Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara,
Am avut o zi naspa. Sufar de deficienta de DAO si stiu asta de vreo 2 luni. Ce inseamna asta? Histamina din alimente imi face rau,pentru ca organismul nu o proceseaza ca nu poate. De aici alergii, mai superficiale sau urate, pana la socul anafilactic de anul trecut.
Ma rog, in seara asta am fost sa imi interpreteze niste analize si printre altele doctorita mi-a spus ca boala mea are ca si simtome inclusiv starile mele de depresie .
Azi, poate mai mult ca niciodata am fost trista din cauza situatiei Iulie. Ma dezamagesc oameni care chiar ar putea sa faca ceva si aleg indiferenta. Pe principiul ce nu stii nu iti face rau.
Poate ii judec gresit, dar e fix la fel ca atunci cand le-am spus de cazurile copiilor la care se tot duce Oli de Paste si de Craciun. Chiar ar putea sa cumpere o jucarie micuta sau sa imi dea mie 10 ron si i-as pune eu in contul Iulie, dar nu vor sa se implice. Nu cunosc, nu le pasa.
Azi am vrut sa le scriu pe feisbuc: dar daca Victor al meu ar fi in locul Iuliei, m-ati ajuta? Ati crede ca e real cazul?
Sunt dezamagita!
Am donat, voi mai dona. Nu pot pune mii de euro, dar atat cat o sa pot va fi cu tot sufletul.
Si voi povesti tuturor si voi ruga pe oricine sa o ajute pe Iulia, chiar daca ii voi plictisi.

In rest, sunt mama de weekend, am un copil sanatos si plin de nebunie, mor de dorul lui, dar stiu ca e bine. Ma consolez cu minciuna asta, ca ii e mai bine departe de mine.

Iertare dragilor pentru starea mea. Imi vine sa . Pe bune!
Cred ca pot sa fac mai multe, trebuie sa ma gandesc cum si ce!

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Georgiana, cand am zis ar trebui, ma refeream la hotararea asupra uneia dintre clinici (din partea parintilor, desigur), mai ales ca avem mai multe variante, trimiterea dosarului si eventual completarea formularelor de inceput. Ma gandeam ca acest lucru ne poate ajuta in a estima mai bine costurile si de asemenea va fi util in campania de pe canalele media sa apara o optiune clara. Asa cum a fost cea din Tubinngen. In plus timpul pana la raspunsul clinicii poate fi si el destul de lung. Acum am inteles ca nu se poate decat dupa terminarea turelor de citostatice si ca procedeul e mai complicat.
Insanatosire grabnica si multa odihna iti doresc.

Bebe am uitat sa-ti spun felicitari pentru burtica. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.

Pup toate gravidutele. Nu-mi vine sa cred cat de mult se imbogateste clubul nostru cu gravidute. Mai ca mi-e frica sa nu ma prinda si pe mine microbul. Noroc ca nu prea merge netul in ultimul timp.

Novus foarte frumoase pozele, imi place ca Ada e zambarici si in apa, nu se dezminte, sa va fie de bine balaceala. Ti-am trimis si mail.

Gata fug sa culc Mtza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !

Azi vad ca sunt in mana buna, tocmai m-am intalnit cu niste prieteni care depun maine 100 ron in contul Iuliei

Noi am fost la fantana muzicala, atractia urbei mai nou

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Gigelica , sa treci mai des pe aici !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Gigelica , sa treci mai des pe aici !!

_

Incerc sa nu mai dispar precum magaru'n ceata!
Te sun maine, Novusel
Azi am sunat-o pe Monn, mi-a respins, ieri pe Denisa... Nu am gasit-o, intr-o alta zi pe Pisika, la fel, fara succes. Imi e dor de voi!
Maine sun pe Novus, Oli si .... Mai vedem!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Ah, mi-e dor si de Chato! Mai tii minte piatra?! Ulterior am descoperit ca asa ceva imi trebuia pentru pb cu tiroida, cica energii, chestii benefice...
Imi e dor de Zapa Anchi!
De ilinca si multe altele ma mai potolesc pe feisbuc. Recunosc faptul ca acolo ma simt.... Ca acasa si sunt fffff activa.
Va pup

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GIGE - imi pare rau pt azi. Trebuie NEAPARAT sa vorbim maine - fiindca cea mai recenta PRIETENA castigata pe forum sufera de acelasi sindrom. si baga o friptura de porc, cica ala contine DAO.

Mergi la inceput

Ne auzim maine Gigelico
Si astept pozele din vacanta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Georgiana, cand am zis ar trebui, ma refeream la hotararea asupra uneia dintre clinici (din partea parintilor, desigur), mai ales ca avem mai multe variante, trimiterea dosarului si eventual completarea formularelor de inceput. Ma gandeam ca acest lucru ne poate ajuta in a estima mai bine costurile si de asemenea va fi util in campania de pe canalele media sa apara o optiune clara. Asa cum a fost cea din Tubinngen. In plus timpul pana la raspunsul clinicii poate fi si el destul de lung. Acum am inteles ca nu se poate decat dupa terminarea turelor de citostatice si ca procedeul e mai complicat.
Insanatosire grabnica si multa odihna iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Va felelor!!

Noi am inceput cura azi, cu stangul. Pe la 18,20 mi-a vomitat tot ce a mancat, la ora 18 trebuia sa ii dea un antivomitiv si noi am mai patit-o daca nu i-l administreaza pana la 18.10 vomitam. Asa... totul bine si frumos pe la 22,oo mi s-a parut ca e prea rece la piciorute si maini, avea febra 38,8. O iau razna... A oprit cura am luat paracetamol injectabil. Acum o pazesc trebuie sa aiba maca 37 ca sa poata sa continuam din nou cura. In spital bantuie ceva virus sunt 5 copii cu febra, doar cei care sunt la cure s-au au terminat curele s-au imbolnavit, va dati seama ca pentru noi, cei sanatosi, unii virusi nici nu-i simtim dar ei saracii...
E aici o tipa care a venit cu copilul la cura dar l-a adus bolnav, imi vine sa o strang de gat, a imbolnavit jumate de pacieni, e un copilas de un an si 4 luni aseara avea febra 40, acum e saracul la izolator. Cam asta despre noi. Speram sa incepem bine sa terminam si cura asta odata.
Legat de clinici, e adevarat, pana nu termina protocolul si nu se face un RMN ca sa se afle exact cat s-a redus tumora, daca e operabila inca, din pacate nu cred ca ne accepta nicio clinica. Fetita care a fost operata la Tubinngen, o alta Iulia tot de 3 anisori dar cu alt tip de cancer tot generat de tesut embrionar, a trebuit sa astepte, nu f mult pana au strans banii si au incheiat formalitatile necesare pt operatie. Acum e bine, se intoarce din Germania, cu rezultatul histopatologic, la Timisoara si incep curele.

Felicirari gravidutelor

Multumim pt implicarea voastra, fara voi nu stiu daca am reusi...

Mergi la inceput