FIV cu Dr. Dragos Albu 63

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

angi...Mirena e montat in cervix...cu ecograful nu-ti intra in uter asa ca Mirena nu impiedica o ecografie.
sustin asta sus si tare.

cu ecoo Dopller se poate vedea gradul de vascularizare al endomentrului tau.

asa e...ai dreptate...medicii astia vorbesc cu foarte multa usurinta despre incercari repetate.
nu am fost la doamna asta vreodata...dar sincer iti spun ca daca mie imi spunea asa porcarie-ca rareori reuseste un FIV din prima...ma enervam rau de tot si...nu taceam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, cum se trateaza un chist de 6mm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Angy da-mi voia sa am dubii ca ar fi o problema cu embrionii. Faptul ca ai avut embrioni de calitate buna si care au rezistat foarte bine chiar si la decongelare ma face sa cred ca problema ar fi mai degraba de implantare (iar adenomioza chiar e o problema in sensul asta).
Sunt si eu de aceeasi parere cu Samira cand spune ca intr-o saptamana de la montarea steriletului nu are cum sa schimbe evolutia adenomiozei atat de mult incat sa nu se mai vada nimic la eco. Iar despre a face incercari peste incercari practicand aceeasi abordare/protocol/tratament in speranta ca poate-poate s-o schimba ceva... mda, no comment

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

neatza fetele! dupa intalnirea de ieri cu dr Albu am hotarat sa fac laparoscopia si in functie de situate sa scot/clipsez trompele. Mi-a spus ca ma poate programa ori saptamana viitoare ori la sfarsitul lunii august (ca de pe 6/08 e in concediu). problema e ca nu si-a facut aparitia si daca mai intarzie mult nu ma incadrez pt sapt viitoare. la voi cum a fost dupa fiv nereusit? a intarziat mult?
daca acum 3 zile ma rugam sa nu-mi vina, azi astept cu nerabdare! ciudata viata asta!!!!!
si va doresc o zi excelenta!

liza asteptam vesti bune azi!!!!!
---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Cri,Eleberethbravo,vb ca cineva ''in domeniu'',Samiai dreptate intr-u tot,Angi,nu recomand dr Dracea,dar,faci cum crezi,bafta,Qiao,Liza...
ah,ce ziceti de examen de ''zecretie'' ''Papanicolae?''...si alta si mai si,am o cunostinta medic veterinar(atentie!),care foloseste tot asa termenul de ''insamantare'' si la FIV si la IUI...de detalii ce sa mai vb?
...fetele
P.S. dupa 3 luni de diphereline,am scapat de histeroscopie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cri linisteste-te putin. Respira. Bronzeaza-te. Alearga-ti sotul. Medlife-ul nu pleaca nicaieri, iar Albu nu sta o vesnicie in concediu. De ce atata graba cu laparo? Stiu ca acum vrei sa faci "ceva", "orice" sa faci mai repede bebele, dar ia-o incet. Mie, dupa 3 fiv-uri si un fet, mi-a intarziat in jur de 40-50 de zile. La fiv 4 a venit luna de luna la 28 de zile. Si acum ma mir ca-i atat de constant. Apoi, fa laparo cu vreo 2 luni inainte de urmatoarea interventie si cere-i lui Albu si o histeroscopie.

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

arabella,foarte misto zecretia si Papanicolae
am si eu cateva perle din astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Sami,apreciez super documentarea ta ''intr-ale'' reproducerii umane asistate,bravo tie,totodata apreciez oamenii isteti.

Mergi la inceput

draga mea arabella...iti multumesc pentru compliment insa cu cea mai mare sinceritate iti spun ca mi-ar fi placut maxim sa nu fie nevoie sa fiu "asa" de documentata...dar sa am neshte plozi la purtator.
sa fiu din categoria Papanicolae...ZEN in fiecare clipa a existentei mele...d-aia care ramane "grea" cum se uita la o pereche pe pantaloni
deh...vise maica,vise!!!!

va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Dragele mele, conform zicalei "cere si ti se va da"... si-a facut aparitia!
aristica, vreau sa fac lap acum pt ca in septembrie am si concediu si ar fi mai dificil si in octombrie-noiembrie vreau sa incep stimularea pt fiv2, nu m-am gandit la histero, dar daca tot fac lap cred ar fi bine sa le verifice pe toate, nu? merci de pont!
partea nasoala este ca sotzul nu va putea veni cu mine la operatie deci sunt cam pe cont propriu dar e deja a doua laparoscopie si cam stiu la ce sa ma astept.
arabella funny cu zecretia
foarte bine spus samira, mai bine bortzoasa si nestiutoare decat aspiranta cu "experienta"

---------------------------------------------------------------------------
2 ani de incercari trompe infundate hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit

Mergi la inceput