doctor stomatolog pediatru

doctor stomatolog pediatru | Autor: danaionela

Link direct la acest mesaj

Am observat ca fetitele mele au mici probleme cu dentitia. Pana acuma le-am dus la un stomatolog , de care nu sunt foarte multumita si as dori sa-l schimb. In acest caz as dori sa-mi recomandati si mie un stomatolog pediatru sau o clinica specializata pentru cei mici. Am gasit cateva pe net, dar nu si pareri despre ele.
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Noi am fost la Dentestet4 Kids si am fost foarte multumite - eu si fiica mea in varsta de 4 ani jumatate. Poti merge cu incredere!
In alte locuri nu am incercat, deci alte recomandari nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Si noi la fel. Ambele parti (parinti si copil) super multumite. Pt noi singurul dezavantaj e ca saera, cand putem noi merge, adica dupa 18.30, e destul de aglomerat si prindem o programare mai greu. Daca vrei iti pot spune cine ne trateaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Multumesc mult. Anka doresc sa stiu si un doctor. M-am uitat la ei pe site si imi place cum arata. O sa fac programare zilele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si noi tot la Dentestet4kids mergem si suntem ff multumiti.
Iar ca si membru de forum DC,beneficiati de o reducere de 10% din costul consultatiei/interventiei.E pe undeva un voucher care trebuie descarcat,il caut maine dupa amiaza cand ajung acasa si va las link,in caz ca nu il gasiti pana atunci

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_nuca spune:

dr Despina Miciulica, de la Imperial Dent este un pedodont bun, iar copii o indragesc.

Mergi la inceput