Am observat ca fetitele mele au mici probleme cu dentitia. Pana acuma le-am dus la un stomatolog , de care nu sunt foarte multumita si as dori sa-l schimb. In acest caz as dori sa-mi recomandati si mie un stomatolog pediatru sau o clinica specializata pentru cei mici. Am gasit cateva pe net, dar nu si pareri despre ele.
Va multumesc
Noi am fost la Dentestet4 Kids si am fost foarte multumite - eu si fiica mea in varsta de 4 ani jumatate. Poti merge cu incredere!
In alte locuri nu am incercat, deci alte recomandari nu am.
Si noi la fel. Ambele parti (parinti si copil) super multumite. Pt noi singurul dezavantaj e ca saera, cand putem noi merge, adica dupa 18.30, e destul de aglomerat si prindem o programare mai greu. Daca vrei iti pot spune cine ne trateaza...
Multumesc mult. Anka doresc sa stiu si un doctor. M-am uitat la ei pe site si imi place cum arata. O sa fac programare zilele astea..
Si noi tot la Dentestet4kids mergem si suntem ff multumiti.
Iar ca si membru de forum DC,beneficiati de o reducere de 10% din costul consultatiei/interventiei.E pe undeva un voucher care trebuie descarcat,il caut maine dupa amiaza cand ajung acasa si va las link,in caz ca nu il gasiti pana atunci
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
dr Despina Miciulica, de la Imperial Dent este un pedodont bun, iar copii o indragesc.