Cum ajut concret

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pun la dispozitie documentele distriburii,ca sa nu fie niciun dubiu,fotografii cu lucrursoarele in momentul primirii/distribuirii etc.

cu draga inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Nu stiu care este situatia lor, posibil sa fie un job cersitul, ca tot zicea ca mai merge si in alte parti. Daca il mai vad prin zona, o sa incerc sa il intreb.

Histamina, multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa aflu mai multe sa vedem daca vrea sa fie ajutat.

Stie cineva ce se intampla daca suni la Telefonul copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

Deci cu atlassibul am trimis in ultimul timp in Ro: costa 10 EUR pt pachet pana la 10 kg, de la 10 in sus 1 EUR: kg. Eu zic ca se merita.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La sectiunea "ajutor umanitar" este un subiect de genul acesta, unde un grup de mamici a trimis o gramada de pachete printr-o firma care ajunge undeva pe Barbu Vacarescu, stiu ca am fost si am ridicat pachetele de acolo, dar nu stiu cat a costat exact dar a fost rezonabil.

In alta ordine de idei... cel mai bun ajutor ar veni din partea protectiei copilului, eu cred ca acesti copii sunt folositi numai pentru a impresiona auditoriul fortandu-l sa bage mana mai adanc in buzunar.
Nu zic ca asa sunt toti..dar marea majoritate da.
E o crima sa expui un bb in caldura asta si in gazele de esapament din intersectii.
Intr=o iarna mi-am scos geaca sa i-o dau unui baietel de vreo 8-9 ani, care cersea dezbracat la Unirea...ziua urmatoare era tot dezbracat! L-am intrebat unde e geaca de la mine si mi-a spus ca a vandut-o taica-su!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Histamina , copiii care au nevoie de hainute au nevoie si de o bicicleta ....sunt convinsa de acest lucru.Mihai are o bicicleta ptr 5-10 ani marca firstbike in perfecta stare ( pot trimite si poze) pe care doreste sa o doneze unui baietel care sa se bucure efectiv de ea .Daca cunosti unul , ne poti spune si cu mare drag o daruim.

Mergi la inceput

lore, ai pm.

3 perechi de cisme i-am luat unui baietel descult la -20 de grade.erau printr-o fundatie. pe toate le-a vandut taica-su.
tot descult l-a trimis la cersit.
am sunat la protectia copilului pt copilul dus la cersit de parinti,parinti care locuiesc cu mine pe strada.
vrei sa stiti rezultatul?
si-au mutat sediul de cersit.
cersesc acum la min fin,min justitiei, ci politia langa el!!!!!!!!!!!!!!!
beep ul ei de tara si de toti cretinii care exploateaza copii! NU SE POATE FACE NIMIC!
atata timp cat copilul ala baga in buzunarul uni mahar de la politie banii din cersit,mahar fara de care tatal nu l-ar putea duce la cersit, nu se poate face nimic.
\e o lupta pierduta.
atata timp cat politistul nu ia copilul cersetor si nu cheama protectia copilului care sa il duca intr-un centru de plasament si apoi sa fie decazut imediat din drepturi parintele, nu se poate face nimic pt copii.
am vazut fetite de 12 ani puse sa se prostiuteze. sunam ca tampita la sectia 3,ca stateam in centru.si imi raspundea un politst care imi spunea:nu cunosc aspectele atea,va rog sa va masurati cuvintele!
trei sferturi din sectie e la puscarie acum si niste copile traumatizate pe veci.
e o iluzie ca puteti ajuta copii cersetori.mafia care ii sustine e prea puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la Romana langa Mc e o mama cu un copil in jur de 1 an care dorm in cabina telefonica. am abordat 2 politisti care goneau un alt boschetar care statea pe o banca, ce pot face pt acea femeie. femeia dormea cu copilul langa ea, cand a auzit discutii despre ea s-a trezit. raspunsul polistilor a fost ca nu se poate face nimic: protectia copilului nu vine, 112 vine, constata si pleaca nu au unde sa ii duca, ei fac un dosar si atat. nimeni nu ii preia, sa faca o baie, sa ii ajute cumva, sa doarma noaptea daca nu au unde, o masa calda, orice...femeia era foarte revolvata ca ne interesam de soarta ei, ce ne pasa noua, au intrebat-o polistii daca a avut copilul internat, raspunsul ei a fost ca nu, n-a luat un sirop de cand s-a nascut. i-am spus ca mie nu mi se pare normal sa stea in stada cu un copil asa mic, raspunsul ei a fost ca ei ii e bine asa, sa o lasam in pace :(.
atata timp cat oamenii vor continua sa le dea bani lor le va fi bine acolo. noi contribuim la "binele" lor.

Mergi la inceput

chestia asta am auzit-o si eu:e sanatos tun.vezi al matele ca e bolnav si al meu ce sanatos e si il tin pe strada!
imi venea sa urlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

off topic, am si eu niste date pentru transportatori, stiu ca ei fac transporturi belgia-romania, dar tranzitand germania cred ca pot lua si de pe acolo in drum. au fost super flaxibili, si mai ales, mi-au venit acasa si au incarcat sacii de haine, bicicleta si le-au debarcat in fata usii destinatarului ... aveau inclusiv canapele in dubitza. daca vreti, va dau datele ca nu vreau sa para publicitate, mi-au fost si mie recomandati, i-am folosit si sunt multumita :).
on topic ... cred ca poti ajuta in primul rand apeland la protectia copilului. sau incercand sa mai discuti cu domnul cu pricina, pentru a-ti da seama daca intr-adevar au nevoie si vor sa fie ajutati sau e doar o scena din "filantropica" ... depinde doar de tine cat de mult vrei sa te implici.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Ralcat, te rog da-mi mie datele sa vad ce pot face, fiindca daca gasesc o metoda convenabila de transport tot ce am mai bun de la copii vreau sa trimit unora nevoiasi din Romania, ca sunt mult mai nevoiasi decit cei din Germania.

Multzam.

C.

Mergi la inceput