta la mai linistit plus infacolul . Sper si eu sa-i gasesc leacul pt durerile de burtica .
Ali foarte frumoase pozele , ai doi ingerasi , vad ca Rafi il iubeste mult pe Denis
Eu nu am avut sonda dupa cezariana , erau fete care aveau ... nu stiu de ce eu nu am avut , dar rau nu a fost .
Mai ma bag si eu un pic la somn ca nu stiu cat mai tine minunea asta

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

CAPITOLUL 52

Mergi la inceput