Cum ajut concret
Raspunsuri - Pagina 3
ralcat spune:
Promit ca dau maine datele transportatorilor ca azi nu am la mine cartea de vizita.
viperisme
oanap85 spune:
off Doamne,sunt atatia care cersesc pusi de "sefi" ai lor si cand pleci vine si le iau banii ,ii vezi cum stau pe la colturi..
.in oras aici deja am inceput sa-i cunosc pe unii,este un om orb care are o casa imensa.conditii din cate mi-a spus cineva si o pensie destul de mare dar tot cerseste pentru ca asa il pune nu stiu care..la fel si copii
o fata,care cerseste cand opresc masinile , o data in parc i-a dat cineva un mar iar mai incolo l -a aruncat
acum am vazut ca are un copil,nou nacut il tine ziua amiaza mare intr-o mana si merge prin parcare pe la hiperarket uri si mai duce carucioarele care le lasa unii sa ia 50 de bani aia ..
ei vor bani ,putini se multumesc cu hainute,sau mancare..
cersetorii nu stiu daca au nevoie de prea multe haine, o hainuta acolo gasesc ei mai greu cred ca le este cu mancarea ,cu adapstul:(
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
msl1 spune:
Am fost surprinsa sa constat ca intr-o intersectie este un tigan cu 2 copii la cersit; bineinteles ca i-am recunoscut stilul "rominesc" pe un carton scrie in engleza nici nu stiu ce ca n-am stat sa citesc...ziua in amiaza mare cind sint si pe aici 40 de grade citeodata; ceea ce e interesant este ca inca nu a chemat nimeni politia, se vede ca majoritatea emigrantilor care traiesc aici nu le pasa ca si ei vin dintr-o tara unde cersitul e ceva normal...ca de obicei americanii sint foarte"saritori" si a chema pe cineva...
sint curiosa daca ii mai vad si data viitoare cind merg in zona! asa ca si aici au ajuns...se raspindesc ca molima nu alta!
histamina spune:
eu sunt socata.efectiv socata.
am strans lucrusoare,dar unii saraci rau nu le vor decat daca le aduc eu la usa lor.
am mai facut o campanie cu haine din germania.le-am dus unor amarati de la tara.cunostinta mea le-a gasit la poarta, pe toate.cand i-a intrebat au spus ca nu-s de firma.
traiau in casa de chirpici.
mi-e una imi vine rau de nervi la faze de astea.
plimba copilul in brate, nu are carucior,dar nu face un efort minim sa vina sa il ia! efectiv nu ama vut cum sa il duc eu.
deci inca nu mi-am revenit.
ralcat spune:
Histamina, revino-ti . Tu esti bine intentionata si vrei sa le faci un bine, dar nu stiu cat de bine vad ei ce vrei tu sa le faci ... ei vor bani, nu hainute pentru copiii lor. Daca i-ar interesa ca le e frig sau foame sau rau ... i-ar trimite la cersit desculti, dezbracati, morti de slabi de foame ?
Crezi ca pe ei ii doare sufletul de copiii lor ? Daca i-ar durea ... i-ar trata asa ? Pe mine una ma apuca strechea rau de tot cand vad asta dar ... sincer nu prea ai cum schimba. Ma rog, ar fi multe de zis aici si poate cu multa munca si organizare s-ar putea schimba cate ceva in mentalitatile societatii, dar ... in timp si cu mult mult efort din partea multora.
Si acu, sa continui cu off topicul meu , adresele trasnportatorilor:
Scrie pe cartea de vizita transport international de persoane (si bagaje) Romania- Germania -Belgia
Si sunt si 2 nume
Miahi Donea: 0040.743.920.767 (non stop) / 0049.1577.9445.880 / 0032.487.260.393
Marius Miron: 0040.745.882.113 (non stop)/0049.1578.2598.852 /0032.488.112.142
Cred ca in Belgia si Germania raspund doar cand sunt in tranzit, eu i-am apelat pe numarul romanesc la inceput si mi-au spus cand sunt in Belgia, m-au sunat, ne-am intalnit si gata.
Succes
viperisme
ch_dana spune:
Histamina, o stii p-aia cu "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita" ?! Asa si tu...
Eu ma bucur ca hainele au ajuns la doamna din Sibiu, care la randu-le le-a distribuit in tara la cine a avut nevoie. Poate n-ar fi o idee rea sa abandonezi si tu Bucurestiul, probabil ca in afara lui exista mai putini fitosi...
Ca o idee, transportul a 15 kg a fost 40 RON. Daca vrei numele curierului, email me.